Zakrská koza holandského typu - kozlík plemenný 3-barevný

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2013 17:12
mitraton

XXX.XXX.168.29

Dobrý den,

Prosím Vás, chovatele zakrských koziček holandského typu, máte na prodej plemenného kozlíka? Nejlépe tříbarevného, pěkného, zdravého? Děkuji. Tel: 775303288

Máte nějaké fotky Vašich koziček? Prosím, přispějte své zkušenosti a podělte se o pár fotek.

Děkuji.

S chov. pozdravem
Martin Záruba

30.1.2013 21:30
lamero

XXX.XXX.246.86

mitraton napsal(a):
Dobrý den,

Prosím Vás, chovatele zakrských koziček holandského typu, máte na prodej plemenného kozlíka? Nejlépe tříbarevného, pěkného, zdravého? Děkuji. Tel: 775303288

Máte nějaké fotky Vašich koziček? Prosím, přispějte své zkušenosti a podělte se o pár fotek.

Děkuji.

S chov. pozdravem
Martin Záruba

Dobrý den, mám plemenný chov tohoto plemene, ale kozlíci se prodávají hned po NT, kde se ohodnocuji. Nákupní trh zakrslých kozlíků probíhá vždy první sobotu v říjnu v Lysé nad Labem.Letos jsem prodal 5 plemenných kozlíků. Jsem zatím bohužel jediný, kdo produkuje plemenná zakrslá zvířata.Porody očekávám během první poloviny dubna.Jinak bych Vám mohl nabídnou tříbarevného kozlíka nar.12.2.2009 jedná se o nejstaršího kozlíka dovozeného z Holandska a má holandský i český průkaz původu a státní registr plemenníka. Nějaké informace i fotky najdete na www.lamafarma.cz
Jiří Švanda

Přidejte reakci

Přidat smajlík