renata
napsal(a):
Já vám dám tip. Železné jesle mi vyrobil kovář dle mého požadavku. Renata
Jsem schopen vyrobit jakékoliv jesle. problém, je v tom, že každý má úplně jinou představu o tom, jak ty pravé jesle mají být udělané. Pokud by někdo dokázal přesně popsat, nejlépe s náčrtkem s rozměry, tak není problém vyrobit.
masak
napsal(a):
dotaz - vite k čemu slouží zde inzerce ?Je tam nabídka i poptávka tak proč to taháte sem?
já např. beru zdejší bazárek jako prodej a koupi lidí, co chodí přímo na diskuzi. Spousta lidí na fauně inzeruje bez toho, aby se jukla do diskuze...
PS: Jako jesle se nám zatím nejvíce osvědčil železný kruh - původně na velikou skleněnou lahev na víno. Ovečky si to z něj krásně vytáhnu a přitom si to nehází na záda, tudíž vlna zůstává čistější a je méně vytahaného sena. Vyfotím, změřím to, a dám sem rozměry.
lavacca
napsal(a):
já např. beru zdejší bazárek jako prodej a koupi lidí, co chodí přímo na diskuzi. Spousta lidí na fauně inzeruje bez toho, aby se jukla do diskuze...
PS: Jako jesle se nám zatím nejvíce osvědčil železný kruh - původně na velikou skleněnou lahev na víno. Ovečky si to z něj krásně vytáhnu a přitom si to nehází na záda, tudíž vlna zůstává čistější a je méně vytahaného sena. Vyfotím, změřím to, a dám sem rozměry.
Jee, mohla byste tedy dát sem foto? Nebo mi jej pošlete na yvonne.z@centrum.cz pořád nevím do čeho dát seno na zimu a do sítě se mi pořád motajíí potvory malý
clasic
napsal(a):
Jee, mohla byste tedy dát sem foto? Nebo mi jej pošlete na yvonne.z@centrum.cz pořád nevím do čeho dát seno na zimu a do sítě se mi pořád motajíí potvory malý
Tak přikládám slíbené foto naše "seníku". Přes rok ovcí sem tam dojedeme na lepší trávu, tak jim to do toho taky dáváme. Aspoň to nepošlapou. Jinak je to pro miniovečky - větším ovcím by se to muselo udělat s velkou pravděpodobností vyšší. Teď z toho jedí 3 ovce + beran, v zimě buď nandáme jen 1x tak, že to "přetéká" nebo ráno a večer, popř. pokud dojí, šup s dalším. No, však to znáte. Stelou si z toho minimálně.
jinak poslední "patro" je nechané prázdné, aby se seno od země nešpinilo a nevlhlo. Je tam daný drátěný "pavouk" viz foto.
a spokojená konzumetka. :)
PS: Ovečka stojí ještě na kamení, ne že by měla těch 50 cm v kohoutku jako ten koš.