ahoj, konečně jsem se dostala k tomu vytvořit stránky, nejsou sice úplně hotové, ale alespoň něčím se pochlubím..:)
http://enducha.wix.com/farmahradiste
farmatehov
napsal(a):
Suffolky, Zwartables, Oesnantské, Texley, alpske x texel, charolais x suffolk, kruty, kachny husy, kraliky nejaka kocka k tomu a pastevecky pes :-D. Jo a slepice, brahmaky, velsumky, leghornky, vlasky a plymutky ....
já zase sháním husy, kachny a slepice..:))nebudete mít mladé k prodeji na chov?
enducha
napsal(a):
já zase sháním husy, kachny a slepice..:))nebudete mít mladé k prodeji na chov?
Husy mame čisté slovenské (import ze slovenska), české, pomořanskéhou housera a kříženeho českého s německou nosnou.
Zatím jsme bojovali s oddělením jednotlivých hus, tak je máme všechny spolu. Vajíčka už máme v líhni, akoráte ze to budou kříženci. Pokud chcete čisté, tak jedině příští rok, jestli vám nevadí křížené, můžeme se domluvit. Uvidíme kolik se vylíhne housat.
farmatehov
napsal(a):
Husy mame čisté slovenské (import ze slovenska), české, pomořanskéhou housera a kříženeho českého s německou nosnou.
Zatím jsme bojovali s oddělením jednotlivých hus, tak je máme všechny spolu. Vajíčka už máme v líhni, akoráte ze to budou kříženci. Pokud chcete čisté, tak jedině příští rok, jestli vám nevadí křížené, můžeme se domluvit. Uvidíme kolik se vylíhne housat.
Dobrý den a je na vás třebas nějaký kontakt? Asi by mi kříženci nevadili, ale popravdě, v chovu hus jsem úplný začátečník..:)
farmatehov
napsal(a):
Suffolky, Zwartables, Oesnantské, Texley, alpske x texel, charolais x suffolk, kruty, kachny husy, kraliky nejaka kocka k tomu a pastevecky pes :-D. Jo a slepice, brahmaky, velsumky, leghornky, vlasky a plymutky ....
Páni, to máte oveček :) Přeji úspěšné dodělání stránek, ať se máme čím kochat :)