tak tady (pokud se to pošle?) je na fotce ponička Sanny, koza Kamila, pes doxno Eda a fenka kavkaz (ta bez hlavy) Joky , a i vozík se vešel!
saboro
napsal(a):
tak tady (pokud se to pošle?) je na fotce ponička Sanny, koza Kamila, pes doxno Eda a fenka kavkaz (ta bez hlavy) Joky , a i vozík se vešel!
Tak já se taky přidám. Sice to není fotka s kozama nebo ovcema, ale je nás taky pěkná "hromada." Zleva: alaskán Axa, pitbulka Hery, pitbulka Berta a vedle mé hlavy vykukuje pitbulka Čaky, která je naspod hromady.
9248
napsal(a):
Ahojki, nemáš nějakou fotku jen Edy .. je děsně podobný naši Erince.
ahoj, fotku mám a dám, jen ještě dodám, že mi v rubrice PSI bylo vyčteno že jakož to mix dobrmanky a vlčáka je to hroznej paskvil, s čímž si dovoluji těžce nesouhlasit! je to pes zrozen z "čisté lásky" jako nechtěné štěně, mám ho od 4 měsíců kdy to byla hromádka nervů, teď je to sice torpédo, ale moc hodný a trpělivý pes. (4,5roky)
maťa

saboro
napsal(a):
ahoj, fotku mám a dám, jen ještě dodám, že mi v rubrice PSI bylo vyčteno že jakož to mix dobrmanky a vlčáka je to hroznej paskvil, s čímž si dovoluji těžce nesouhlasit! je to pes zrozen z "čisté lásky" jako nechtěné štěně, mám ho od 4 měsíců kdy to byla hromádka nervů, teď je to sice torpédo, ale moc hodný a trpělivý pes. (4,5roky)
Žádného paskvila tam nevidím, žádný pes se ani paskvilem nedá nazvat!!
Mně se mooc líbí Ta hlava je úzká po dobroušovi, srst bych řekla něco mezi a barva je taky hezká
Torpédo to asi bude, tomu i věřím Aspoň je nějaká sranda, ne?
malachitová

saboro
napsal(a):
ahoja,
posílám čtyři barzoje:Kašmír,Bystra,Eliška a Barunka
saboro
napsal(a):
jo jo jo, fotka super
taky se připojím, bohužel kvalita fotek nic moc
Petra
kratka
napsal(a):
taky se připojím, bohužel kvalita fotek nic moc
Petra
další
kratka
napsal(a):
a poslední
ta poslední je pěkná! sluníčko je sluníčko.
já nevim, že si všechna a kůzlata myslí, že je poníci jsou na světě jen proto, aby po nich mohli rajtovat
saboro
napsal(a):
Přidávám svou trošku do mlýna - jsou to naše čínská miminka ve věku cca. 2 měsíce
maťa

saboro
napsal(a):
to tygrovaný je supr!!!
Co se vejde na jednu fotku? Hodně......mně se podařilo jen toto:
NO Brita, NO Arga, Papillon Gerry, kříženka nudle Kika a ovešký
maťa

maťa
napsal(a):
Co se vejde na jednu fotku? Hodně......mně se podařilo jen toto:
NO Brita, NO Arga, Papillon Gerry, kříženka nudle Kika a ovešký
Ech a nebo ještě s mojí maličkostí , stejná sestava chlupáčů
maťa
napsal(a):
Ech a nebo ještě s mojí maličkostí , stejná sestava chlupáčů
Tak mě se / přiznám se, že cíleně / vešlo na fotku : zleva NO Bára , koza hnědá Líza ,border Dino, koza hnědá Stázinka, BSP Niki , koza bílá Róza , koza bílá Dadulka a téměř všechny mé zlaté sousedky a jejich potomstvo / Mimo bordera Dina jsou to všechno baby/. Tímto vzdávám hold a děkuji z celého srdce , že sousedi jsou takoví, jací jsou. Jsou úžasní a jsou chvíle, kdy si to bez nich neumím představit. Ale pššt. Aby mě nezpychli ..
hehe
napsal(a):
Tak mě se / přiznám se, že cíleně / vešlo na fotku : zleva NO Bára , koza hnědá Líza ,border Dino, koza hnědá Stázinka, BSP Niki , koza bílá Róza , koza bílá Dadulka a téměř všechny mé zlaté sousedky a jejich potomstvo / Mimo bordera Dina jsou to všechno baby/. Tímto vzdávám hold a děkuji z celého srdce , že sousedi jsou takoví, jací jsou. Jsou úžasní a jsou chvíle, kdy si to bez nich neumím představit. Ale pššt. Aby mě nezpychli ..
tak uděluji první cenu za nejvyšší počet 2-4
nožců na jedné fotce
saboro
napsal(a):
odpolední lehárko.....čvernožci se flákají a dvounožci se jim starají o kus žvance
sara
napsal(a):
odpolední lehárko.....čvernožci se flákají a dvounožci se jim starají o kus žvance
nášup jablíček
saboro
napsal(a):
ahoj, máte tu hezké fórum ;-))
taky zvu na naší málo navštěvovanou rodinkovou diskusi o koze domácí;)
www.rodina.cz - Diskuse ostatní (bohužel mi sem nejde napsat celá URL - hlásí to chybu;( ) - mezi "Koníčky a záliby" a jmenuje se "Koza domácí - rady a porady"
máme ji tam něco přes rok.
tady jste ale profíci ;-)))
saboro
napsal(a):
Také přispěju jedním.