Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2011 20:06
kukuland

XXX.XXX.165.85

Zaujimalo by ma ako deratizujete kozin, tak aby som nederatizoval aj kozy smajlík Ak by som umiestnil deratizacny pripravok pred dvere kozina, obavam sa, ze by boli zasa ohrozene sliepky. Mate nejaky navod ako bezpecne deratizovat kozin proti mysiam a potkanom?

7.10.2011 20:32
danurba

XXX.XXX.40.197

mám tři kocoury, kteří udržují hladinu myší na přijatelné úrovni. Veškěré obilí mám v sudech s víky. A potkanům jednou až dvakrát do roka nastražím parafínové nástrahy po celém dvoře, hlavně pod hromadami dřeva a na jiných skrytých místech a do týdne sbírám mrtvoly. Dana

10.10.2011 09:05
renata

XXX.XXX.226.244

Já jsem s tím dříve měla velký problém . Statek ,než jsme se nastěhovali , byl dlouho prázdný. Používala jsme gelové sáčky a klasické pasti. Nastražte je ke stěně a jistě něco ulovíte. A co mám ve stodole toulavé kočky - je klid . Vůbec nic a co se na zimu natáhne ,tak dlouho nevydrží. Neviděla jsem nic pěkných pár měsíců. Kočky loví krtky, tak sned dobrý. Jediný co se musí hlídat ,aby tyto toulavky nebyly zasvrabované. Renata

10.10.2011 10:41
pepe07

XXX.XXX.128.2

Taky nemám problém s hlodavci, stačí mít kočky. Máme jich šest, zrní je v plastových sudech a žádný problém není, Kočky loví myši,krtky i potkany:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík