Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2014 13:35
nikiš

XXX.XXX.113.230

Zdravim,
Nevite nekdo o nejake letni brigade u zvirat? Na farmach, u psu, koni, v oborach, zachranych stanicich, detskych taborech apod? Nejlepe v okoli karlovych varu, max. Usti nad labem. Rada bych stravila leto u zvirat a hodilo by se mi to i do praxe. Dekuju vsem predem za odpoved

14.4.2014 17:38
kadlec.16

XXX.XXX.241.241

Taky by se mi něco takového hodilo bud poblíž Havlíčkova brodu ale pokud by nebyla jiná možnost kdekoliv jinde bud jako brigáda nebo jako stálá práce. Ale myslím, že budem mít těžký sehnat něco takového.

15.4.2014 23:21
lenunka

XXX.XXX.135.145

No tak já bych zase brala brigádníka, že bych mohla s dětma vyrazit na dovolenou... Co víte o kozách? smajlík A jaké jsou představy o brigádě/praxi? Jsem z rakovnicka.

18.4.2014 20:41
kadlec.16

XXX.XXX.241.241

No jste odemne docela daleko jsem z vysočiny . A o kozách toho vím no mnoho říct nemužu ale málo taky ne. Mám doma jednu kozičku a stále mě dokáže překvapit ale člověk se učí furt na přírustky čekám tento rok. Jinak se spíš věnuju ovcím. A představa o brigádě no je taková aby byla dobrá společnost , spoustu zvířátek kolem , práce co člověka baví a i náká koruna za to. :D

21.4.2014 10:57
motýlem

XXX.XXX.192.99

doufám,že takovou brigádu najdete,protože mě se taková brigáda či práce nikdy nepodařila najít a myslím,že ani nikdy nepodaří.Protože najít práci,kde je dobrý kolektiv,práce se zvířaty(nebo s tím,co bych chtěl) a aby mě to bavilo a ještě za to měl slušně zaplaceno je podle mě nemožné.Vždycky se tam něco,nebo někdo najde,co to znechutí.Ale rozhodně vám to přeju a držím palcesmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík