Zdravim,
Nevite nekdo o nejake letni brigade u zvirat? Na farmach, u psu, koni, v oborach, zachranych stanicich, detskych taborech apod? Nejlepe v okoli karlovych varu, max. Usti nad labem. Rada bych stravila leto u zvirat a hodilo by se mi to i do praxe. Dekuju vsem predem za odpoved
No jste odemne docela daleko jsem z vysočiny . A o kozách toho vím no mnoho říct nemužu ale málo taky ne. Mám doma jednu kozičku a stále mě dokáže překvapit ale člověk se učí furt na přírustky čekám tento rok. Jinak se spíš věnuju ovcím. A představa o brigádě no je taková aby byla dobrá společnost , spoustu zvířátek kolem , práce co člověka baví a i náká koruna za to. :D
doufám,že takovou brigádu najdete,protože mě se taková brigáda či práce nikdy nepodařila najít a myslím,že ani nikdy nepodaří.Protože najít práci,kde je dobrý kolektiv,práce se zvířaty(nebo s tím,co bych chtěl) a aby mě to bavilo a ještě za to měl slušně zaplaceno je podle mě nemožné.Vždycky se tam něco,nebo někdo najde,co to znechutí.Ale rozhodně vám to přeju a držím palce