apismaja

Moje příspěvky

1.9.2018 20:37

Tady ti to taky dovážejí, nebo aspoň ho mají v nabídce https://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/hledat/?q=sich.

19.6.2018 19:20

Když jsem dělal jogurt z jogurtové kultury, taky jsem přidával sušené mléko, protože bez toho to bylo řídké, ale teď ho dělám z řeckého jogurtu z Kunína, tedy ta první várka byla z kupovaného, a jogurt je hustý aj bez sušeného mléka.

29.5.2018 19:22

Kostey: řádek rozhodit tonem jde, ale musíš vzít jen vršek řádku - horní polovinu, zbytek vezmeš zpáteční jízdou a hodíš to na druhou stranu, hlavně jezdit tak, aby ti to neházalo až k dalšímu řádku, abys tam moh hodit zase půlku toho dalšího řádku. Jde to blbě, ale jde to.

5.3.2018 19:24

No, myslím, že jsi netrefil ani jedno. Hospodářství sa registruje u Českomoravské společnosti chovatelů v Hradišťku pod Medníkem, která také vede evidenci pohybu zvířat na hospodářství chovatele. To jestli sa zaregistrovat a všechen pohyb zvířat potom hlásit, je už jiná otázka a záleží na tom, jestli to chcete riskovat bez toho, ale mělo by to být. Ale u jedné kozy, na to bych sa asi vyprdnul.

28.12.2017 12:04

Tak už z těch podmínek je jasné, že majitel na to bere, nebo chce brát, dotace. Ale třeba to někomu bude vyhovovat.

19.10.2017 19:09

Silážovat samotný řepný chrást je celkem nesmysl, výsledná siláž bude hodně kyslá a v tom kýbliku budete mít hodně silážní šťávy. Kdysi dávno jsme chrást silážovali se zavadlou otavou, čím ji dáte víc, tím bude výsledek lepší, otázka je, jestli toho už nebudete mít moc a jestli vám to za tu práci stojí. A jelikož mléčné kvašení probíhá bez přístupu vzduchu, musí to být důkladně zakryté, nějaké víko asi stačit nebude, ale to určitě víte.