Amálka je krásná Gratuluju k prckům :) Přikládám naší Amálku s jednodenními kůzlaty.
Tereza
Vaše amálka je krásně sametová a kůzlátka k "sežrání", hlavně, že porod proběhl dobře
. Tady je kůzlatům týden
Stejnak mám ty hnědulky nějak nejradši. Máme většinou taky hnědé kozy a pak několik kříženek :)
Kůzlátka jsou bohužel "k sežrání" skoro všechna. Jak jsem psala v předchozí diskuzi letos se nám rodí jen kluci :( A to čekám od papírovek :( A taky mi dávaj jen kozlíky :( Chtěla jsem si kozenky nechat :( Ke kůzlátkům, také gratuluju, hlavně že jsu mamky i prckové v pořádku :) Hodně zdaru naším Amálkám :)
Tereza
Bohužel nás to "sežrání" čeká příští jaro, do chovu už nic nebudeme brát a snad kozenky udám a kozlíci hold. Jinak s vámi souhlasím, hnědé kozy jsem si hodně oblíbila, mám malé děti , ikdyž jsou rohaté, nikdy se nic nestalo a chodí za nima jako ocásky
. ještě menší oprava, z kozlíka se nakonec vyklubala kozička
. Na fotce je naše druhá kozička Anička s potomky. Hezké velikonoční svátky a bohatou pomlásku přeje Dita
..připustila jsem ji hnědým kozlem...mám na dvoře všechno bílé,tak na zpestření...
Narodili se 6.dubna
Tak jsem si kvitovala,jak jsem se naučila vkládat fotky a nakonec,tam dám 2 stejné.......
Kůzlátka...Čokoládek a Karamelka dnes
Tak tady jsme třetí den po okozlení.Starka měla problémy,po píchnutí vitamínů už se lepšíme....Má dvě holky...
Na ten obojek se nedívejte,ten má památeční z minulého domova...Snad se dnes už podaří vyhnat ji na pastvu.....
Ty jsou opravdu krásně zbarvení. Co jsou zač? Kamerunky?
Máme za sebou 9 porodů z toho jednou 4čata a jednou trojčata. Aktuální stav 18 kůzlat
Nejvíc mne přakvapili 2 kozlíci z hnědé kozy s PoP po hnědém kozlovi s PoP. Fotku přikládám
Dostali pracovní název "Lebkouni"
Všem samozřejmě k miminkům a přírůstkům gratuluji!!!!!
Tak včera proběhl druhý porod a zase dvě kozenky. Matka celá černá(jen bílá hvězdička na čele) a otec tříbarevný.Dětičky jak malované.