Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2011 19:58
ovcechov

XXX.XXX.19.130

farmar napsal(a):
Konečně celý program

http://www.schok.cz/aktualita/setkani-chovatelu-ovci-koz-sec-11-12-11-2011-mezinarodni-konference-chovatelu-ovci-koz

Ivanova Blanka

také už jsem na to koukal bude to zajimavé

7.11.2011 23:30
farmakozinka

XXX.XXX.108.250

No, jestli už ale není pozdě, asi by se vedení mělo nad sebou zamyslet smajlík

PetraP

12.11.2011 17:37
ovcechov

XXX.XXX.19.130

farmakozinka napsal(a):
No, jestli už ale není pozdě, asi by se vedení mělo nad sebou zamyslet smajlík

PetraP

dobrý večer tak byl jste někdo na Seči na schromaždění? Škoda že jsem byl v praci určitě se tam nechalo dozvědět spousta nových věcí a byla dobra zabavasmajlík

14.11.2011 12:15
renča

XXX.XXX.51.72

Dobrý den, tak já ne Seč jezdím každý rok a musím říct ,že letos se mi líbila ze všeho nejvíc. V pátek byla a velice zajímavá přednáška veterinární. Pan doktor se mi velice líbil jak přednášel. A všechny přednášky byly zajímavé a v sobotu byla praktická ukázka zpracování jehněčího masa a ta se mi tedy hodně líbila. Takže já musím poděkovat organizátorům ,jelikož to opravdu nebyl promarněný čas. Renata

14.11.2011 12:41
farmar

XXX.XXX.255.148

Děkujeme, jen budeme muset ještě doladit detaily, abycho časově lépe stíhali. Ivanova Blanka

14.11.2011 19:14
ovcechov

XXX.XXX.19.130

renča napsal(a):
Dobrý den, tak já ne Seč jezdím každý rok a musím říct ,že letos se mi líbila ze všeho nejvíc. V pátek byla a velice zajímavá přednáška veterinární. Pan doktor se mi velice líbil jak přednášel. A všechny přednášky byly zajímavé a v sobotu byla praktická ukázka zpracování jehněčího masa a ta se mi tedy hodně líbila. Takže já musím poděkovat organizátorům ,jelikož to opravdu nebyl promarněný čas. Renata

dobrý den co tam třeba bylo o tom zpracovani jehněčího masa?smajlík

15.11.2011 12:35
marketazalbre

XXX.XXX.44.9

Ahoj :-) Nebylo snadné vyrvat MVDr. Horníka ze spárů "koňařů" a i tak mi to docela zkomplikoval, protože jsme se cestou tam stavovali za nemocnou a už uzdravenou kobylu do nemocnice v H.Městci, tam se zapovídal s docentkou a cestou zpátky z přednášky jsme ji naložili a vezli dom, takže cesta ubíhala o poznání pomaleji smajlík.
Ale byl to první pokus, a jestli se jeho přednáška líbila, budu se snažit ho zas mezi kozaře někdy dostat. Na můj vkus to bylo moc krátké a taky je ho třeba bombardovat dotazy, odpovědi na konkrétní otázky bývají často zajímavější než přednáška sama (soudím podle zkušeností z jeho koňařských seminářů)
Tak snad zas někdy brzy příště :-) :-)
Marketa z Albre

15.11.2011 12:56
renča

XXX.XXX.51.72

No toje pravda,na diskuzi už nebyl velký prostor ,jelikož bylo dost hodin. já jsem se ho chtěla zeptat ještě na ketozu. já s ní naštěstí nemám problém ,ale zajímá mě to ,jelikož se to dost probírá na i fauně a chci být připravená kdyby náhodou. Škoda tak snad někdy příště. Pan doktor vypadal ,že ví a uměl přednášet.
U jehněčího jsme viděli přípravu rychlých klobásek na gril. Pan řezník hlavně propagoval kvalitní surovinu .Pak mě zaujala příprava žebírek ,tak např. žebírka naporcuje ,osolí,přidá bylinky/ tymián,rozmarým atd,dle chuti a vkusu a zavaxuje do sáčku a dá táhnout na 2-3hodiny na 70°C do vodní lázně. Pak jenom vyndá a dá na gril . Musím říct ,že to byla jíná úprava masa ,ale velice chutná. Masíčko bylo růžové ,šťavnaté a provoněné bylinkami. Mému manželovi by to moc chutnalo. Doma vyzkouším. Pak například dobře naporcovat kotletky ,nasolit, přidat bylinky,česnek a, zavaxovat a dát do mrazničky. Po rozmrazení upravit jako stejk.Mě to zase chutnalo. Byly tam prostě zajímavé nápady. Renata

17.11.2011 09:55
ovcechov

XXX.XXX.19.130

renča napsal(a):
No toje pravda,na diskuzi už nebyl velký prostor ,jelikož bylo dost hodin. já jsem se ho chtěla zeptat ještě na ketozu. já s ní naštěstí nemám problém ,ale zajímá mě to ,jelikož se to dost probírá na i fauně a chci být připravená kdyby náhodou. Škoda tak snad někdy příště. Pan doktor vypadal ,že ví a uměl přednášet.
U jehněčího jsme viděli přípravu rychlých klobásek na gril. Pan řezník hlavně propagoval kvalitní surovinu .Pak mě zaujala příprava žebírek ,tak např. žebírka naporcuje ,osolí,přidá bylinky/ tymián,rozmarým atd,dle chuti a vkusu a zavaxuje do sáčku a dá táhnout na 2-3hodiny na 70°C do vodní lázně. Pak jenom vyndá a dá na gril . Musím říct ,že to byla jíná úprava masa ,ale velice chutná. Masíčko bylo růžové ,šťavnaté a provoněné bylinkami. Mému manželovi by to moc chutnalo. Doma vyzkouším. Pak například dobře naporcovat kotletky ,nasolit, přidat bylinky,česnek a, zavaxovat a dát do mrazničky. Po rozmrazení upravit jako stejk.Mě to zase chutnalo. Byly tam prostě zajímavé nápady. Renata

z jehněčiho jsem nikdy stejky neskoušel ale jak píšete asi je to bašta

Přidejte reakci

Přidat smajlík