Více info na www.schok.cz, myslím, že pro členy je cena 800,- Kč na oba dny včetně jídla.
PetraP
Tak to pardon, nevím, kde udělali soudruzi chybu, ale máte pravdu, info na webu schoku není (vůbec by mě nenapadlo, že to nedají na hlavní stranu, super propagace!!!!). Můžu si hlavu ukroutit, vycházím z loňska, program na páteční odpoledne znám, to je ovšem kozařský blok, a ovčáci budou mít svoje (co však bude konkrétně, nevím). Když něco zjistím, napíšu.
PetraP
Info pro všechny členy i nečleny klubu,
šiřte prosím dál
Mezinárodní konference a setkání chovatelů ovcí a koz v Seči 11. a 12.11.
účastnický poplatek pro člena svazu 500,- + 300,- za ubytování
pro ostatní 700,- + 300,- za ubytování
učastníci pouze jednoho dne 500,-
poplatky se vybírají při prezentaci
Rámcový program celé konference
1. den pátek
9,00 - 10,00 - prezentace, ubytování
10,00 - 12,00 - zahájení
oběd
13,00 rozdělení konference na ovčí a kozí - neboli mléčnou sekci
program ovčí sekce mi zatím není znám, ale měl by obsahovat především veterinární blok zaměřený na ovce
program kozí sekce předkládám,
13,00 - 13,30 - Představení své farmy, získání šlechtitelského chovu - Ing. Krejzová
13,35 - 14,05 - Jak se nám daří finalizace - Voštová, Toběrná, Čapková, Hrbková a další
14,10 - 14,40 - Ekonomika chovu - Ing. Hrbek
14,45 - 15,15 - Podmínky prodeje na farmářských trzích - státní zemědělská a potravinářská inspekce - Ing. Petrášek
15,20 - 15,50 - Genotypizace - Ing. Mátlová
15,55 - 16,25 - Seno versus senáž; soja, peluška a jiné - vliv na množství bílkoviny v mléce - Doc. Skládanka
16,30 - 17,30 - veterinární problematika - výživa koz s ohledem na reprodukci
- paraziti u koz - projevy a řešení
- správné ošetřování paznehtů - MVDr František Horník
pro nás, členy klubu ČNPK i ostatní kozí kluby pak následují členské schůze klubu
19,45 - společenský večer
2. den - sobota
8,30 - legislativní blok
zde jsou mi známi jen témata
novela veterinárního zákona - Ing. Ivan Hrbek
cross complians - Martin Mistr, Ph.D. z Ministerstva zemědělství
zákon na ochranu zvířat proti týrání - Jakubů, Molinová
problematika domácích porážek a odbytováníi ze dvora ve světle EU legislativy - Judr Sehnálek
Vím, že to jsou informace neúplné, ale podrobnější jsem zatím ze svazu nedostala
Budu se těšít na setkání s vámi se všemi
předsedkyně klubu ČNPK
Hrbková blanka
farmar
napsal(a):
Jedná se o tzv. Junior centrum, bývalý mezinárodní pionýrský tábor, při projíždění Sečí směrem od Chrudimi stále po hlavní, na konci po levé straně obrovský areál na břehu přehrady. Líp to vysvětlit neumímBlanka
Dobrý den,
díky alespoň za to. Hm,na " mezinárodní konferenci" docela málo informací,žádná propagace....
.Zvláštní přístup na stránkách Schoku.....nikde nic.
Katka B.
farmar
napsal(a):
Info pro všechny členy i nečleny klubu,
šiřte prosím dál
Mezinárodní konference a setkání chovatelů ovcí a koz v Seči 11. a 12.11.
účastnický poplatek pro člena svazu 500,- + 300,- za ubytování
pro ostatní 700,- + 300,- za ubytování
učastníci pouze jednoho dne 500,-
poplatky se vybírají při prezentaci
Rámcový program celé konference
1. den pátek
9,00 - 10,00 - prezentace, ubytování
10,00 - 12,00 - zahájení
oběd
13,00 rozdělení konference na ovčí a kozí - neboli mléčnou sekci
program ovčí sekce mi zatím není znám, ale měl by obsahovat především veterinární blok zaměřený na ovce
program kozí sekce předkládám,
13,00 - 13,30 - Představení své farmy, získání šlechtitelského chovu - Ing. Krejzová
13,35 - 14,05 - Jak se nám daří finalizace - Voštová, Toběrná, Čapková, Hrbková a další
14,10 - 14,40 - Ekonomika chovu - Ing. Hrbek
14,45 - 15,15 - Podmínky prodeje na farmářských trzích - státní zemědělská a potravinářská inspekce - Ing. Petrášek
15,20 - 15,50 - Genotypizace - Ing. Mátlová
15,55 - 16,25 - Seno versus senáž; soja, peluška a jiné - vliv na množství bílkoviny v mléce - Doc. Skládanka
16,30 - 17,30 - veterinární problematika - výživa koz s ohledem na reprodukci
- paraziti u koz - projevy a řešení
- správné ošetřování paznehtů - MVDr František Horník
pro nás, členy klubu ČNPK i ostatní kozí kluby pak následují členské schůze klubu
19,45 - společenský večer
2. den - sobota
8,30 - legislativní blok
zde jsou mi známi jen témata
novela veterinárního zákona - Ing. Ivan Hrbek
cross complians - Martin Mistr, Ph.D. z Ministerstva zemědělství
zákon na ochranu zvířat proti týrání - Jakubů, Molinová
problematika domácích porážek a odbytováníi ze dvora ve světle EU legislativy - Judr Sehnálek
Vím, že to jsou informace neúplné, ale podrobnější jsem zatím ze svazu nedostala
Budu se těšít na setkání s vámi se všemi
předsedkyně klubu ČNPK
Hrbková blanka
děkuji a jak to je když nebudu na noc a pojedu domu a druhy den zase přijedu ? tak je cena 500 na oba dva dny?
baží
napsal(a):
Dobrý den,
díky alespoň za to. Hm,na " mezinárodní konferenci" docela málo informací,žádná propagace....
.Zvláštní přístup na stránkách Schoku.....nikde nic.
Katka B.
Na stránkách schoku - klubu ČNPK - na webu nazývané bílé. hnědé kozy - je alespoň předschválený program "kozí" neboli mléčné sekce, který jsem tam vložila a řada dalších zajímavých informací, bohužel vedení schok se letos moc nepochlapilo a na propagaci jaksi kašle. Ivanova Blanka