ovcacek

Moje příspěvky

27.8.2016 22:47

Moc děkuji za rady, vyzkoušim a dám vědět. Jen trochu počkám až přejdou horka. Ve sklepě je nad 10 stupňů a lednice plná.

26.8.2016 19:57

A skopové nakládáte do soli, s česnekem, na sucho, nebo zalijete vodou? Stačí chladný sklep, nebo do lednice. Už se nemůžu dočkat, o víkendu bych porazil a naložil.

26.8.2016 14:00

Kolik loje se může v mase nechat? Pokud se přidává vepřové sádlo tak to nevykape? Jak dlouho udíte horkým a jak dlouho studeným kouřem?

25.8.2016 16:24

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat zda někdo dělá uzené a klobásy jen z jehněčího nebo skopového, případně bych poprosil o recept a postup. Mám novou udírnu ale nemám s tím žádné zkušenosti. Diky za rady.