Nevíte, o někom, kdo přepravuje zvířata? Mockrát se tady řešilo, že píšete do formulářů o přepravě "pěšky", ale jelikož nemáme auto, tak bychom šli opravdu PĚŠKY a to se nám nechce
Vzhledem k tomu, že počítáme, že budeme platit vždycky dvě cesty, tak je jedno, odkud dopravce bude, podle toho už můžeme vybírat zvěř
Díky za tipy!
my jsme od Blatné, tj. kousek od Strakonic. právě proto tady hledám menšího dopravce, že by se nám rozšířilo pole hledání zvířat, tzn. např. Lamero je od Děčína, tak můžem koukat na zvěř kolem Děčína... a tak jsem původem z Prahy a pro mě nejtvrdší střet s vesnickou realitou je, že tu nejezdí metro a ostatní MHD každých pár minut
v Praze auto nebylo potřeba, spíš na obtíž a tady jeho absenci pociťujeme velmi tvrdě v oblasti zásobování
to jsem ale odbočila od tématu
já jsem od Horažďovic, to je kousek...záleží na tom, jaká zvířata a kolik jich chcete přepravit. Při větším množství se to nechá v Avii, kterou má asi každé družstvo, dalo by se to domluvit. Pár kousků ovci se dá přivézt na káře za osobákem, která má klecovou nástavbu. Oficiálně může zvířata přepravovat například majitel horažďovických jatek pan Šefler. Má na to i speciální přívěs za auto. Být vámi, hledám přepravce ve vašem okolí. Dana