OMLUVA PANU HOLOVSKÉMU

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2011 13:26
beranyduc

XXX.XXX.247.101

Timto se zde, na těchto stránkách veřejně omlouvám panu Holovskému za to, že jsem se zcela neuváženě a nerozvážně v diskusi vyjádřil, že při koupi ovce od něj, je třeba se kromě ovce kouknout na zuby i jemu....

Velice lituji tohoto nemilého, mnou způsobeného incidentu a touto cestou se tedy ještě jednou omlouvám. Pro uvedení věcí na pravou míru chci uvést tato nezvratná fakta:

1. Nejsem si vědom, že bych s tímto pánem kdy před tím přišel do styku...

2. Už vůbec nemohu tvrdit, že bych kdy od něj koupil nějaké zvíře. To se opravdu, ale opravdu nestalo....

3. Svůj nemístný vtípek, za který se tady omlouvám, jsem učinil pod tlakem mnohých stížností četných jiných chovatelů, které vídám na tomto fóru či osobně slýchám...

4. Pouze pod vlivem laviny těchto zaručeně nepodložených drbů, pomluv a výmyslů jsem takto hloupě situaci vyhodnotil a k nejapnému žertu na účet váženého pana Holovského jsem se strhnout nechal.

5. Na zuby se mu při nákupu koukat nemusí...

6. Chápu, že jej věc natolik rozzlobila, že mi kvůli tomu i volal a zval mě na zubní prohlídku...

7. Klidně strpím, pokud to samé pan Holovský napíše o mě. Nemám se zač stydět, tudíž prudit kvůli tomu rozhodně nebudu...

Tomáš Beneš

12.8.2011 14:41
jecmi

XXX.XXX.164.145

Zvláštní člověk. Pan Holomský.

12.8.2011 14:42
lavacca

XXX.XXX.1.3

jecmi napsal(a):
Zvláštní člověk. Pan Holomský.

Já bych to řekla jinak...ale aby mi pak nevolala jeho "právnička" a nechtěla mě žalovat za pomluvu jako někdy v březnu, když jsem na něj upozornila v inzerci..:-|

12.8.2011 14:49
jecmi

XXX.XXX.164.145

No právě- když napíšete jméno jako já, nebude Vás moci žalovat - a víc zvýrazníte skutečnost. smajlíksmajlík

12.8.2011 22:11
jasombačavelmistarý

XXX.XXX.247.101

No, tak teď už aby se jen Adidas omluvil Vietnamcům a je vymalováno....smajlík

17.8.2011 21:23
lavacca

XXX.XXX.1.3

5.8.2011: Koupil jsem 4 ovečky Quessantky a bohužel pozdě jsme si ověřil kdo je onen "chovatel".Spíše by se dalo hovořit o kšeftaři se zvířaty všeho druhu.Pan Holovský se jeví jako velmi zkušený a slušný člověk,Je to podlej podvodník nejhrubšího zrna. Doufám ,že mě dá k soudu za pomluvu,kam předvolám dostatek svědků, které také podvedl.Jako naprostému začátečníkovi mě namluvil ,že ovečky jsou dvouleté a známky nemají proto ,že je to pro mě jednodušší si je přepsat do vlastního chovu,,který registrovaný mám.Jedna z oveček tři dny po koupi dostala zákal na oko a následoval vřed na oku ,který teď složitě léčíme.Po zavolání veterináře to již byl jeden šok za druhým.V prvé řadě kontrola zubů odhalila, že ovečky nejsou dvouteté ,ale podstatně ,podstatně starší!!!!!!!!Zákal si ona ovečka přivezla také sebou.Co dodat?Chybama se člověk učí a Vy se chovatelé poučte také.Když narazíte na Holovského ,tak ho radši velkým obloukem obejděte.Kdyby to nebylo daleko ,tak mu pojedu rozbít hubu.....možná ,ale dojde i na to.Upozorňovat na toho podvodníka tu budu pravidelně ,tak se na mě prosím vážení chovalelé nezlobte

17.8.2011: Před časem jsem zde napsal velmi rozhořčený vzkaz ,který směřoval k p.Holovskému od Strakonic.Mnoho z Vás mě napsalo ,že mají stejné zkušenosti.Asi mam šťesti,protože pan Holovský mě kontaktoval a vše dal do pořádku,tak ,že jsme oba spokojeni.Toto mé vyjádření je součást naší dohody..Pane Holovský postavil jste se k problému jako chlap a za to Vám děkuji.

Proč mám jen divný pocit, že...smajlík

17.8.2011 22:58
lucmeek

XXX.XXX.184.141

...no to je tedy jedině na - NO COMMENT!!! jen nevím, jestli je to teď už k smíchu nebo pláči... Hollywood hadr! smajlík

P.S.: TEN, JEHOŽ JMÉNO SE NESMÍ VYSLOVIT!smajlík... natož napsat a hanit ledabyle na ifauně ... na tak chytrého člověka (a tím sakra je) nikdy bohužel nedojde... smajlík

20.8.2011 06:39
jasombačavelmistarý

XXX.XXX.247.101

Myslím, že dojde. A nebude to dlouho trvat...

20.8.2011 08:45
yvrea

XXX.XXX.70.210

jasombačavelmistarý napsal(a):
Myslím, že dojde. A nebude to dlouho trvat...

Tak jsem zvědavá, za jak dlouho se tu bude panu Holovskému omlouvat jasombačavelmistarý.....:-))

20.8.2011 11:59
jasombačavelmistarý

XXX.XXX.247.101

Toho bohdá nebude, aby jasombačavelmistarý nějakému velkoprčiteli omluvu psal...

6.9.2011 10:23
katjuschka

XXX.XXX.236.166

Holovsky uz zacal inzerovat i na Slovensku pod vymyslenou prezyvkou. V prvom inzerate tykajuceho sa klokanov vsak este svoje priezvisko mal. Miesto je ze Bratislava, cislo ceske. Co uz nejdu v CR obchody? Chovatelia ho tu inak docela poznaju, bola som pred casom s jednym, ktory ho poznal az velmi dobre a tiez vystrihal. No ale laici vobec. Inzeruje quessantky, kamerunky, holandske kozy, klokany. Tak sa mame my tuto na Slovensku na co tesit.... smajlík

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/9182035/klokan-Bennettov.php

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/9594144/kamerunske-jahnicky.php

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/10035606/holanske-minikozicky.php

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/10035663/quessantske-miniovecky.php

6.9.2011 10:37
lamero

XXX.XXX.246.214

Pán Šikovný nabízí kozy HOLANSKÉ,smajlík to budou asi kříženky koz holandských a holovských???

Přidejte reakci

Přidat smajlík