Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2013 22:09
farmarkawebi

XXX.XXX.29.1

ahojte moji suputnici ,,tak uz je to tu ,,,moja micka bude rodit ,,brucho ma az na zemi vulvu na nepoznanie a z nej hlien dost husty a dost vela pocitam ze sa do rana pripadne do obeda okoti mam strach ale sa aj tesim drzte mi palce odchadzam z kavou do chlivku paaaasmajlíksmajlík

22.2.2013 23:16
mamčis

XXX.XXX.245.37

Držím palce, taky chodím každou chvíli do chlívku kontrolovat, bude rodit moje nejstarší ovce a po ní další a taky kozy. Dejte vědět, jak jste dopadli. Moc se těším a zároveň chci, aby to už bylo za námi...

23.2.2013 08:16
albina85

XXX.XXX.215.141

jo moje kozenka uz mas tez natekle veminko tvrde brisko a dnes rano zacala pomektavat a preslapovat uz to bude brzo taky

23.2.2013 12:52
davindus

XXX.XXX.207.148

pošlete fotky prosím . díky moc

28.2.2013 08:15
farmarkawebi

XXX.XXX.29.1

dobre ranko priatelia,,,tak uz to mame zasebou ,,,vcera o 13tej sa nam okotili 3 kozliatka 2 capkovia 1 kozenka ,,,su nadherne a velmi sa tesim trosku ma to prekvapilo ze ma 3 su velmi malicke a chudatka nedociahnu na vemienko treba ich drzat ked papaju ale je to nadhera,,,koza je spokojna aj ja som spokojna len ma dost znepokojuje ze ked papaju nekrutia chvostikom takze niesom presvecena o tom ci papaju a pocut ze glgaju aj bruska maju napapane len nekrutia chvostikom ,,,fotky vam jasne prilozim smajlík

28.2.2013 08:26
albina85

XXX.XXX.215.141

farmarkawebi napsal(a):
dobre ranko priatelia,,,tak uz to mame zasebou ,,,vcera o 13tej sa nam okotili 3 kozliatka 2 capkovia 1 kozenka ,,,su nadherne a velmi sa tesim trosku ma to prekvapilo ze ma 3 su velmi malicke a chudatka nedociahnu na vemienko treba ich drzat ked papaju ale je to nadhera,,,koza je spokojna aj ja som spokojna len ma dost znepokojuje ze ked papaju nekrutia chvostikom takze niesom presvecena o tom ci papaju a pocut ze glgaju aj bruska maju napapane len nekrutia chvostikom ,,,fotky vam jasne prilozim smajlík

Tak to vam gratuluji nam kozicka odrodila pred 2 dny nadherne 1 kuzlatku kozicku byla prvorodicka a zvladla to bravurne

4.3.2013 19:38
farmarkawebi

XXX.XXX.29.1

davindus napsal(a):
pošlete fotky prosím . díky moc

fotky som uz pridala mozte si pozriet

Přidejte reakci

Přidat smajlík