To znám.Jen jak rostou,je to čím dál hloubkovější masáž......Posledně už to zkoušela 30kilová koza a to byl mazec.......
....šla jsem málem k zemi.A to ani nedojím.Stačí jak se někde sehnu.
Na malého to naštěstí zkouší jen ty nejmenší.Pak už je jim asi na rozhlednu malý-naštěstí
Uživatel s deaktivovaným účtem

jwinnie
napsal(a):
Takto mi Amálka asistuje při dojení její babičky Lízy.
Tak tohle známe taky jak jsme se sehli už jsme ji měli na zádech nebo za krkem.
A vám kozenka takhle pěkně drží při dojení ? Nám utíká a musíme ji přivázat za kšíry. Jeden dojí a druhý jí dává misku se šrotem a pak kopne a vylije mísu s mlékem.
Já to znám až tady u té. Její mamina ani letošní strejdové to nedělali až ona. Vyskočí si nahoru, buďto si rovnou lehne a jen si tak hoví a nebo tancuje. Už mě to i napadlo, že jestli si někdy vzpomene až bude velká, tak to bude dost problém, no ale zatím ji nechávám, i když už se mi ty její tenké nožky hezky zarývají do zad, hlavně když je horko a mám jenom triko
Líza už mi teď při dojení stojí hezky, i když pořád je uvázaná, jinak by odešla. Horší byly začátky, taky jsem ji různě uvazovala, manžel pomáhal, jídlem jsme upláceli - nepomohlo nic, až na ni konečně zabralo položit si lehce hlavu na slabiny a jakmile chtěla lehnout nebo kopnout nebo něco jiného, tak jsem přitlačila. Jakmile toho nechala, tak jsem zase povolila a ona si zvykla, že je lepší a pohodlnější prostě stát, tak teď už stojí
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak tohle známe taky jak jsme se sehli už jsme ji měli na zádech nebo za krkem.
A vám kozenka takhle pěkně drží při dojení ? Nám utíká a musíme ji přivázat za kšíry. Jeden dojí a druhý jí dává misku se šrotem a pak kopne a vylije mísu s mlékem.
Nám pomohlo u kozy, která odmítala stát při dojení, že jeden dojil a druhý držel zadní nohu zvednutou a nataženou dozadu. Koze se to sice nelíbilo, ale nemohla kopnout do mlíka.