Copak to máme za beránka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2011 13:40
franibald

XXX.XXX.98.39

Poznáte co máme za plemeno,nějak nám vzhledově nikam nezapadá.Koupili jsme ho jako romanovku,ale to asi nebude.Co myslíte,že jste takového krasavce ještě nikdy nevyděli ?
P.S.Ten hnědý :-)

4.10.2011 13:55
mamčis

XXX.XXX.245.37

Určitě to bude nějaký křížený s plemenem Zwartbles.

4.10.2011 15:22
agentka

XXX.XXX.24.198

možná to máte křížence romanovky ale zwarbles tam je na 100% taky - můžete mrknout na moje stránky mám je v profilu chovám zwarbles

4.10.2011 15:50
mamčis

XXX.XXX.245.37

agentka napsal(a):
možná to máte křížence romanovky ale zwarbles tam je na 100% taky - můžete mrknout na moje stránky mám je v profilu chovám zwarbles

Jak jste s nima spokojená, příští týden mi dovezou plemenného beránka a k němu tři čistokrevné ovečky, už se na ně moc těším. Zatím chovám jen kříženky, jednu romanovku a jednu východofrízskou. Dojila jste je někdy, slyšela jsem, že mají dobrou mléčnost.

4.10.2011 16:56
agentka

XXX.XXX.24.198

i my máme krom zwartblesek i kříženky - berana máme plemeného Zw - a všechna jehňata jsou pak zbarvená jak on - jsou to alespon dle mých zkušeností výborné mámy a jsou i plodné - což se mi moc nelíbí - letos jsme měli dvoje 4čata a jedny trojčata vždy se udržely jen dvě ač jsem se snažila dokrmovat - matky po porodu byly hodně vysílené - vždy říkám zlatá dvojčata.
Ovečky jsou to velice milé vypadají pěkně a jsou kontaktní a připadají mi chytřejší než jiné ovce určitě vám budou dělat radost

4.10.2011 18:28
franibald

XXX.XXX.98.39

ano máte pravdu,asi to bude zwartbles křížený s romanovkou...

Přidejte reakci

Přidat smajlík