KOZA MÁ VELKÉ BŘICHO

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2011 20:39
zanzan

XXX.XXX.146.47

Koupila jsem kozu a ta má strašně velké břicho, bohužel jsem měla radost, tak jsem uvěřila , že je jen nažraná, koza dojí, měla v březnu kůzle, předtím dvě, tak nevím, paní mi nezvedá telefon, abych se jí zeptala jestli nepřišla do styku s kozlem, nebo ho nezvedá schválně nevím, nesetkal se s tím někdo?

27.8.2011 21:21
danurba

XXX.XXX.40.197

kozy se dokáží nažrat tak, že opravdu vypadají jako březí. Má takhle velké břicho i před tím, než jde na pastvu?

27.8.2011 21:21
moonika

XXX.XXX.171.70

Dajte sem jej foto ako to brucho vyzerá. Tiež som niekde čítala že koza môže mať ruju aj krátko po pôrode takže ak tam bol po ruke cap...

30.8.2011 11:26
dajik

XXX.XXX.106.238

Já mám jednu kozui a ta neustále vypadá jako by čekala trojčata. Když přijde s pastvy, tak paterčatasmajlík. Byl tu u nás na jaře na navštěvě jeden dlouholetý chovatel koz. Říkal: Tak už máte odrozeno? Říkáme: ještě ne. Ještě mají dvě rodit. Podíval se na Rozárku a říká: No jo, na týhle je to chuděře vidět. Ta už bude rodit co nevidět a bude mít nejmíň tři. :-)) V té době byla Rozárka už 3 týdny po porodu dvojčat.

30.8.2011 19:36
iisaabeel

XXX.XXX.119.241

přesně tak ,nejdříve odčervit to je asi základ když dovezu nové zvíře,ta moje taky vypadá jak kdyby měla ráno trojčata a večer minimálně slůně,prostě má břicho,druhé dve kozy vypadají normálně,sem zvědavá jak bude vypadat až bude opravdu březí to se nevleze ani do dvěří

30.8.2011 20:08
lavacca

XXX.XXX.1.3

pravdou je, že jsme vloni viděli v zoo kamerunské kozy a ty teda měly břicho jak kdžy čekají min. trojčata. Tak jsem se ptala ošetřovatele, co je hlídal (je to v dětské zoo, tak aby dětičky nezlobily) a ten se smál, že jsou takhle nažraný každý odpoledne...ráno vypustí hubený, zahání domů jako balóny. :-))

1.9.2011 06:58
deko

XXX.XXX.226.66

ja teda neviem, ale moje kozy ked sa kvalitne nazeru, maju velku lavu stranu brucha (koza ku mne stoji zadkom). az ked maju pred porodom, tak sa im zvacsuje prava strana... aj ked je fakt, ze boubelky mi po dvore rozhodne nebehaju, u tych je to mozno inak :-)

Michal H.

12.9.2011 22:28
zanzan

XXX.XXX.146.47

Stalo se to, že jsem kozu přivezla v pátek už s břichem a v neděli ráno bylo po ní, paní jsem sháněla telefonem, můj mobil samozřejmně nebrala, ale cizí číslo ano, stále tvrdila, že koza takto vypadala stále, kozu jsme zakopali , ale co jí bylo to netuším , tak mám zase jen ty své tři a asi u toho i zůstanu.

12.9.2011 22:37
danurba

XXX.XXX.40.197

měla jste zavolat veterináře, aby do kozy kouknul a určil příčinu úhynu. Reklamace na zvířata je 6 týdnů, pokud vám uhynula za dva dny, byl to jasný důvod k tomu, abyste žádala vrácení peněz i uhrazení nákladů.

12.9.2011 22:39
lavacca

XXX.XXX.1.3

Tak to je mi líto. Uvidíte. třeba Vám časem padne nějaká kozenka do oka a bude to tzv. láska na první pohled. :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík