Uživatel s deaktivovaným účtem

kletečnice
napsal(a):
Máte někdo nějakou radu,jak utlumit hlasité projevy naší kozy při prskání? Nemáme jí na chov a sousedi to už dlouho nevydržej!!!
tak at pan soused se odstěhuje !! na enkov zvířena patří!! DOCELA MĚ TOTO SER...,Člověk už zapominá že zvířata nepocházej ze supermarketu ale ze dvoru či farem a velkochovu -převážně vesnic
napsal(a):
tak at pan soused se odstěhuje !! na enkov zvířena patří!! DOCELA MĚ TOTO SER...,Člověk už zapominá že zvířata nepocházej ze supermarketu ale ze dvoru či farem a velkochovu -převážně vesnic
Souhlas. Hlavně jakmile ustoupíte s řevem kozy bude mu vadit, že máte v sobotu řízek nebo že k Vám lítá víc holubů. Jste na vsi tak chováte.
Jinak určitě pomůže, když jí pořídíte kámoše. Bude klid - bacha ale na souseda, bude zase smrad. Zkuste mu nechat vybrat.

jsem taky zvědavá jestli pan soused u toho.....
taky neřve jako ta koza
nebo spíše jako kráva
Zdravím taky se přikláníme k tomu co říkají ostatní je n vesnici a tam zvířata patří. Taky mm takovou sousdku vadí jí vše neřekne mi to ale vidím já na mne kouka zle tky nm kozy meci, slepc kdakaji, atd až vám bude soused vycitat že vám řve koza tak ji reknete, učím ji teď spivat árie z opery ale ještě to potrvá tak ať je trpělivá a je to pochopí že tupá stížnost že zvíře meči, kdakaji, kokrhání tak platí tupá odpověď.
Bekkky

XXX.XXX.110.79
No, když ovce pod mým vedením pokakají nějakou cestu kterou musíme přejít apod. a někdo si stěžuje, tak vždycky říkám: No, já jim to říkala, ale neposlechly a tak se týden nebudou smět koukat na televizi...
Pokud tohle někdo nepochopí, tak je asi vše ztracený (na jeho straně)...
Bekkky
napsal(a):
No, když ovce pod mým vedením pokakají nějakou cestu kterou musíme přejít apod. a někdo si stěžuje, tak vždycky říkám: No, já jim to říkala, ale neposlechly a tak se týden nebudou smět koukat na televizi...
Pokud tohle někdo nepochopí, tak je asi vše ztracený (na jeho straně)...
Jsem na rozhraní katastru, já na vsi, soused přes cestu ve městě. Cesta patří obci, chodník před sousedem je orná půda. Když potřebuje soused tak to prostě musíme vydržet - ofiko odpověď. Když přeháním na pastvu tak se ten smrad a jekot nedá vydržet (od koz) - údajně. Nejhorší je, že to učí i svoji omladinu .
Ještě že máme rozumného starostu. Ten nám fandí, ale do příštích voleb už nechce kandidovat. Tak jsem zvědav jestli nepřibudou nějaké kontroly. Ach jo .
Bekkky

XXX.XXX.254.168
Tihle napomádovani pitomci jsou zoufalí.. Nedávno jsem pásla na kopečku a přes malé údolíčko šel mladý muž vše psem. Vzdálenost cca 180m. I na tu dálku mi vítr donesl to jak byl naparfemovany. Taky mi to bylo nepříjemné a ovcím taky. Prostě jsme ten chemický smrad nemohly vydržet
Nechci nic zakřiknout, ale přidám svojí zkušenost s životem na vesnici a v menším městě (5000 obyvatel). Narodila a vyrůstala jsem ve městě, kde bydlíme u samotného centra, kde jsou stará hospodářská stavení. Když jsem byla dítě, tak jsme měli doma koně, kolem 8 ks býků na výkrm, kolem 180 nutrií, kachny, husy, slepice, nějakou dobu králíky, prasata. Tolik zvířat co my asi moc lidí kolem nemělo, ale snad každý kdo měl dvorek, tak tam měl alespoň slepice, králíky... Před cca 15 lety jsme koupili s manželem dům na vesnici, kde bylo ani ne 90 obyvatel. V té době už měli rodiče jen kolem 40 slepic. Ale byla jsem zvyklá, že hnedle každý kdo mohl něco choval. Hlavně tedy slepice, králíky, ale pár lidí si pořídilo i koně a na louce pod domem se nám začalo pást stádo krav.
Po přestěhování na vesnici jsem si já splnila sen a pořídila jsem si pár koz a začali jsme se rozkoukávat. No musím říct, že nás tam snesli tak 4 rodiny. Pro ostatní jsme byli náplava co jim dělá smrad a řvou jim zvířata. Co jsme zjistili, tak slepice chovali asi 4 rodiny, jeden měl krávu a pak jeden měl ovce, na které tam nadával snad každý. Ostatní si zakládali na tom, aby měli pěknou skalku a trávníčky před domem. Vydrželi jsme tam cca 4 roky (nejen kvůli lidem) a pak si zvířata odvezli zpět do města, kde si kupodivu zas nestěžoval nikdo, i když jsem se ptala několika sousedů v bytovém domě postaveným vedle výběhu. Každopádně teď nám u domu staví místo jedné usedlosti dům s luxusními byty, tak se trochu děsím kdo přijde
U nás také rostou do všech stran novostavby. A tam už se stěhují lidi z bytovek, kde si dají max. na zahradu trampolínu, bazén a pár tújí. Posekaný trávník, větvičky vše vozí lidi do sběrného dvora. Znám i pár lidí co si pořídili takový dům a mám pocit, že takový záhon s jahodami je pro ně ostudný před okolím. A takový kompost, slepice v okolí už by asi nesnes nikdo.
Přesně anglicky trávník bez života žádná kytka v tom prostě zelená poušť není nad trávník plný pampelišek jetelu. Je to výchovou ale nějaká vyzáblá můra co leze z bazénu u baráku my nebude diktovat co na svim pozemku budu mít jejich motorové sekačky, křovinořezy jsou hlučnější než hlasový a přirozený projev Mich chovancu. Jeste že se pomalu na vesnici vrací pomalu chov zvířat.