Dětská chůvička ve stáji?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2013 20:40
horallka

XXX.XXX.195.188

Prosím používáte někdo chůvičku ve stáji?Brzo mi budou rodit dvě kozeny,přesto že jedna už rodila loni sama bez pomocia bez problémů,mám strach.Druhá kozena mi bude letos rodit poprvé a má extrémě veliký břicho.Bojím se že kůzlátka budou velká-těžký porod....Chodím je kontrolovat ale znáte to...na hodinu odjedete a koza začne rodit.To se mi stalo loni.smajlík
Zajmá mně jestli tu někdo používá chůvičku nebo něco podobného?
Stáj mám za domem,přistavěnou k domu-netuším jestli by tam měla chůvička dosah.
Díky za každý tip a radu.Marcela

16.3.2013 23:15
chovateka

XXX.XXX.45.206

Letos jsme si na inzerát opatřili dětské chůvičky a peněz nelitujeme.Porodnu máme přes dvůr asi 15 až 20 m a fungují bezvadně.Máme i s kamerkou od jedné hodné paní po dětech a poslala nám je i vyzkoušet a pak zaplatit teprve.Slyšeli jsme na jedné straně v obýváku i v prvním patře,takže jsme spali na gauči,ale vždy bylo slyšet,jestli koza heká nebo tlačí a měli jsme ji nasměrovanou na první kotec.Je i s nočním viděním,ale to ani nepotřebujeme,protože tam svítíme i v noci výhřevnou žárovkou,aby kozy viděly a bylo jim teplo.Hezky jsem si je hlídala v noci v teple a když bylo slyšet něco podezřelého tak jsem k nim zaběhla.Už nám rodilo 6 koz a máme 12 kůzlat.Můžu vřele doporuči,je to skvělá věc.Přeji hodně úspěšných porodů a radostí z chovu

18.3.2013 08:14
radulkav

XXX.XXX.244.234

Také používáme chůvičku s kamerou na porody všeho....Nerušíme zvířata častými návštěvami a přitom máme přehled..smajlík

21.3.2013 21:15
horallka

XXX.XXX.195.188

Tak to je parádní!Až takový dosahsmajlík Tak to i mně by fungovala perfektně.Jakou máte prosím značku,nebo od jákýho výrobce??Díky smajlík

17.1.2015 16:40
pavlinkos

XXX.XXX.230.148

No to by mě taky zajímalo, vzhledem k tomu že jsem chovatel-začátečník a porody se blíží Mám ve chlévě webcameru, ale obyč, jen s nočním viděním, bez zvuku.Ale chlév mám od domu tak 200 m.Můžete mi někdo poradit jestli by tam nějaká fungovala.prosím, díky p. .Asi začínám trochu bláznit, ikdyž do kozlení ještě 2 měsíce, 4 kozenky.Doma se mi už smějou, ale nemůžu si pomoct

17.1.2015 17:28
malá koza

XXX.XXX.209.222

Dobrý den, máme také chůvičku a jsem ráda. Máme Philips avent. Hledali jsme s dlouhým dosahem. V noci si ji před porody dávám nahlas, abych náhodou nepřeslechla kozu. Ne každá rodí nahlas. 200m je docela dost. Když jsme ji kupovali, tak jich s tímto dosahem moc nebylo. Dosah také ovlivňuje počasí a jaké máte zdi. Naše pokud někde nedosáhne tak začne nepříjemně pípat.

17.1.2015 23:07
kelišová

XXX.XXX.155.253

Loni jsem si koupila na bazošu chůvičku s dvěma kamerami.V kuchyni mám monitor s nočním viděním a se zvukem.Vyšla mně nepoužitá na 1000 Kč.Dosah 90 m přes 4 zdi.Bezdrátová 2, 4Ghz video kamera a 5, 5 č/b monitor.Naprostá spokojenost vidím, slyším a kozeny neruším.Díky ní jsem loni zachránila 2 kůzlata, jinak bych o ně přišla.Jana

18.1.2015 08:40
pavlinkos

XXX.XXX.224.197

Tak asi mi nezbude nic jiného než hledat na netu s nějakým větším dosahem, kdyby jste měl někdo nějaký tip na konkrétní, budu ráda p.kameru už tam, tak potřebuju jen tu chůvičku.

18.1.2015 08:43
pavlinkos

XXX.XXX.224.197

Napsala by jste mi prosím značku té chůvičky, zkusím mrknout jestli nedělají i větší dosah, dííííky p.

18.1.2015 17:40
kelišová

XXX.XXX.155.253

pavlinkos napsal(a):
Napsala by jste mi prosím značku té chůvičky, zkusím mrknout jestli nedělají i větší dosah, dííííky p.

Jestli je to dotaz na mne, tak je to Bezdrátový 4-kanálový přenosný kamerový systém Zn.Platec.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.1.2015 18:19

Když na to přijde, my máme doma dvě - jednu tedy nepoužívanou, takže kdyby měl někdo zájem, tak mohu zdarma věnovat (pokud by si zájemce zaplatil poštovné samozřejmě).
Jsou plně fun Kční, s velice dobrým dosahem (musela bych dohledat na netu, ale dává to několik kamenných stěn domu). Philips. Ale nejsou s kamerou, jen na zvuky. Velice citlivé, zachytí každý šustot...
Tak se kdyžtak ozvěte na horackovav@seznam.cz ;)
Mě bohužel k tomuto účelu posloužit nemůžou - dosah 1, 5 km nemaj :D.

18.1.2015 19:59
chovateka

XXX.XXX.46.231

My jsme sehnali chůvičku značkaTech five.Nevím jaký je to výrobce, nedostali jsme manuál, ale přes dvůr do stodoly nám to funguje i s nočním vidění.Je to na 220 v.Přes dvě zdi a asi 40 m, nedovedu to odhadnout, ale je to bezva věc.I v noci se střídáme v prvím patře a zachránila jsem i několik porodů.Chce to se poptat na internetu, určitě se někdo ozve, kdo by se chtěl zařízení zbavit.Mnoho dobrých porodů.Blanča.

19.1.2015 17:52
pavlinkos

XXX.XXX.142.81

Děkuji za nabídku HHipiie, poslala jsem Vám Mail

19.1.2015 17:54
pavlinkos

XXX.XXX.142.81

Děkuji za nabídku HHipiie, poslala jsem Vám Mail

19.1.2015 17:54
pavlinkos

XXX.XXX.142.81

A také všem co napsali...

19.1.2015 19:29

Tak jen hlásím, že je chůvička již zadaná :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík