Co je zase tohle???? Prosím poraďte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2012 16:49
corty

XXX.XXX.244.1

Dobrý den, přikládám fotografie dvojčat narozených 6.3.. Před dvěma dny koukám, že má jedno na nose mozol, a říkám si: ,,asi ho něco štíplo či se někde píchlo". A dnes to má i to druhé a to první daleko větší. Nevíte co by mozol mohl znamenat? Nic mě nenapadá:-( Ve stádu je více kůzlat, ale mají to jen tyhle. Jak to zastavit, aby kozičky nedopaly jako ta princezna z třech veteránůsmajlík Děkuju za případné názory a rady. Bára

21.3.2012 11:57
oluška

XXX.XXX.16.120

:D tak to je krásná hříčka!! to je do N@vy toto!!! dyť má nos jako člověk :D krásný:-)

21.3.2012 12:04
renča

XXX.XXX.51.72

Baruško ,to je nápad jdi do televize. My jsme se včera shodli ,že je to beďar. Sluníčko to vytáhne ,uzraje a praskne. Prostě se ta kůzlata o něco píchla,nebo škrábla ,čert ví co dělala. Já si myslím ,že jak to přišlo ,tak to odejde. Renata

21.3.2012 20:26
vuznice

XXX.XXX.69.110

Taky jsem to měla u jednoho kozlíka, nosánek šíleně velikej, tak jsem ho zmáčkla a vylilo se kvanta hnisu. Vymačkala jsem ho, vydesinfikovala a je to v pohodě.:-)Myslím si, že se mu do čumáčku zapíchla nějaká osina ze sena!!!:-) Zuzana

22.3.2012 11:29
mirw

XXX.XXX.180.86

Nase mlada to mela taky, ale jen nad jednou dirkou a za par dni to zacalo ustupovat a ted je nosanek jak ma byt :-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík