Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.3.2011 11:26

Koukáte se v pondělí na Primu v 21,20 h. na pořad: Farmář hledá ženu ?
Je tam pán, který chová kozy: http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/vlastimil-kaderabek

22.3.2011 11:47
danurba

XXX.XXX.204.155

Koukala jsem na to a on tam říkal, že se živí výrobou sýrů. Ale ty podmínky má příšerný, pokud on prodává oficiálně, tak bysme mohli od minuty my všichni. Tak jsem zvědavá, jestli tam na něj vlítne hygiena, ale vůbec mu to nepřeju.

22.3.2011 12:04
renča

XXX.XXX.51.72

No já to taky sleduji ,ještě že to dávají po deváté. Já si osobně myslím ,že to pro normální ženskou není. Neumím si to představit v zimě. Léto je v pohodě ,ale když je -20C ,no nevím. Kozenky měl pěkné ,byly na něj zvyklé a prodej sýra? Myslím ,že našim veterinářkám lezou oči z důlků. Podmínky jsou středověké. Renata

22.3.2011 20:24
gajdovka

XXX.XXX.137.238

jojo, sleduji, dobře se u toho bavím. Také jsem hleděla, jak dělá ten sýr, zabalí do papíru a jde prodávat.Přeji mu, aby si toho nikdo nevšiml.Fandím mu, i když má na bydlení hrozné podmínky, ale Lenka mu to dá do pořádku a budou šťastni.

22.3.2011 20:47
danurba

XXX.XXX.40.197

No myslím, že on netouží po tom mít to v pořádku. Možná mu to takhle vyhovuje

23.3.2011 08:15
gajdovka

XXX.XXX.4.30

Ale jestli chce nějakou ženu, tak asi bude muset polevit.Lenka nevypadá, jako bordelářka.

23.3.2011 08:25
roklanka

XXX.XXX.215.55

Pustila jsem si to na netu,nejvíc mě pobavilo,jak zapřáhl ženu za pluh ( v souladu s přírodou ),nastartoval auto a oral smajlík.

23.3.2011 11:51
renča

XXX.XXX.51.72

No je to středověk. Já nejsem žádná primadonka ,ale kdybych do tohodle měla jít já ,tak by musely proběhnout razantní změny. Tohle je trochu o zdraví. Kompelna,záchod,pračka vše chybí. Jako letní tábor super ,ale na celý život tohle není. Pro ženskou ne. Renata

23.3.2011 12:40
jirinajanickova

XXX.XXX.101.77

Pána znám z doslechu jako figuru ( od svého původního šlechtitele i od lidí, co navštěvují trutnovskou Kafírnu :-) ), nikdy jsem ho neviděla ani nevím, jak se jmenuje. Tak teď už to vlastně vím smajlík !
Hygienické podmínky má teda hrozné, ale sýry jsou podle sdělení spotřebitelů dobré a ještě nikoho neotrávil :-):-). Ony dřív podmínky na salaších byly asi obdobné a jak vidět - lidstvo nevymřelo :-)
Pořad je ale příšerný, kam se hrabe Malá farma, takhle manipulovat s lidma jak před kamerou, tak u obrazovky :-( !!!
Hnus fialovej smajlík

23.3.2011 14:14
renča

XXX.XXX.51.72

Já na to tedy juknu ,vzhledem k vysílacímu času a farmář hledá ženu a malá farma mě nechává chladnou. Podívám se na ně když mám čas ,ale mě připadá skoro vše co dávají v televizi hrozný ,dokonce někdy i některé večerníčky jsou hrozné.Ještě ,že se dá televize vypnout.
Je to reality shou -co na to říct? když do toho lidi jdou dobrovolně a nevadí jim ,že na ně lidi koukají . Já bych osobně nezvládla ani prostřeno. TO je taky někdy hrozný. Renata

23.3.2011 19:55

Zajímalo by mě do jaké míry je to autentické a do jaké míry účastníci jen plní záměr režizéra, aby to bylo zajímavější. Třeba Johana zamilovaná do vlasatého farmáře má z ostudy kabát. To snad aby se z Liberce odstěhovala. Tady se zná každý s každým.
Jinak na kozím dědkovi mě nejvíc zaujala zeleninová zahrada. Na to, že je to v Krkonoších (?), má zeleninu parádní !!!

24.3.2011 08:30
jirinajanickova

XXX.XXX.101.77

Tož hnojí kozím hnojem, né :-):-)smajlík

24.3.2011 09:21
jecmi

XXX.XXX.164.145

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zajímalo by mě do jaké míry je to autentické a do jaké míry účastníci jen plní záměr režizéra, aby to bylo zajímavější. Třeba Johana zamilovaná do vlasatého farmáře má z ostudy kabát. To snad aby se z Liberce odstěhovala. Tady se zná každý s každým.
Jinak na kozím dědkovi mě nejvíc zaujala zeleninová zahrada. Na to, že je to v Krkonoších (?), má zeleninu parádní !!!

Ona je z Liberce?
Já, že je mi povědomá...
smajlík

24.3.2011 23:29

To jsme taky čučeli :-( ,proč si na to orání nepořídí koně, že jo ? smajlík

25.3.2011 12:47
25.3.2011 19:35
radak

XXX.XXX.40.194

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

nedá mi to, leží mi to v hlavě - proč má Johana z ostudy kabát?smajlík

29.3.2011 10:50
gajdovka

XXX.XXX.4.30

koně? to je velká starost,to asi neeee.

Přidejte reakci

Přidat smajlík