Snad se mi to povede vložit ta velká hnědá je ta starší a ta menší hnědá je lonská ,černá je koza 14 letá ta má každý rok kůzle letos měla kozyčku ty hnědé ještě nerodily.
rosnička
napsal(a):
Snad se mi to povede vložit ta velká hnědá je ta starší a ta menší hnědá je lonská ,černá je koza 14 letá ta má každý rok kůzle letos měla kozyčku ty hnědé ještě nerodily.
Koza 14 letá
rosnička
napsal(a):
Koza 14 letá
Zase ona obojky mají jen abych je mohla podojit .
rosnička
napsal(a):
Zase ona obojky mají jen abych je mohla podojit .
Lonské kůzle
rosnička
napsal(a):
Lonské kůzle
Totéž kůzle zezadu , všechny kozy mají pohlavní orgány uplně normální jako koza.
rosnička
napsal(a):
Totéž kůzle zezadu , všechny kozy mají pohlavní orgány uplně normální jako koza.
Koza ta starší 4 x normálně připuštěna ani jednou nezabřezla a to jsem měla kozla doma a nic.
rosnička
napsal(a):
Koza ta starší 4 x normálně připuštěna ani jednou nezabřezla a to jsem měla kozla doma a nic.
Prasátka jsou na tom stejně co si najdou na loukách a v lese to mají jen na focení jsem jim musela nasypat oves abch je vůbec vyfotila.
rosnička
napsal(a):
Prasátka jsou na tom stejně co si najdou na loukách a v lese to mají jen na focení jsem jim musela nasypat oves abch je vůbec vyfotila.
Ještě prasátka aby jim to nebylo líto
rosnička
napsal(a):
Ještě prasátka aby jim to nebylo líto
Jedinné letošní kůzle narozené v červnu ,nacucáme a jseme na pastvu. Kozy mám naučené na zavolání nebo na zapískání přilétnou domů jako střela .