Neregistrovaný uživatel

MÁTE NĚKDO VYZKOUŠENÉ A OSVĚDČENÉ GRANULE PRO ČIVAVY? KRMÍM VĚTŠINOU ROYALKOU, NEBO EUKANUBOU. v POSLEDNÍ DOBĚ SE MI TYTO GRANULE PODAŘILO KOUPIT ŽLUKLÉ( JSOU ASI DRAHÉ A LEŽÍ DÉLE NA PULTECH) A MLADŠÍ FENKA DOSTALA NĚKOLIKRÁT PRŮJEM. zAČÍNÁM SI MYSLET, ŽE ASI GRANULE PRO MALÉ PLEMENO NEBUDE TO PRAVÉ A UVAŽUJI O KLASICKÉM KRMENÍ. NEMOHOU GRANULE MECHANICKY POŠKODIT ŽALUDEK? jAK ŘEŠÍTE KRMENÍ PRO SVÉ ČIVAVKY VY? DĚKUJE BLÁŽA
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
MÁTE NĚKDO VYZKOUŠENÉ A OSVĚDČENÉ GRANULE PRO ČIVAVY? KRMÍM VĚTŠINOU ROYALKOU, NEBO EUKANUBOU. v POSLEDNÍ DOBĚ SE MI TYTO GRANULE PODAŘILO KOUPIT ŽLUKLÉ( JSOU ASI DRAHÉ A LEŽÍ DÉLE NA PULTECH) A MLADŠÍ FENKA DOSTALA NĚKOLIKRÁT PRŮJEM. zAČÍNÁM SI MYSLET, ŽE ASI GRANULE PRO MALÉ PLEMENO NEBUDE TO PRAVÉ A UVAŽUJI O KLASICKÉM KRMENÍ. NEMOHOU GRANULE MECHANICKY POŠKODIT ŽALUDEK? jAK ŘEŠÍTE KRMENÍ PRO SVÉ ČIVAVKY VY? DĚKUJE BLÁŽA
Civavu sice nemam,ale chovam taky maly plemeno
mam jorksirku. Krmim ji Royalem,jak pro stenatka,tak
ted zacinam i pro dospele psy(yorkshire) a nikdy jsem
si zlukle granule nekoupila. Vlastne jednou jo- to jsem
chodila nakupovat do maleho zverimexu a tam
prodavali zlukle Royalky. Tak zmen zverimex. Jinak jsou
moc kvalitni (jedny z nejkvalitnejsich) granule Hill's.
Nebo siroky vyber ma i Purina PRO PLAN....po
Eukanube ztraci pes barvu...
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám vdě čivinky. Krmím Royal mini adult, vyzkoušeno mám Hills a v poslední době se objevily nové granule pro mini plemena, kvalitní, které nám velmi vyhovují - CHOICE. Moje čivinky nejsou nijak žravé, když jim potřebuji přilepšit, přidávám do granulí konzervu Grand Extra kuřecí kousky pro štěňata. Březí či kojící fence dávám výhradně máčené Royal mini pro štěňata s uvedenou konzervou. Nikdy jsme neměli žádné zažívací problémy a holky prospívají báječně.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, já mám chovatelskou stanici Moskevských toy teriérů, což je plemeno vyšlechtěné z Čivavy. Krmím ProPag pro malé plemeno - červená řada nebo Fitmin York. Obě jsou vysoce kvalitní krmiva za velice příznivou cenu (na výstavách kupuji 3 kg za cca 180 Kč). Štěňata krmím Acanou pro mini plemena Small Breed. Zatím se mi nikdy nestalo, že bych koupila něco špatné. Ale nejraději kupuji na výstavě přímo od výrobce. Rozhodně nekupujte krmivo vážené z rozbaleného pytle, nemáte jistotu, jak dlouho už větrá.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hoj, Skusal si Kennels Favourite? Ja moju civavku krmim s tym a zastal sa nestazujeme. Tu najdes krmivo pre jednotlivy vek. http://propet.sk/granule-pre-%C4%8Divavu
pekny den, hnbl.
hnnbl
napsal(a):
Hoj, Skusal si Kennels Favourite? Ja moju civavku krmim s tym a zastal sa nestazujeme. Tu najdes krmivo pre jednotlivy vek. http://propet.sk/granule-pre-%C4%8Divavu
pekny den, hnbl.
Myslím, že to má po 11ti letech čivava možná aj za sebou. Ne tak, aby něco zkoušeli.
Zuzany

XXX.XXX.162.233
Ahoj mam rocniho civavaka ❤️ A granule mame od Carnilove a basti je paradne 👍🏼 Kdyz mu chci prilepsit souonu mu do nich Yoggies omajdu a miska je hned prazdna 👍🏼❤️
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zuzany
napsal(a):
Ahoj mam rocniho civavaka ❤️ A granule mame od Carnilove a basti je paradne 👍🏼 Kdyz mu chci prilepsit souonu mu do nich Yoggies omajdu a miska je hned prazdna 👍🏼❤️
Místo Yoggies omajdy mu tam šoupnete raději maso nebo Wolfsblut/Hermanns konzervu.