Koza po porodu mrtvých kůzlat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2012 15:07
lovisa

XXX.XXX.89.121

Dobrý den, sousedům se dnes narodila asi předčasně mrtvá kůzlata - byl to první porod této kozičky. Mléko nechtějí. Je nutné kozu dojit, resp. jak ji případně zasušit? Předem děkuji.

8.3.2012 21:15
gajdovka

XXX.XXX.137.238

dojte

1.4.2012 16:33
berusa

XXX.XXX.101.96

Dobry den.Taky me porodila koza prvorodicka a bohuzel kuzle mrtve:(Jeji veminka su jak malicky spatne se doji:(Taky bych ji rada zasusila nevite nekdo jak?Ma malo mleka a hlavne se moc spatne dojit...Nebo co doporucujete?smajlík

1.4.2012 17:55
gajdovka

XXX.XXX.137.238

berusa napsal(a):
Dobry den.Taky me porodila koza prvorodicka a bohuzel kuzle mrtve:(Jeji veminka su jak malicky spatne se doji:(Taky bych ji rada zasusila nevite nekdo jak?Ma malo mleka a hlavne se moc spatne dojit...Nebo co doporucujete?smajlík

mě teda malá kozena porodila 2 kozlíky, nechala jsem jí jedno,ale druhý cecík nevypije, struky má kozena malé, to bych musela dojit dvěma prsty, takže ji chytnu a jen tak jí odstříkám venku,jen, aby ho neměla baňaté.L.

2.4.2012 15:42
beerro

XXX.XXX.193.26

Dobrý den,mě taky před měsícem porodila prvnička mrtvé kůzle a dojit jsem ani nezačla.Sama mléko ztratila.Když se ta laktace nepodporuje, neprodukuje.Taky měla malé vemínko.

6.4.2012 16:27
berusa

XXX.XXX.101.96

Dekuji moc za reakci..Ja ju bohuzel teda zacla odojovat jednou za den ,sem se bala zanetu ve veminkach...:(Takze kdyz prestanu uplne melo by to byt ok?Da mi max1hrnek..smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík