Jahnata co s nimi dalej

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2014 08:33
trnka

XXX.XXX.86.120

Kupila som jahnata vek podla predajcu asi cca 8 tyzdnov su drobucke a boli v jednom vybehu s prasatami takze jednak priserne smrdia a su spinave a jednak neviem ci by som ich nemala odcervit alebo nieco podobne aby som zabranila pripadnym problemom su uz naucene sa past ale ked som im dala seno tak sa na neho divali ako na velkonocne vajicko a ani sa ho nedotkli.
Inak su cule a zdaju sa byt k svetu, vadi mi ze su tak spinave a dufam ze ma neukamenujete za otazku ci sa mozu nejakym sposobom umyt alebo ako ich zbavit tej spiny a smradu z prasiat z ktorymi boli, dakujem za akekolvek rady

27.5.2014 11:57
michaela63

XXX.XXX.36.52

Zdravím, také jsem si přivezla jehňátka špinavé. Nemyla jsem je, umyly se samy. Stačilo nahnat je do vysoké trávy (ráno ještě mokrá), trochu deště a bylo hotovo. Na slámu a seno si zvyknout, až nebude dobrá tráva. Nebojte, chce to jen čas smajlík

27.5.2014 22:35
davindus

XXX.XXX.207.148

až budou vetší tak je možnost je ostříhat.

28.5.2014 15:41
nanarchie

XXX.XXX.216.120

úplně normálně je umejte. Je to stejné, jako když mejete sebe. Jen mají o kousek víc chlupů.

22.6.2014 10:15
trnka

XXX.XXX.160.42

dakujem za rady nechala som to na prirodu sice uz tak nesmrdia ale moc ciste nie su asi to necham na to strihanie hlavne ze su spokojne, seno im sice stale moc nevonia a davaju to dost nahlas najavo tak im prilepsujem rano jacmenom a poobede im nakosime cerstvu travu svoj vybeh uz zlyncovali na jezka asi budem musiet rozsirit ohradu, apropo ked sme pri tej ohrade smajlík ako je to s elektrickym ohradnikom, musia byt siete alebo stacia aj klasicke pasky do urcitej vysky?

22.6.2014 20:18
michaela63

XXX.XXX.37.16

Já mám elektrický ohradník, lana a co 20 cm od sebe. Ovečky si rychle zvykly, teď už jej zapínám jen v noci a neutíkají smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík