Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

28.8.2005 11:05
Neregistrovaný uživatel

dobry den chtela jsem se zeptat kdy pes pri curani zacne zvedat nohu?v kolika mesicich?

Neregistrovaný uživatel

28.8.2005 12:19
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dobry den chtela jsem se zeptat kdy pes pri curani zacne zvedat nohu?v kolika mesicich?

to je individuální, jeden z našich psů začal zvedat nožku v půl roce druhý v přibližně v 7,5 měsíci. Znám pejska, kterému je již 8 let a nohu nezvedal nikdy a znám psa, který zvedá nožku již od 3 měsícu.. opravdu velice indiveduální. Myslím si, že na tom kdy pes začne zvedat nohu až tak moc nezáleží, nebo ano?

Neregistrovaný uživatel

28.8.2005 12:45
Neregistrovaný uživatel

to je individuální, jeden z našich psů začal zvedat nožku v půl roce druhý v přibližně v 7,5 měsíci. Znám pejska, kterému je již 8 let a nohu nezvedal nikdy a znám psa, který zvedá nožku již od 3 měsícu.. opravdu velice indiveduální. Myslím si, že na tom kdy pes začne zvedat nohu až tak moc nezáleží, nebo ano?

nam na tom nezalezi vubec sme spise radi ze nemusime co 10metru stat a cekat as si vsechno oznackuje takhle se vycura najednou!ale vsichni si mysli ze je to fenka protoze pres jeho dlouhe chluoy to nejde poznat!jen tak nas to zajimalo jestli je normalni ze v 10mesicich nohu nezveda!?dekuji za odpoved!

Neregistrovaný uživatel

28.8.2005 13:38
Neregistrovaný uživatel

Zvedání nožky je velice individuální.Některý pes začně zvedat ve 4 měsících, jiný až v 10.Obecně bych řekla, že dříve zvedají nožku malá plemena psů.Ale pes také nemusí zvedat nožku vůbec a není to žádná vada apod., je to naprosto normální.Sama mám tři psy, které nohu nikdy v životě nezvedli a nezvedají a naopak mám třeba fenu, která nohu zvedá jako pes.

Neregistrovaný uživatel

28.8.2005 15:51
Neregistrovaný uživatel

Zvedání nožky je velice individuální.Některý pes začně zvedat ve 4 měsících, jiný až v 10.Obecně bych řekla, že dříve zvedají nožku malá plemena psů.Ale pes také nemusí zvedat nožku vůbec a není to žádná vada apod., je to naprosto normální.Sama mám tři psy, které nohu nikdy v životě nezvedli a nezvedají a naopak mám třeba fenu, která nohu zvedá jako pes.

Na Desenského foru zase psala nějaká holčina, která má fenu a ta při močení zvedá nohy obě, dělá stojku, až se někdy převáží :-)

Neregistrovaný uživatel

28.8.2005 17:22
Neregistrovaný uživatel

Na Desenského foru zase psala nějaká holčina, která má fenu a ta při močení zvedá nohy obě, dělá stojku, až se někdy převáží :-)

ale kdesi jsem vyděla jezevčíka který při vytváření bobanu stál na předních, hlava dopředu, zadní nohy dozadu, ocas navrch. Vypadal velmi zajímavě... ale nespadl:-)

Neregistrovaný uživatel

28.8.2005 23:14
Neregistrovaný uživatel

ale kdesi jsem vyděla jezevčíka který při vytváření bobanu stál na předních, hlava dopředu, zadní nohy dozadu, ocas navrch. Vypadal velmi zajímavě... ale nespadl:-)

Mám fenku pražského krysaříka a ta zvedá nohu furt :-)) asi si to nějak spletla.......

Neregistrovaný uživatel

29.8.2005 02:33
Neregistrovaný uživatel

To je ta nejdůležitější otázka, jaká tu kdy mohla padnout, nejsou jíné důležitější věci, než se ptát kdy to zvedne nohu, určitě časem budete znát odpověd.

Neregistrovaný uživatel

29.8.2005 09:47
Neregistrovaný uživatel

To je ta nejdůležitější otázka, jaká tu kdy mohla padnout, nejsou jíné důležitější věci, než se ptát kdy to zvedne nohu, určitě časem budete znát odpověd.

omlouvám se za zadavatelku dotazu, že má takový "přiblblý dotaz". Jestli k tomuto tématu nic nemáte, tak sem ani nic nepište. Na vaše výlevy ohledně důležitějších věcí tady není nikdo zvědavý. Je to tak strašně moc špatné, že se člověk zeptá na takovouhle věc? Tohle opravdu nechápu.

Jinak náš pejsek začal zvedat nohu v 7 měsících, nejdřív to jen tak opatrně zkoušel a pak až si přestal plést strany, tak už se zvednutou nohou čůral normálně, ale taky jsem se na to kdysi ptala. Známý pes začal zvedat nohu v pěti měsících, myslela jsem, že je tam nějaká tolerance, např. měsíc, ale on ne a ne zvedat nohu. Ani mi to nevadilo, spíš naopak, ale všichni se nám smáli. No nakonec s tím začal a mě je to teď docela líto, radši bych, kdyby čural jako fenka

Neregistrovaný uživatel

29.8.2005 12:07
Neregistrovaný uživatel

omlouvám se za zadavatelku dotazu, že má takový "přiblblý dotaz". Jestli k tomuto tématu nic nemáte, tak sem ani nic nepište. Na vaše výlevy ohledně důležitějších věcí tady není nikdo zvědavý. Je to tak strašně moc špatné, že se člověk zeptá na takovouhle věc? Tohle opravdu nechápu.

Jinak náš pejsek začal zvedat nohu v 7 měsících, nejdřív to jen tak opatrně zkoušel a pak až si přestal plést strany, tak už se zvednutou nohou čůral normálně, ale taky jsem se na to kdysi ptala. Známý pes začal zvedat nohu v pěti měsících, myslela jsem, že je tam nějaká tolerance, např. měsíc, ale on ne a ne zvedat nohu. Ani mi to nevadilo, spíš naopak, ale všichni se nám smáli. No nakonec s tím začal a mě je to teď docela líto, radši bych, kdyby čural jako fenka

Ano je

Neregistrovaný uživatel

29.8.2005 13:59
Neregistrovaný uživatel

Ano je

At jí nezvedá, můj pes zvedl nohu a už nešla dát dolů

Neregistrovaný uživatel

30.8.2005 19:44
Neregistrovaný uživatel

Jasně,ale to ta fena s tebe zblbla.Taková blbost!

Neregistrovaný uživatel

30.8.2005 19:45
Neregistrovaný uživatel

Jasně,ale to ta fena s tebe zblbla.Taková blbost!

Jasně,ale..... to je na sterpi!

Neregistrovaný uživatel

27.5.2012 13:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.54.15

Ano záležíí

Neregistrovaný uživatel

27.5.2012 13:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.35

Ten pes už za tu dobu zestárl, že - o 7 let !!

Ediard

2.3.2021 21:17
Ediard

XXX.XXX.147.26

Dobry večer mám jorka , je mu šest týdnu a dnes při curani zvedl nohu , byla jsem v šoku i můj manzel . Tak mě to taky zajímá . Jako v šesti týdnech?

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2021 21:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ediard napsal(a):
Dobry večer mám jorka , je mu šest týdnu a dnes při curani zvedl nohu , byla jsem v šoku i můj manzel . Tak mě to taky zajímá . Jako v šesti týdnech?

No to mě taky zajímá....v šesti týdnech by mělo být štěně ještě u mamky. Navíc mám pocit, že chovky takhle brzo ani štěňata dávat nesmí snad až 50. den

2.3.2021 21:56
Agnes1

XXX.XXX.76.217

Ano padesátý den, ale jork? Ten asi později.

2.3.2021 21:58
rapotacka11

XXX.XXX.232.32

Asi je to chovatelka a narodilo se jim jen jedno štěně,
tak je s matkou.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík