Tak do teď jsem sem chodil převážně pro rady. Tak teď na oplátku něco veselejšího.
Narodily se včera dopoledne.Až udělám víc detailních foteček tak když tak dodám. Za 14dní by se nám měli narodit od další kozenky.
ahojík lidičky,přeji pěkný den a mám otázku..Máme doma jedno ze tří kůzlat na dokrmení..Prospívá,ale zlobí mne s jídlem.. Někdy flašku přijme a vypije 100-125ml mikrob ovis(sušené mléko pro jehňata),ale po třech hodinách nechce..Včera jedl poslední krmení v sedm večer,pak v deset nechtěl,v jedenáct taky ne,v půl jedné vypilo 50ml.Až ve 4:30 vypilo 100ml..Mám ho k jídlu nutit,nebo ne..Musím se s ním prát,když nechce,plive flašku,uhýbá a o jídlo nejeví zájem.Když má hlad,jde po flašce hned..Tak jak to děláte?? To vám flašku vezmou pokaždé,nebo to do nich cpete..musím ještě napsat že byl maličký,je takový kostnáček,ale vrtí ocáskem,mazlí s.Jinak spí... Jak to mám řešit..Díky za odpovědi..Renča
První hnědá krátkosrstá s PoP. Dnes odpoledne dva kozlíci a dvě kozičky. Matka Hermanka , táta Javor.
Gratulujeme, jsou krásné My čekáme kůzlátka až v dubnu. Chci se ale zeptat kvůli kamarádce - mají kozičku se zánětem vemene (viz jiné vlákno v této rubrice) - nemáte někdo zkušenost, nebo mail na Jiřinku Janíčkovou? Mně už jednou úžasně poradila při otravě kozy rododendronem. Děkuju moc!!
benesova
napsal(a):
První hnědá krátkosrstá s PoP. Dnes odpoledne dva kozlíci a dvě kozičky. Matka Hermanka , táta Javor.
Kúzlata po týdnu.Pořád to koza zvládá,je to hodná máma.Snaží se hodně žrát, aby měla mlíčko.
benesova
napsal(a):
Dobrý večer. Jak Ste daleko? Já jsem u Plzně.Letos se povedlo. Mám jich 5. Jsou od třech matek ,linie různé,táta Javor.Něco je zamluvené.Hezký večer.
Dobrý den, sháním hnědou bezrohou kozičku. Mohu se přijet podívat ? A to i v případě, že tyto máte již zamluvené. Počkám na další. Děkuji a přeji Vám hezký den. Jsem také od Plzně. vamaska@seznam.cz
klihostezka
napsal(a):
Gratulujeme, jsou krásné My čekáme kůzlátka až v dubnu. Chci se ale zeptat kvůli kamarádce - mají kozičku se zánětem vemene (viz jiné vlákno v této rubrice) - nemáte někdo zkušenost, nebo mail na Jiřinku Janíčkovou? Mně už jednou úžasně poradila při otravě kozy rododendronem. Děkuju moc!!
Můžu se zeptat, co vám poradila? máme u kozína rododendron, sice na něj nemůžou, ale co kdyby .. Děkuju.