Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2011 14:00
beruška

XXX.XXX.18.54

Scháním dojící kozu s dobrým mlékem pro potřebu rodiny /dost velkou spotřebu:-))/.Prosím chovatele,nevíte o někom kdo třeba omezuje chov?Naše kozenka nestíhá pokrýt nároky rodiny.Inzeráty mám prolezlé snad až do minulého stoletísmajlík

25.8.2011 14:31
iisaabeel

XXX.XXX.119.241

tak přece jenom budete kupovat kozičku no rozumná věc já koupila nedojící pak kůzle a až na po třetí dojící kozu,sem spokojená ,mám mlíko z původního litru sme se dostali za měsíc a půl na 2,5 l,a na mlaďošky se těším kolik dají na jaře,ale jednu mám jistou to je hlavní,a okdud jste ?určitě si dejte inzerát mě napřed nikdo nic a pak až sem měla koupenou se roztrh pytel-zákon schválnosti,ale sehnat se určo dá,přebornice už to nebude ale jaro to jistí,přeju hodně štěstí

25.8.2011 20:02
beruška

XXX.XXX.18.54

Jsme od Benešova u Prahy,ale pro naší dojící jsem jela až do Znojma.

25.8.2011 22:08
marcelino4

XXX.XXX.31.4

Dobrý den,jednu kozenku bych tu měl na prodání,ale nevím zda vám to bude stačit.Je po prvním kůzleti a zatím dojí cca půl litru děne.Určitě se rozdojí,ale chce to čas.Jsem také z Moravy jak píšete v příspěvku a to konkrétně od Zlína.pokud budete mít zájem tak se ozvětě.Klidně vám tu kozičku podržím.A přídám vám k ní i kozlíka kterého možno u nás zabit

26.8.2011 09:03
beruška

XXX.XXX.18.54

Tak už jsem sehnala!To byla rychlost,právě jsme jí dovezli,byla zde v inzerci - anglonubijská 65%,právě se seznamují,dám potom foto.Ivanasmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík