Kupila som jahnata vek podla predajcu asi cca 8 tyzdnov su drobucke a boli v jednom vybehu s prasatami takze jednak priserne smrdia a su spinave a jednak neviem ci by som ich nemala odcervit alebo nieco podobne aby som zabranila pripadnym problemom su uz naucene sa past ale ked som im dala seno tak sa na neho divali ako na velkonocne vajicko a ani sa ho nedotkli.
Inak su cule a zdaju sa byt k svetu, vadi mi ze su tak spinave a dufam ze ma neukamenujete za otazku ci sa mozu nejakym sposobom umyt alebo ako ich zbavit tej spiny a smradu z prasiat z ktorymi boli, dakujem za akekolvek rady
dakujem za rady nechala som to na prirodu sice uz tak nesmrdia ale moc ciste nie su asi to necham na to strihanie hlavne ze su spokojne, seno im sice stale moc nevonia a davaju to dost nahlas najavo tak im prilepsujem rano jacmenom a poobede im nakosime cerstvu travu svoj vybeh uz zlyncovali na jezka asi budem musiet rozsirit ohradu, apropo ked sme pri tej ohrade ako je to s elektrickym ohradnikom, musia byt siete alebo stacia aj klasicke pasky do urcitej vysky?