Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2011 20:31
vonka

XXX.XXX.157.1

Zdravím tak naše ovečka Tami zdárně roste.Začína skotačit s ostaníma ovečkama (beranci) ale pořád mám strach že by jí nějak mohli ublížit ,tak že jí máme projistotu danou stranou .Jen za dozoru jí k ním pouštíme ,už krmíme po 4-4,5 hod ale dávám jí více mléka ona se když tak sama ozve kdy má hladsmajlík je prostě užasná. Dokonce začíná už žužlat trávu tak snad to bude už jen lepší a lepšísmajlík

11.5.2011 21:09
danurba

XXX.XXX.40.197

to je skvělé, že se odchov podařil. necháte si jí?

12.5.2011 18:32
vonka

XXX.XXX.157.1

Chtěla bych, ale majitel jí chce potom nazpátek prý je chovná .Líbila se mi tak jsem jí chtěla ,dostat aspoň s toho nejhoršího když jí matka odvrhla, budu se mi stýskat smajlíkale pořád lepší když budu vědět že je na živu,smajlík a né jako ti naší beranci na maso.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.5.2011 13:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já tomu nevím moc ani hlavu ani patu. Ale pochopila jsem, že jste vypiplali na flašce jehňátko, zachránili ho před smrtí a teď ho někdo chce zpátky ? A vy máte chuť si ho ( tedy ji ) nechat ? V tom případě by asi bylo normálnější, kdybyste si ji mohli nechat a majiteli třeba uhradili cenu maličkého jehňátka.
Takhle tomu vážně moc nerozumím.

13.5.2011 14:14
jony

XXX.XXX.164.223

Mno nevím tomu ani hlavu ani patu,ale někdo je asi pěkně mazaný...........smajlík,asi bych nevracel!!!!!!!!

13.5.2011 17:11
vonka

XXX.XXX.157.1

jjjjjjjjjj mi jsme to tak chtěli, že si jí koupíme ,on jí ale nechtěl prodat že bude dobrá do chovu .Tak jsme ho aspoň ukecali že si jí vezmem na odchov z flašky , mléko a ostatní věci dodává on ze svého :-) .Roste jako z vody před očima (mléko):-)) stejně to asi smajlík až jí bude chtít zpět.

13.5.2011 17:33
lavacca

XXX.XXX.1.3

vonka napsal(a):
jjjjjjjjjj mi jsme to tak chtěli, že si jí koupíme ,on jí ale nechtěl prodat že bude dobrá do chovu .Tak jsme ho aspoň ukecali že si jí vezmem na odchov z flašky , mléko a ostatní věci dodává on ze svého :-) .Roste jako z vody před očima (mléko):-)) stejně to asi smajlík až jí bude chtít zpět.

Aha, tak to je jiná. No, i když aspoň za to piplání by vám něco dát měl. Vždyť mu takhle odpadla práce s dokrmováním.

my jsme měli dvojčata - kluky a jednoho prostě máma nechtěla. Tak jsme ho nabídli pánovi, který chová kozy, zda by si ho nevzal na flašku s tím, že si ho nechá a případně prodá. Nakonec nám ho přivezl 3,5 měsíčního, že už se trká s kozou a on sám mu ovečku pořizovat nechce, tak ať si ho prodáme či necháme. Pánovi jsme dali penízky za odchov a klučinu nechali vykastrovat, že zůstane na mazla. Ale nesnesl ho jeho otec (býval by ho umlátil :-(), tak jsme ho nakonec v jeho 10 měsících prodali dál.

Brali jsme to tak, že by jsme ho asi v té době sami nevypiplali a takhle jsme mu dali šanci žít. Dneska už bych piplala asi sama, ale předtím jsme s ovečkami zrovna znovu začínali a nějak chyběly zkušenosti (vyčtené tady z ifauny :-)).

13.5.2011 18:11
vonka

XXX.XXX.157.1

Já za to piplání nic nechci,:-) neb mi to děla radost a potěšení když vidím jak je skotačivá .Mám to takového koníčka ,když jdu naší malou krmit,tak se přidají i berani na krmení :-)) musejí dostat suchý chleba.smajlík

17.5.2011 16:13
vonka

XXX.XXX.157.1

Zdravím tak tohle je ta ovečka Tami na piplačku:-)

17.5.2011 16:24
vonka

XXX.XXX.157.1

A naši dva beránci Ctirad a Vilém

5.6.2011 21:40
vonka

XXX.XXX.157.1

Zdravím všechny mám skvělou novinkusmajlík naší Tami ,co jsem měla na piplačku si necháme na chov.Majitel ovečku už nechce že by nebyla dobrá do chovu ,pry jestli jí nechcem prodá jí dál, ale na maso což jsem hnedle odmítla.Už jen proto že se tu s ní piplám a pak jí nechat někomu na maso ?samopal# to fakt nééééé.Tak že si jí koupíme a bude to naše princezna:-)) nechame ji později připustit a udělame si menší chov.:-)

5.6.2011 22:02
vonka

XXX.XXX.157.1

naše Taminka měsíc a půl stará

5.6.2011 22:07
vonka

XXX.XXX.157.1

takhle vypadá když je pořádně napasená:-)smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík