Uživatel s deaktivovaným účtem

Koukáte se v pondělí na Primu v 21,20 h. na pořad: Farmář hledá ženu ?
Je tam pán, který chová kozy: http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/vlastimil-kaderabek
No já to taky sleduji ,ještě že to dávají po deváté. Já si osobně myslím ,že to pro normální ženskou není. Neumím si to představit v zimě. Léto je v pohodě ,ale když je -20C ,no nevím. Kozenky měl pěkné ,byly na něj zvyklé a prodej sýra? Myslím ,že našim veterinářkám lezou oči z důlků. Podmínky jsou středověké. Renata
Pána znám z doslechu jako figuru ( od svého původního šlechtitele i od lidí, co navštěvují trutnovskou Kafírnu ), nikdy jsem ho neviděla ani nevím, jak se jmenuje. Tak teď už to vlastně vím
!
Hygienické podmínky má teda hrozné, ale sýry jsou podle sdělení spotřebitelů dobré a ještě nikoho neotrávil . Ony dřív podmínky na salaších byly asi obdobné a jak vidět - lidstvo nevymřelo
Pořad je ale příšerný, kam se hrabe Malá farma, takhle manipulovat s lidma jak před kamerou, tak u obrazovky !!!
Hnus fialovej
Já na to tedy juknu ,vzhledem k vysílacímu času a farmář hledá ženu a malá farma mě nechává chladnou. Podívám se na ně když mám čas ,ale mě připadá skoro vše co dávají v televizi hrozný ,dokonce někdy i některé večerníčky jsou hrozné.Ještě ,že se dá televize vypnout.
Je to reality shou -co na to říct? když do toho lidi jdou dobrovolně a nevadí jim ,že na ně lidi koukají . Já bych osobně nezvládla ani prostřeno. TO je taky někdy hrozný. Renata

Zajímalo by mě do jaké míry je to autentické a do jaké míry účastníci jen plní záměr režizéra, aby to bylo zajímavější. Třeba Johana zamilovaná do vlasatého farmáře má z ostudy kabát. To snad aby se z Liberce odstěhovala. Tady se zná každý s každým.
Jinak na kozím dědkovi mě nejvíc zaujala zeleninová zahrada. Na to, že je to v Krkonoších (?), má zeleninu parádní !!!
napsal(a):
Zajímalo by mě do jaké míry je to autentické a do jaké míry účastníci jen plní záměr režizéra, aby to bylo zajímavější. Třeba Johana zamilovaná do vlasatého farmáře má z ostudy kabát. To snad aby se z Liberce odstěhovala. Tady se zná každý s každým.
Jinak na kozím dědkovi mě nejvíc zaujala zeleninová zahrada. Na to, že je to v Krkonoších (?), má zeleninu parádní !!!
Ona je z Liberce?
Já, že je mi povědomá...

To jsme taky čučeli ,proč si na to orání nepořídí koně, že jo ?

napsal(a):
nedá mi to, leží mi to v hlavě - proč má Johana z ostudy kabát?