Uživatel s deaktivovaným účtem

Jinak celé naše stádečko- vlevo Vendulka se svým kozlíkem, dál bílá rohatá Líza- máma odmítnuté Andělky, vedle ní béžová Bobyna- máma Betynky a hnědá Líza, která přírůstek ještě čeká.
Takže zatím poměr 1 kluk a 2 holky.

U nás zatím 6 holek a 3 kluci a ještě dvě bílé kozy mají rodit v pátek a v sobotu.
Na obrázku kozičky ze čtyřčat.

napsal(a):
Ještě dvě kozy čekají. Pralinka je jako balon.
krásná koza měla jsem taky takovou
dnes ráno se narodil 2xkozlik a jedna kozička a ta je nádherná,má hvězdičku
popelavé barvy je nejmenší kozlík a tmavej také.

rumbaba
napsal(a):
Dobrý den neměl by někdo kůzle (kozička) čistokrevné české hnědé kozy nebo burské kozy. Pouze ve středočeském kraji. Moc děkuji
v Mlékovicích je chová p.Vorel fa.MEDITO,OVCE KRAVKY HUSY I KOZENY HNĚDÉ KRÁTKOSRSTÉ .MÁ STRÁNKY A MOHU DÁT I TEL.ALE NETUŠIM CENY MÁ JE URČITĚ ČISTÉ. jsou ve stádě venku.
Tak u nás je zatím podobné skóré jako loni, 3 klučíci, 9 holek od 8 matek. Čtvery dvojčátka, čtyři jedináčci. a ještě 7 matek zbývá, z toho jedna šílená romanovka, která každý rok chce spasit ovčí populaci čtyřčaty a asi budou i nějaká dvojčátka, možná trojčátka a jedináčci od mladých jehnic. Je to krása, trávím tam teď tolik času ... <3 <3
Mám otázečku, zabřezla mi loňská jehnička, dala mi dvojčátka, jsou to drobečci malincí. I ona je spíš menší. Matka má zatím malé vemínko, je to třetí den od porodu. Může se ještě pořádně rozdojit? A jak jí můžu přilepšit? dostává vojtěškové seno, šrot (ječný) a jablka + voda a luční seno, jako zbytek oveček. Jehňátkům to zatím stačí, nevypadají hladově, ale to teprve přijde až trochu povyrostou, že?
Díky :)

Ty kozičky v kočárku jsou od ní (od Pralinky ). Všimla jsem si, že kůzlátka jsou klidnější, když mají boudičku, nic vhodnějšího po ruce nebylo.
naša Nelna ešte čaká...Zatiaľ mala stále 3 kozliatka, má 5 rokov a máme ju 2 dni...
Dobrý deň, chci koupit malé kuzle tak o 2 mesíce, chcem ho volne pustit do ohrady zahradene pletivem 150 cm vysokým a udelat tam jednoduchy pristresek, dat do neho soľ a vodu, male kozla by si tam prirodzene žilo, je to takto mozne udelat?
Na podzim bych chtel kozičku pripustit v novembri, kdy bude mat nejakych 7mesicu, je to spravne, cim mam kozicku prikrmovat aby do tech 7 mesicu vyspela, alebo ako to mam cele zrealizovat?
Prosim o rady, tipy, nápady od Vás chovateľov, je chov kôz ľahký, alebo veľmi náročný?
Ešte sa chcem opýtať, či stačí na jednu zimu pre jednu kozu kúpiť 1 veľký okrúhly (ten zlisovaný) balík sena ten 300 kg tuším že to váži?
Ďakujem