Gratuluju k miminku. Já v druhém těhotenství nemohla cítit mrkev a jelikož jsem měla už dceru, které bylo pár měsíců ( mezi dětmi mám rozdíl jen 14 měsíců)a která milovala dušenou mrkvičku, musel jí krmit manžel.
Ale mléko jakékoli, kozí i kravské jsem přímo hltala. Denně do mě spadly i tři litry. Chodila jsem upíjet i v noci.
V době těhotenství jsme bydlela na jižním Slovensku, kde kolem cest rostou meruňky jako tady jabloně. Byl červen a já se vždycky zapíchla někde pod stromem a ládovala se nezralýma tvrdýma zelenýma meruňkama a manžel ze mě šílel, nemohl mě od toho odtrhnout. Já si nemohla pomoct, bylo to silnější :)
Zajímavé je, že s každým dítětem (mám 3) mi v těhotenství vadilo něco jiného. Dospěli jsme k teorii, že jde o chutě nenarozeného dítěte. Naposled mi hrozně vadilo kafe. A taky mě napadlo, že je to proto, že manžel se kávou hrozně nalévá a že plod už je z jeho strany kávou zásobený dopředu až moc. Asi blbost, co? Ale mě se ta teorie líbí.
a já se cpu jak nezavřená pořád potřebovala bych asi být zase v tom
nebot mě bylo tak zle že jsem nemohla pozřít nic a deset kilo jsem měla dole během chvilky - ale nikomu to nepřeju - porod oproti prvním třem měsícům byl proti tomu prima zážitek
- každému říkám porodit bych to šla, ale ty první tři měsíce už bych nezvládla.