Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2012 20:51
Helča

XXX.XXX.29.84

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat zda je nějaký živočich na světě, nejlépe ovce či koza, které by nevadilo staré seno???smajlík mám ji plnou stodolu a nevím co sním??? možná by bylo rešení jako podestýlka, ale nemám to pod co nebo koho strkat.:-). Kdyby měl někdo zájem nebo pokud by to ovce či kozy mohly žrát, tak bych si nějaké pořídila, ale jinak nevím co s tím.. napiště mi prosím. Díky

7.6.2012 21:50
danurba

XXX.XXX.50.200

Záleží na tom, jak moc je staré a v jakém je stavu. Pokud není nijak plesnivé, klidně se dá použít na podestýlku a dokonce si ho některá zvířata dají radši než čerstvé. Ale staré seno bývá dost prašné, může způsobit zvířatům problémy.

7.6.2012 22:04
nadja

XXX.XXX.213.74

Dali jsme ovcím jako podestýlku směs staré slámy s větším podílem sena - všechno to sežrali a vždycky to přeberou a ani stéblo tam ze sena nenechají. Jinak jsme dostali asi 2-3 roky staré seno, pěkné. Ovce ho žrali s chutí, zato po načnutí nového balíku ... to bylo keců než ho začali žrát.

8.6.2012 00:28
vuznice

XXX.XXX.48.1

Předminulou zimu jsme se nemohli dostat na pastvinu pro seno, tak jsem z půdy vzala pětileté balíky sena a dala je ovcím.Nepochopím, co jim na tom mohlo chutnat, ale za chvilku bylo po nich a ovečkám taky nic nebylo. Když je seno dobře uskladněné, nemá plíseň, klidně se může dát zvířatům. Vůznice

8.6.2012 11:16
mafrin

XXX.XXX.147.19

Helča napsal(a):
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat zda je nějaký živočich na světě, nejlépe ovce či koza, které by nevadilo staré seno???smajlík mám ji plnou stodolu a nevím co sním??? možná by bylo rešení jako podestýlka, ale nemám to pod co nebo koho strkat.:-). Kdyby měl někdo zájem nebo pokud by to ovce či kozy mohly žrát, tak bych si nějaké pořídila, ale jinak nevím co s tím.. napiště mi prosím. Díky

A odkud jste?

8.6.2012 12:53
Helča

XXX.XXX.29.84

Od Uherského Brodu, kousek... Je opravdu dost staré, plesnivé není, je uskladněné ve stodole.. mám jen králíky a těm bych to nedala, ale pro ovce, možná by bylo.. Potřebuju místo pro nové seno a to staré mi překáží.. Takže se ptám znovu, kdo má zájem může napsat na meilík. g.hedit@seznam.cz :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík