Dobrý den , myslíte podle fotky , že by mohla být kozenka březí ? S kozlíkem bydlela od začátku listopadu do ledna . Jenže koncem ledna ,až byla bez kozlíka třepala ocáskem jak když má říji ale trvalo to jen jeden den druhý den se tvářila že nic.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dosud se nikdo neozval, takže to znamená, že nejsme nikdo jasnovidec .
Dobrý večer,
máte špatnou fotografii, lepší je vyfotit kozu zezadu nebo shora. Na přiložené fotce jsou kozy, které budou rodit během 14 dnů. Na levé straně je bachor, na pravé kůzlata. Taky vemena už jsou nalitá, ale to není vždy směrodatné, některé nalijí až těsně před porodem.
Lenka
lenunka
napsal(a):
Dobrý večer,
máte špatnou fotografii, lepší je vyfotit kozu zezadu nebo shora. Na přiložené fotce jsou kozy, které budou rodit během 14 dnů. Na levé straně je bachor, na pravé kůzlata. Taky vemena už jsou nalitá, ale to není vždy směrodatné, některé nalijí až těsně před porodem.
Lenka
to je krásná fotečka.
Zdravím a děkuji, jsem okres Rakovník. Zatím mám sedm kůzlat od tří koz, cca týden starých, čekám ještě jednu až dvě kozy (jednu jsem kupovala březí, je nedefinovatelná, tlustá, kůzlata nenahmatatelná ( i když jsem se v únoru těšila, že tam jsou, to jsem "něco" hmátla). Vemínko nedělá, termín má (prý) do konce týdne. Tak se nechám překvapit. Zatím je to 4:3 ve prospěch koziček.
lenunka
napsal(a):
Zdravím a děkuji, jsem okres Rakovník. Zatím mám sedm kůzlat od tří koz, cca týden starých, čekám ještě jednu až dvě kozy (jednu jsem kupovala březí, je nedefinovatelná, tlustá, kůzlata nenahmatatelná ( i když jsem se v únoru těšila, že tam jsou, to jsem "něco" hmátla). Vemínko nedělá, termín má (prý) do konce týdne. Tak se nechám překvapit. Zatím je to 4:3 ve prospěch koziček.
Hezký den jéé to nejste až tak daleko.
Chtěla jsem se optat jestli nebudete prodávat kozičky - kůzlátka ?byla bych zájemce
teda to jsem zvědavá jestli nakonec bude rodit i nová kozička. já jsem koupila mojí první kozičku taky březí , ale vůbec jsem to netušila a když jsem s ní šla na pastvu tak mi tam porodila kozlíka
když jsem jí kupovala tak se mi zdála nějaká ,,tlustá´´ ale bylo my řečeno od prodejce že se mi to jenom zdá
no a do týdne mě přecházel zrak na pastvině
hlavní je že jsem to všechno zvládly a dobře to dopadlo. člověk se učí za pochodu