Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2011 12:58
clasic

XXX.XXX.85.88

Ahojte smajlík,
pokud máte něčeho nadbytek nebo chcete něco prodat ohledně oveček a jejich ustájení, dávejte to sem, lidé pořád něco shání .:-)

18.9.2011 15:09
datel

XXX.XXX.179.215

No ja bych spis mel poptavku. 3ks zeleznejch jesli na seno pro kozy. klidne rezavych natru si sam.

18.9.2011 15:46
renata

XXX.XXX.226.244

Já vám dám tip. Železné jesle mi vyrobil kovář dle mého požadavku. Renata

18.9.2011 16:46
lamero

XXX.XXX.246.214

renata napsal(a):
Já vám dám tip. Železné jesle mi vyrobil kovář dle mého požadavku. Renata

Jsem schopen vyrobit jakékoliv jesle. problém, je v tom, že každý má úplně jinou představu o tom, jak ty pravé jesle mají být udělané. Pokud by někdo dokázal přesně popsat, nejlépe s náčrtkem s rozměry, tak není problém vyrobit.:-|

18.9.2011 17:05
masak

XXX.XXX.253.239

dotaz - vite k čemu slouží zde inzerce ?Je tam nabídka i poptávka tak proč to taháte sem?

18.9.2011 17:32
clasic

XXX.XXX.85.88

masak napsal(a):
dotaz - vite k čemu slouží zde inzerce ?Je tam nabídka i poptávka tak proč to taháte sem?

A proč ne? Jestli vám to vadí, tak sem nechoďte.

18.9.2011 17:39
lavacca

XXX.XXX.1.3

masak napsal(a):

já např. beru zdejší bazárek jako prodej a koupi lidí, co chodí přímo na diskuzi. Spousta lidí na fauně inzeruje bez toho, aby se jukla do diskuze...

PS: Jako jesle se nám zatím nejvíce osvědčil železný kruh - původně na velikou skleněnou lahev na víno. Ovečky si to z něj krásně vytáhnu a přitom si to nehází na záda, tudíž vlna zůstává čistější a je méně vytahaného sena. Vyfotím, změřím to, a dám sem rozměry. :-)

18.9.2011 17:43
clasic

XXX.XXX.85.88

lavacca napsal(a):
já např. beru zdejší bazárek jako prodej a koupi lidí, co chodí přímo na diskuzi. Spousta lidí na fauně inzeruje bez toho, aby se jukla do diskuze...

PS: Jako jesle se nám zatím nejvíce osvědčil železný kruh - původně na velikou skleněnou lahev na víno. Ovečky si to z něj krásně vytáhnu a přitom si to nehází na záda, tudíž vlna zůstává čistější a je méně vytahaného sena. Vyfotím, změřím to, a dám sem rozměry. :-)

Jee, mohla byste tedy dát sem foto? Nebo mi jej pošlete na yvonne.z@centrum.cz pořád nevím do čeho dát seno na zimu a do sítě se mi pořád motajíí potvory malý :-)

19.9.2011 11:06
gajdovka

XXX.XXX.4.30

clasic napsal(a):
A proč ne? Jestli vám to vadí, tak sem nechoďte.

smajlík

19.9.2011 11:12
gajdovka

XXX.XXX.4.30

myslíte,takový ten kruh na seno ?To by bylo super, kdyby to někdo popsal, vyfotil a ještě vymyslel, aby to nezmoklo.

19.9.2011 13:02
lavacca

XXX.XXX.1.3

clasic napsal(a):
Jee, mohla byste tedy dát sem foto? Nebo mi jej pošlete na yvonne.z@centrum.cz pořád nevím do čeho dát seno na zimu a do sítě se mi pořád motajíí potvory malý :-)

Tak přikládám slíbené foto naše "seníku". Přes rok ovcí sem tam dojedeme na lepší trávu, tak jim to do toho taky dáváme. Aspoň to nepošlapou. Jinak je to pro miniovečky - větším ovcím by se to muselo udělat s velkou pravděpodobností vyšší. Teď z toho jedí 3 ovce + beran, v zimě buď nandáme jen 1x tak, že to "přetéká" nebo ráno a večer, popř. pokud dojí, šup s dalším. No, však to znáte. Stelou si z toho minimálně. :-)

19.9.2011 13:03
lavacca

XXX.XXX.1.3

jinak poslední "patro" je nechané prázdné, aby se seno od země nešpinilo a nevlhlo. Je tam daný drátěný "pavouk" viz foto.

19.9.2011 13:04
lavacca

XXX.XXX.1.3

a spokojená konzumetka. :)

PS: Ovečka stojí ještě na kamení, ne že by měla těch 50 cm v kohoutku jako ten koš. :-)

19.9.2011 15:03
clasic

XXX.XXX.85.88

lavacca napsal(a):
a spokojená konzumetka. :)

PS: Ovečka stojí ještě na kamení, ne že by měla těch 50 cm v kohoutku jako ten koš. :-)

Můj beránek pořád na vše skáče, nechat to tedy určitě v této výšce? :-)

19.9.2011 15:48
lavacca

XXX.XXX.1.3

clasic napsal(a):
Můj beránek pořád na vše skáče, nechat to tedy určitě v této výšce? :-)

Já ten "koš" zatahuju pod střechu (aby do něj nepršelo), tak do něj z vrchu moc nemůžou. Drobek /ani ostatní" do něj nijak horem ještě nelezl. případně udělat vyšší či poklop. :-)

19.9.2011 17:06
clasic

XXX.XXX.85.88

lavacca napsal(a):
Já ten "koš" zatahuju pod střechu (aby do něj nepršelo), tak do něj z vrchu moc nemůžou. Drobek /ani ostatní" do něj nijak horem ještě nelezl. případně udělat vyšší či poklop. :-)

Děkuji moc :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík