Prosím o radu. Ovečka je dnes nějaká jiná. Chodí, sem tam zobne trávy a jde si zase lehnout. Nebývá taková, vžycky celý den žere. Oproti beránkovy má velké břicho, tak mě napadlo, jestli nemá třeba porodní bolesti? Ale jestli je těhotná vůbec nevím, protože ona se k množení nikdy neměla, tak nás to ani nenapadlo, žeby jsme čekali přírůstek. Myslíte že jí třeba jen může bolet bříško? Vždycky když jsme na ni zařvali, tak se ozvala, teď ani moc neodpovídá:-( zdruřelou ji nemá, tak nevím. Prosím poraďte :-(
benesova
napsal(a):
Nesežrala něčeho více?Přežvykuje? Když ji dáte něco na podporu zažívání, nic nezkazíte .Máte něco jako Uni-Ruminal ?Jesli je to možné oddělit, dát jenom seno, vodu a sledovat.Kolik jí je?
děkuji za odpověď.
já ji ničím nepřikrmuji, tak nevím. Papá trávu na louce, seno, slámu a vodu. má teprve rok.
Pokud má rok, tak jak můžete tvrdit, že se k množení nikdy neměla? Pravděpodobně měla, alespoň jednou v životě, pokud byla společně s beranem. Jak vypadá její vemeno? Je zvětšené, nebo tam žádné nemá?
Jinak, prosím vás, mám taky moooc ráda svoje zvířata, ale ovce není těhotná ale březí a nepapá ale žere! Dana