Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano, podle zákona musíte, není to nic složitého. Je tady už hodně o tom napsáno, tak se ponořte do studování příspěvků.
hospodar
napsal(a):
Ale nikde jsem nenašel kde ji registrovat a co to obnaší, nedokažu si před stevit registraci kozy. A hlavně duvod registrace.
Informace k registraci neleznete na těchto stránkách http://www.cmsch.cz/ovce-kozy/. Zaregistrujete provozovnu, stáj pro kozy a pak uź jen nahlásíte kozy, až budete mít. Důvod registrace? Popravdě jsem nepátrala, je to prostě povinnost
Uživatel s deaktivovaným účtem

hospodar
napsal(a):
Ale nikde jsem nenašel kde ji registrovat a co to obnaší, nedokažu si před stevit registraci kozy. A hlavně duvod registrace.
Myslím, že důvodem bude třeba to, že v případě nějaké infekční nemoci, která se týká toho kterého druhu zvířete, je potřeba vědět, kde všude ta zvířata jsou a jejich možná kontrola, jestli nejsou nakažená. Moc se mi to taky nelíbí, dá se to zneužít, konec konců už to tady bylo za války, po válce a i dřív - přijdou, zabaví... Jenže zákon je zákon... Radši nebudu strašit. Marie
Kozy jsou stádová zvířata a podle zákona je jejich chov osamoceně zakázaný. Pořiďte si kozy dvě, bude to pro ně lepší. A podle zákona musíte zaregistrovat i jedinou kozu starší 6 měsíců. Registrace je zdarma, vše se dá udělat přes inetrnet, platíte jen ušní známky, jedna stojí cca 4kč, zato poštovné za jejich zaslání asi 100Kč.
Kozy jsou stádová zvířata a podle zákona je jejich chov osamoceně zakázaný. Pořiďte si kozy dvě, bude to pro ně lepší. A podle zákona musíte zaregistrovat i jedinou kozu starší 6 měsíců. Registrace je zdarma, vše se dá udělat přes inetrnet, platíte jen ušní známky, jedna stojí cca 4kč, zato poštovné za jejich zaslání asi 100Kč.