Tak jsem nadávala,že by mohlo zaprše- tráva pro sucho neroste.Takhle ale asi taky neporoste,že?ZuzkaALASKAFAR
PS:foceno 3.5.2011 v 11h
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kozám už seno nešmakuje, protestujou a chtějí na zelené. Nějak nemůžou pochopit, že je bílé. Kůzlátka místo hopsání v pampeliškách trčí ve chlívě.
narazila jsem na úžasnou pranostiku :
"Na Filipa a Jakuba (3.5.) chrousti-li bzučí, to již o svatém Martinovi ( 11.11. ) studený vítr fučí."
a že si Martínek teda pospíšil ( páč chrousti teda fakt bzučeli - minulý čtvrtek jsem si musela natáhnout kapucu, abych jich neměla plný vlasy
) - nebo že by si byl popletl kalendář
?

To u nás se k večeru vyjasnilo, svítí nám tu zapadající sluníčko. Sníh taje, mám strach, že v noci bude mrznout :-(

Když vidím jak prťavá jsou moje kůzlata od velké kozy, neumím si představit ty "potkánky" od zakrslých.
U nás v noci obrovská bouřka s mírným zalejváčkem(napršelo půl vany)ZuzkaALASKAFARM-Pardubicko-Vysočina
alaska
napsal(a):
JJ bohužel se taky pase,já šla fotit těhuli jerseyku a mužskej hlídal,že má Mates v puse pampelišky mu jaksi uniklo.Vodítko máme na Matesa týden-supr na dítě chodící od necelých 9 měsíců a preferující jeden směr-od slunce pryčZuzkaALASKAFARM
tak má rád kytičky no... Já je jako malá taky ráda chutnala.
Jinak kšírky na dítě jsem viděla prvně vloni (mamina s mimčem v kočáře a měla starší dítko na kšírkách, aby nevlítlo do silnice) a hnedka jsem si ujasnila, že až bude prcek, určitě je bude mít taky. Je to fakt praktický.
alaska
napsal(a):
JJ bohužel se taky pase,já šla fotit těhuli jerseyku a mužskej hlídal,že má Mates v puse pampelišky mu jaksi uniklo.Vodítko máme na Matesa týden-supr na dítě chodící od necelých 9 měsíců a preferující jeden směr-od slunce pryčZuzkaALASKAFARM
pampelišky jsou moc zdravý - sice by se šikly spíš tomu staršímu - čistí játra a ledviny , ale malýmu určo neublíží
jirinajanickova
napsal(a):
cóóó ? - u nás na Trutnovsku včera ve 20 ani nekáplo - zato se to vylilo dnes nad ránem ( cca v 5 hodin ) a byl to pěkný zahradnický zalíváček
- nasečeno nemám, takže mě to neštve
škoda že mám brejle na nose - přehlídla jsem datum 8.6. - pardón - to opravdu byla buřina, ale nakonec mírnější, než to vypadalo ze začátku