Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2013 14:46
sali

XXX.XXX.215.170

Dobrý den , myslíte podle fotky , že by mohla být kozenka březí ? S kozlíkem bydlela od začátku listopadu do ledna . Jenže koncem ledna ,až byla bez kozlíka třepala ocáskem jak když má říji ale trvalo to jen jeden den druhý den se tvářila že nic.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.4.2013 11:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dosud se nikdo neozval, takže to znamená, že nejsme nikdo jasnovidec smajlík.

18.4.2013 16:28
vrbaska

XXX.XXX.37.24

U ovcí to poznám, ale u koz ne. smajlík

19.4.2013 20:14
lenunka

XXX.XXX.135.145

Dobrý večer,
máte špatnou fotografii, lepší je vyfotit kozu zezadu nebo shora. Na přiložené fotce jsou kozy, které budou rodit během 14 dnů. Na levé straně je bachor, na pravé kůzlata. Taky vemena už jsou nalitá, ale to není vždy směrodatné, některé nalijí až těsně před porodem.
Lenka

28.4.2013 16:06
nikolkav

XXX.XXX.251.82

lenunka napsal(a):
Dobrý večer,
máte špatnou fotografii, lepší je vyfotit kozu zezadu nebo shora. Na přiložené fotce jsou kozy, které budou rodit během 14 dnů. Na levé straně je bachor, na pravé kůzlata. Taky vemena už jsou nalitá, ale to není vždy směrodatné, některé nalijí až těsně před porodem.
Lenka

to je krásná fotečka.smajlíksmajlík

29.4.2013 20:34
lenunka

XXX.XXX.135.145

Díky, dvě z nich už porodily, dohromady pět kůzlat. Mám z nich radost, jsou to moje holky smajlík Ještě budou další :-D L.

30.4.2013 08:24
nikolkav

XXX.XXX.251.82

lenunka napsal(a):
Díky, dvě z nich už porodily, dohromady pět kůzlat. Mám z nich radost, jsou to moje holky smajlík Ještě budou další :-D L.

Jejda to je přírůstků smajlíkMůžu se zeptat odkud jste?

30.4.2013 11:01
vrbaska

XXX.XXX.177.84

Tak velice gratuluju smajlík chtělo by to fotečky smajlík smajlík

30.4.2013 21:28
janas

XXX.XXX.157.71

Také se přidávám s gratulací, hnědé kozičky jsou moje srdeční skupina janassmajlík

1.5.2013 23:31
lenunka

XXX.XXX.135.145

Zdravím a děkuji, jsem okres Rakovník. Zatím mám sedm kůzlat od tří koz, cca týden starých, čekám ještě jednu až dvě kozy (jednu jsem kupovala březí, je nedefinovatelná, tlustá, kůzlata nenahmatatelná ( i když jsem se v únoru těšila, že tam jsou, to jsem "něco" hmátla). Vemínko nedělá, termín má (prý) do konce týdne. Tak se nechám překvapit. Zatím je to 4:3 ve prospěch koziček. smajlík

2.5.2013 09:33
nikolkav

XXX.XXX.251.82

lenunka napsal(a):
Zdravím a děkuji, jsem okres Rakovník. Zatím mám sedm kůzlat od tří koz, cca týden starých, čekám ještě jednu až dvě kozy (jednu jsem kupovala březí, je nedefinovatelná, tlustá, kůzlata nenahmatatelná ( i když jsem se v únoru těšila, že tam jsou, to jsem "něco" hmátla). Vemínko nedělá, termín má (prý) do konce týdne. Tak se nechám překvapit. Zatím je to 4:3 ve prospěch koziček. smajlík

Hezký den smajlík jéé to nejste až tak daleko. smajlík Chtěla jsem se optat jestli nebudete prodávat kozičky - kůzlátka ?byla bych zájemce smajlík teda to jsem zvědavá jestli nakonec bude rodit i nová kozička. já jsem koupila mojí první kozičku taky březí , ale vůbec jsem to netušila a když jsem s ní šla na pastvu tak mi tam porodila kozlíka smajlík když jsem jí kupovala tak se mi zdála nějaká ,,tlustá´´ ale bylo my řečeno od prodejce že se mi to jenom zdá smajlík no a do týdne mě přecházel zrak na pastvině smajlík hlavní je že jsem to všechno zvládly a dobře to dopadlo. člověk se učí za pochodu smajlík

3.5.2013 22:03
lenunka

XXX.XXX.135.145

Dobrý večer, kozičky letos (a asi ani příští rok) nemám v plánu prodat, je mi líto. Rozšiřuji chov, takže bych naopak i nějaké třeba koupila smajlík

5.5.2013 21:29
nikolkav

XXX.XXX.251.82

lenunka napsal(a):
Dobrý večer, kozičky letos (a asi ani příští rok) nemám v plánu prodat, je mi líto. Rozšiřuji chov, takže bych naopak i nějaké třeba koupila smajlík

Dobrý den, to nevadí.smajlík Tak ať se vám daří.A rozrůstáte se smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík