Uživatel s deaktivovaným účtem

Jsou krásně barevné. Ta na druhé fotce je jednouchá, nebo má druhé ucho schované. Ať koukám, jak koukám, ucho vidím jen jedno.
ano je jednouchá po lonském útoku psa kterého někdo u nás vyhodil ani sem nedoufal že přežije naštěstí sem ji nenechal utratit pěkně se zotavila a zase rozdojila je to výborná dojnice přiložim foto po útoku toho psa
dado
napsal(a):
ano je jednouchá po lonském útoku psa kterého někdo u nás vyhodil ani sem nedoufal že přežije naštěstí sem ji nenechal utratit pěkně se zotavila a zase rozdojila je to výborná dojnice přiložim foto po útoku toho psa
Tak to jsem moc ráda, že se zotavila. Byla jsem zvědavá, jestli přežila. Myslím, že pokud je aspoň nějaká šance zvíře zachránit, stojí to za to. Jste toho příkladem.
Zdravim a děkuji za vaší radost z mé uzdravené kozy rány jsme nešili jen se zastříkávali sprejem s antibiotiky ucho odumřelo a odpadlo mněla i prokouslé hrdlo takže při dýchání chrčela vše se pěkně zahojilo a je v pořádku .Porod od ní očekáváme začátkem března ,ale bohužel se mi jí ještě nepodařilo uplně zasušit letos to budou její třetí kůzlata tak sem zvědavej jak mně překvapí
Tak to je skvělé. Jak jste se už vloni neozval, asi všichni čekali, že je po koze. Asi má dobrý kořínek. A jsou obě moc pěkné. Já vloni taky nemohla zasušit kozu. Letos ji nedojím už od prosince, rodit má až v dubnu. Pořád nevím, jestli občas ještě neucucne její loňská dcera, ale vypadalo to, že už ne. Vemínko už bylo celkem malé, ale teď se jí zase začalo nalévat. Tak nevím...