Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2006 08:01

Mohu se zeptat, pokud to tedy vyrobni tajemstvi, jak vyrabite syry? Nebo jakym zpusobem zpracovavate kozi mleko. Ja srazim mleko bud citronem nebo susenym telecim zaludkem, ktery je ususeny, rozemlety a velimi naredeny. Delali jsme ruzne pokusy, ze jsme namihali pazitku, cesnek, papriku, pepr atd.. Ale porad, jako by tomu neco chybelo. Pak jednou byl pokus napul s kobylim mlekem. Brrr...

14.9.2006 09:46

rezi napsal(a):
Mohu se zeptat, pokud to tedy vyrobni tajemstvi, jak vyrabite syry? Nebo jakym zpusobem zpracovavate kozi mleko. Ja srazim mleko bud citronem nebo susenym telecim zaludkem, ktery je ususeny, rozemlety a velimi naredeny. Delali jsme ruzne pokusy, ze jsme namihali pazitku, cesnek, papriku, pepr atd.. Ale porad, jako by tomu neco chybelo. Pak jednou byl pokus napul s kobylim mlekem. Brrr...

Na www.malakozifarma.cz se dovíte o sýrech více. A když sem šoupnete do vyhledávače sýr - taky něco vyskočí . Kde obyčejný smrtelnik vezme sušené telecí žaludky ? Já kupuji syřidlo na www.milcom-as.cz . helena

14.9.2006 09:58

hehe napsal(a):
Na www.malakozifarma.cz se dovíte o sýrech více. A když sem šoupnete do vyhledávače sýr - taky něco vyskočí . Kde obyčejný smrtelnik vezme sušené telecí žaludky ? Já kupuji syřidlo na www.milcom-as.cz . helena

Manzel zaskocil do oficialni vyrobny syru a tam mu ze znamosti dali malou flanderku, vydrzela nam neco pres pul roku. Je to bajecna vec jen zahrejeme mleko na 37 stupnu a dame par kapek a do hodiny muzeme davat do forem. Je z toho krasne mekky syr. Podobny tvaruzku. Ale je zajimave, ze pokazde je jiny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík