Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.11.2011 14:05
beruška

XXX.XXX.18.54

Prosím zkušené!Bertu jsme koupili na konci srpna,byla s kozlem.Říji neměla,zato se nám kulatí,jstli se nepletu,cítím i pohyby,takové ťukání na pravé straně.Zasušená je asi měsíc.Kdy bude rodit?Prvně měla prý jedno kůzle,skoro žádné břicho.Díky Ivana

18.11.2011 14:17
beruška

XXX.XXX.18.54

beruška napsal(a):
Prosím zkušené!Bertu jsme koupili na konci srpna,byla s kozlem.Říji neměla,zato se nám kulatí,jstli se nepletu,cítím i pohyby,takové ťukání na pravé straně.Zasušená je asi měsíc.Kdy bude rodit?Prvně měla prý jedno kůzle,skoro žádné břicho.Díky Ivana

Ještě foto

18.11.2011 20:10
roklanka

XXX.XXX.223.226

to vám nikdo neřekne,až bude mít hladové díry (jako kozel na paletách) plné vemeno k prasknutí(není vidět,ale i z fotky se dá těžko určit plnost),tak to bude brzy.

18.11.2011 23:02
janas

XXX.XXX.157.71

Ja nejsem žádný odborník abych radila, ale co jsem vypozorovala tak asi měsíc před porodem začnou kůzlátka kopat, takové ťukání jak píšete.

19.11.2011 09:09
beruška

XXX.XXX.18.54

No právě,kdyby jsme aspoň znali termín/tak bych stejně plašilasmajlík/,sleduju jí jak colombo,jednou se mi zdá,že má boky propadlí,dneska má prokrvenou pipku,jen to vemeno nic.Prvně prý neměla mléko,tak uvidíme co nás čeká.Ivana

19.11.2011 18:37
agentka

XXX.XXX.24.198

moje kozy čekají kůzlata zač. února a začínají taky břichatět a to mají ještě dost času - u nás je vždy hlavní znak porodu zvětšující se vemeno některá ho nabírá už měsíc předem jiná tak dva dny před porodem - u vás bych to tipla na leden pokud byla s kozlem v srpnu zabřezla nejspíš v tom srpnu - pokud neměla minule mléko tak bych ji přilepšovala at letos mléko má - pokud bude mít kvalitní stravu tak mléko musí mít

Přidejte reakci

Přidat smajlík