Povedlo se Vám někdy někomu získat dotaci na sýrárnu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2013 18:01
horkis.vokurka

XXX.XXX.35.235

Zdravím, zajímalo by mě, jestli se Vám někdy někomu podařilo dostat dotaci na sýrárnu od státu nebo eu? smajlík A jestli ano, co všechno jste museli kvůli tomu absolvovat, jestliže se Vám to někomu povedlo? A jestliže povedlo kolik procent? Peníze mi asi nikdo nezdělíte smajlík... Já se totiž obávám, že to při dnešních podmínkách a požadavcích není moc možné...smajlík

16.8.2013 19:05
farmar

XXX.XXX.255.148

Dobrá otázka, ale v nepravou chvíli. 2. července byla uzávěrka podávání žádostí o dotace právě na tyto účely, bylo vyčleněno skoro půl miliardy, sešlo se 447 žádostí v rozsahu něco přes miliardu. Takže asi za půl roku bude jasné, že asi polovina žadatelů, (tedy cca 200) ty dotace dostane.
Osobně jsem zpracovával tyhle žádosti pro cca 10 lidí. Jsem zvědav na úspěšnost těch mých.
Další možnost bude nejdřív podzim 2015, spíše později.

Ivan Hrbek
www.biomleko.com

16.8.2013 19:35
horkis.vokurka

XXX.XXX.40.216

Díky za info, teď v blízké době jsem o tom ani neuvažovala. Nemám na to ještě dostatek info ani zkušeností abych se do toho pouštěla honem honem a něco někde pokazila .smajlík Ale zkusit to v roce 2015 by bylo asi tak akorát, kdyby se (doufám) dařilo všechno jak bych si představovala (což většinou nefunguje). Jen jsem chtěla vědět jestli tu je někdo takový kdo už dotaci dostal a co kvůli tomu musel absolvovat a jestli byli nějaké zvláštnosti, aby se mu to povedlo a tak smajlík... Snažím se sehnat si trošku info, zatím teda tou nejjednodušší cestou tady, u někoho kdo stím má zkušenosti... smajlík
Jsou tu docela fajn lidi a některé rady co tu čtu jsou fakt k nezaplacení! Jen se trošku děsím těch zkušeností s vety.... smajlík

21.8.2013 18:06
farmar

XXX.XXX.255.148

Tak se někdy v 2. pololetí 2014 ozvěte, to už bude nový dotační program schválený a budeme moci něco vymyslet.
meil najdete v mém profilu nebo na webu.

Ivan Hrbek

21.8.2013 20:33
strip

XXX.XXX.184.28

MZe, SZIF, MASky neví, kdy budou nové dotační tituly schválené (Vámi uvedený termín je zcela mimo realitu), takže bych krotila Vámi podávané informace.

21.8.2013 21:29
farmar

XXX.XXX.255.148

Nové programy MUSÍ být známy do 15. května 2015, kdy se budou podávat "jednotné žádosti" již podle nich. A lépe se o možnostech bavit v druhém pololetí 2014 s tím, že zatím není vše jasné a musíme ještě počkat, než v druhém pololetí 2015 s tím, že se právě prošvihl nějaký termín. Asi tak....

Ivan Hrbek

Přidejte reakci

Přidat smajlík