Kožená ,nebo jiná sedačka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

16.2.2009 21:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.67

Chceme si koupit novou a máme dilema, jestli koženou, nebo koženkovou. Jaké jsou vaše zkušenosti co se týká následné údržby? Není to o kousání, náš nic neničí, ale občas si jen na sedačce poleží.

Neregistrovaný uživatel

16.2.2009 21:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.17

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Chceme si koupit novou a máme dilema, jestli koženou, nebo koženkovou. Jaké jsou vaše zkušenosti co se týká následné údržby? Není to o kousání, náš nic neničí, ale občas si jen na sedačce poleží.

Doporučuji koženou, je sice drahá, ale my jí máme 7 let, válí se tam občas i 5 psů a jde umýt vlhkým hadrem, kdyby byla látková, už máme alespoň pátou, takže cenově v horizontu 10ti let je levnější kožená, koženku nedoporučuji, je nepříjemná v kontaktu i pro lidi

Neregistrovaný uživatel

16.2.2009 21:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.72

Som za kozenu, mame ju 8 rok 2 fenule terrierov, spia na nej, hraju sa na nej a ziadny problem, 2,3x za rok pretriem vlhkou handrou a balzamom na kozu a vsetky skrabance opät zmiznu a vyzera ako nova,

kozenka sa casom osupe a je menej odolna

Neregistrovaný uživatel

16.2.2009 21:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.70

Som za kozenu, mame ju 8 rok 2 fenule terrierov, spia na nej, hraju sa na nej a ziadny problem, 2,3x za rok pretriem vlhkou handrou a balzamom na kozu a vsetky skrabance opät zmiznu a vyzera ako nova,

kozenka sa casom osupe a je menej odolna

No a já mám polokoženou-sedací část je normálně polstrovaná a ostatní je kůže...Pravda je,že kůži lehce setřu hadrem a je uklizeno a na \"sedacích\" částech-mám halt deky-který neustále peru... právě,že se nám tam mazlíčci taky válej...ale v létě se zase \"nepřilepím\".....

Neregistrovaný uživatel

16.2.2009 22:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.245

Hlasuju pro kůži.
Náš pes sice na sedačku nesmí, ale kamarádka má taky kůži a válí se jí tam tři výmaráci... Nedrží se na tom chlupy a opravdu vydrží.

Neregistrovaný uživatel

16.2.2009 23:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.3

Taky jsem pro kůži, je určitě odolnější, i když škrábance od drápků jdou vidět na obojem. Koženka ale často a ráda sama od sebe praská, jsou s ní starosti - reklamace atd.

Ája

Neregistrovaný uživatel

17.2.2009 00:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.92

Budeme se stěhovat a tak už pomalu vybíráme nábytek. Také uvažujeme o kožené sedačce a krešlu.
Jak se na kůži sedí? Nepřilepuje se člověk?
Jak se sedačka tváří na psí škrábance? My máme mladého psa a tomu vždycky hrábne a lítá jako magor, běží z kuchyně na sedačku, tam udělá kolečko a beží do ložnice do postele.
A také jak si myslíte, že kůže odolá kočkám? Vím, že je to tady pší diskuze, ale když už jsme u toho. Máme ještě i kočku, neškrábe nábytek. Ale když si hrají se psem, zdrhá před ním na opěrák křesla nebo sedačky. Takže vlstně vyšplhá pomocí drápů.
Díky za názory

Neregistrovaný uživatel

17.2.2009 09:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.245

Budeme se stěhovat a tak už pomalu vybíráme nábytek. Také uvažujeme o kožené sedačce a krešlu.
Jak se na kůži sedí? Nepřilepuje se člověk?
Jak se sedačka tváří na psí škrábance? My máme mladého psa a tomu vždycky hrábne a lítá jako magor, běží z kuchyně na sedačku, tam udělá kolečko a beží do ložnice do postele.
A také jak si myslíte, že kůže odolá kočkám? Vím, že je to tady pší diskuze, ale když už jsme u toho. Máme ještě i kočku, neškrábe nábytek. Ale když si hrají se psem, zdrhá před ním na opěrák křesla nebo sedačky. Takže vlstně vyšplhá pomocí drápů.
Díky za názory

My máme vše v kůži. Sedačku, calounění vchodových dveří, křeslo k Pc, i pes má obrubu svého pelechu z pravé kůže.
Kočku máme taky. Vím, že když nejsem, doma, tak na tu sedačku vyskočí a spí tam. Pes ne.
Ale bohužel kočku máme import z USA a tam (nevím proč) jim odstraňují drápky hned po narození.
Zřejmě proto, aby neničily právě ten nábytek.
Lidi ale říkají, že psí drápky jsou na sedačce vidět, jako když tam lehce přejedete nehtem.
Ať chcete nebo ne, tak i na tý nejdražší sedačce se časem nějaká ta rýha udělá.
My máme koženou (barva sloní kost) se zabudovanými masážními prvky. Nestála zrovna málo, ale neměnila bych.
A když nechci, aby kocour na sedačku lezl, tak zapnu vybrace a on si jde spát na topení

Neregistrovaný uživatel

17.2.2009 09:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.245

My máme vše v kůži. Sedačku, calounění vchodových dveří, křeslo k Pc, i pes má obrubu svého pelechu z pravé kůže.
Kočku máme taky. Vím, že když nejsem, doma, tak na tu sedačku vyskočí a spí tam. Pes ne.
Ale bohužel kočku máme import z USA a tam (nevím proč) jim odstraňují drápky hned po narození.
Zřejmě proto, aby neničily právě ten nábytek.
Lidi ale říkají, že psí drápky jsou na sedačce vidět, jako když tam lehce přejedete nehtem.
Ať chcete nebo ne, tak i na tý nejdražší sedačce se časem nějaká ta rýha udělá.
My máme koženou (barva sloní kost) se zabudovanými masážními prvky. Nestála zrovna málo, ale neměnila bych.
A když nechci, aby kocour na sedačku lezl, tak zapnu vybrace a on si jde spát na topení

pardon "vibrace" už mi tu z tý práce asi hrabe

Neregistrovaný uživatel

17.2.2009 09:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77

pardon "vibrace" už mi tu z tý práce asi hrabe

Nám se taky osvědčila pravá kůže. Už nikdy bych nechtěla jiný "matroš"

Neregistrovaný uživatel

17.2.2009 10:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.187

Nám se taky osvědčila pravá kůže. Už nikdy bych nechtěla jiný "matroš"

mě taky a válí se po ní 5 pudlů

Neregistrovaný uživatel

17.2.2009 11:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.235.85

spuhlasím s Ájou, na koženku bacha. Bavili jsme se o tom s odborníkem a ten nám říkal, že koženka je reklamní trik na lidi a že sám by si koženku nikdy nevzal, že spíš kůži.

Jak psala už Ája, koženka údajně ráda praská (asi taky záleží na tom jaké máte štígro na kvalitu), a to hlavně ve švech, naproti tomu je kůže sice jednou tak drahá, ale rozhodně déle vydrží. Takže já bych si třeba o půl roku déle šetřila na kůži, než mít koženkovou sedačku a za dva roky to reklamovat. My si jí totiž také chtěli koupit, ale prodavačka v obchodě nám to rozmluvila.

Neregistrovaný uživatel

17.2.2009 11:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.22.36

Koženku máte max. na rok, strašně popraská a psi jí prodřou. Kožená vydrží vše.

Neregistrovaný uživatel

17.2.2009 19:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.239

Ahoj, mám zkušenosti s koženkou (ekokůží) a celokoženou. Sedačka z ekokůže - (sestava 3-1-1, po "akční" slevě ze známé sítě českých obchodů nábytkem za ca. 21.000,-), vyrobená v Polsku, vzhledově moc pěkná, pohodlná, po roce začal lehce vrzat rám, po 2 letech trochu víc, koženka na exponovaných místech začala být trošku opotřebovaná, ale ne popraskaná a začala být místy vysezená (u známých, kde byla namáháná o trochu víc se začala úplně loupat a po pár letech ji museli vyměnit). Teď máme koženou, psi se na ni mohou válet, stopy po drápech se dají lehce přeleštit, nic se neloupe (a to už je z 2. roky pár let stará). Kožená sedačka je sice o dost dražší, ale zase vydrží.

Neregistrovaný uživatel

18.2.2009 09:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.245

Záleží kolik jste do ní ochotna dát.
Jsou sedačky za 40 tis., ale taky za 150 tis.
My máme za 150 a řeknu vám, že je to úplně jiný kafe než sedajda za 70, kterou jsme měli minule....
Tuhle už budu mít asi až do smrti (je mi 21)

Neregistrovaný uživatel

18.2.2009 10:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77

Záleží kolik jste do ní ochotna dát.
Jsou sedačky za 40 tis., ale taky za 150 tis.
My máme za 150 a řeknu vám, že je to úplně jiný kafe než sedajda za 70, kterou jsme měli minule....
Tuhle už budu mít asi až do smrti (je mi 21)

Když jsme u "kůže".co se vám nejlépe osvědčilo na její čištění?

Neregistrovaný uživatel

20.2.2009 02:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.27

já souhlasí,že záleží na ceně.. ale já mám za 40tis a mám bílou!!!
Je pořád krásná..Jen jsem trošku v šoku v čištění hadrem s vodou a taky čištění 2-3x za rok! to je nejlepší způsob jak o sedačku přijít!
dělají se čistící ubrousky! jsou napuštěné tak aby impregnovali sedačku.. čím víc se o ní staráte,tím víc je odolná! Když jsem jí chvilku nečistila,tak jakoby byla suchá a víc lámavá.. Je to rychlovka..vytáhnete pár ubrousků a rychle jí přejedete.. je to jako by jste utírala prach! já bych to dělala tak 1x za týden za dva.. u černé to asi tolik potřeba není..ale pokud máte světlou,tak bych si jí šetřila..navíc když je impregnovaná,tak špína nemá šanci! a ty ubrousky jsou fakt bomba..přijede mi návštěva...klasicky dáva špinavý ponožky nahoru..děti se plazí po zemi a pak po sedačce.. odjedou a je šedá:) vezmu pár ubrousků a září dokonale!
když si sednete na kůži,tak ani nestudí ani ve vedrech nehřeje.. prostě se přispůsobí..ale když si sednete na koženku,tak máte v létě mokrej zadek:)

Neregistrovaný uživatel

20.2.2009 14:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.239

Na koženou sedačku používáme několikrát do roka Poliboy a spokojenost.

RadovanCS

20.9.2017 16:57
RadovanCS

XXX.XXX.65.67

Dobrý den, my jsme měli koženkovou, ale ani ne po roce se začala na některých místech hrozně loupat.. no nakonec jsme místo ní koupili látkovou a nemůžem si stěžovat.. materiál je mnohem pevnější a příjemnější. Kdybyste chtěla, zkuste mrknout na http://www.loftmag.cz/, četl jsem tam na tohle téma zajímavý článek.

21.9.2017 09:10
Edánek

XXX.XXX.241.48

já souhlasí,že záleží na ceně.. ale já mám za 40tis a mám bílou!!!
Je pořád krásná..Jen jsem trošku v šoku v čištění hadrem s vodou a taky čištění 2-3x za rok! to je nejlepší způsob jak o sedačku přijít!
dělají se čistící ubrousky! jsou napuštěné tak aby impregnovali sedačku.. čím víc se o ní staráte,tím víc je odolná! Když jsem jí chvilku nečistila,tak jakoby byla suchá a víc lámavá.. Je to rychlovka..vytáhnete pár ubrousků a rychle jí přejedete.. je to jako by jste utírala prach! já bych to dělala tak 1x za týden za dva.. u černé to asi tolik potřeba není..ale pokud máte světlou,tak bych si jí šetřila..navíc když je impregnovaná,tak špína nemá šanci! a ty ubrousky jsou fakt bomba..přijede mi návštěva...klasicky dáva špinavý ponožky nahoru..děti se plazí po zemi a pak po sedačce.. odjedou a je šedá:) vezmu pár ubrousků a září dokonale!
když si sednete na kůži,tak ani nestudí ani ve vedrech nehřeje.. prostě se přispůsobí..ale když si sednete na koženku,tak máte v létě mokrej zadek:)

...děkuji, potěšila jste mně a udělala definitivní tečku v mém rozhodování...doma tři kočky a pes - vše chlupaté a občas vnouček - vše zapatlané...rozhodovala jsem se mezi látkou - kůží - koženkou - já tak nějak pořád že kůži - ostatní všichni neustále odrazují, ale Vy jste mně dodala odvahu...pořizovací cena je velká, ale ony i ty látkové jsou kolikrát pěkně drahé...takže došetřím a hurá pro ni...

11.12.2019 18:41
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Otevírám staré vlákno. Do budoucna máme v plánu nový gauč a já přemýšlím jaký. Nyní máme klasický "textilní", nebo jak to nazvat, ale kvůli chlupům a tak celkově kvůli údržbě uvažuji nad koženým. Teď mám na gauči téměř nonstop deky - protože psi jsou tam pořád, deky sundávám jen v případě, když přijde návštěva a většinou spíš jen vyměním za vyprané, protože se mi gauč nelíbí a s těma dekama vypadá líp . Ale je to veelká spotřeba dek a tak nějak už mě to ani nebaví, pořád ty deky rovnat a měnit . Největší problém při výběru gauče bude asi velikost - tenhle starý je fakt hodně velký, každý den ho rozkládáme (nebo spíš někdy ho máme i několik dní prostě rozložený ) - protože jak psi ,tak my se roztahujeme a máme rádi pohodlí. Určitě bych chtěla minimálně stejně velký, což možná bude problém, jak jsem koukala. Páč teď asi letí menší gauče .

Ale k věci - jaké máte zkušenosti s koženým gaučem a psy? Jinak teda psi gauč nijak neniční, neškrábou - ale občas si dělají "pelíšek" a párkrát do gauče hrábnou - vydrží to kůže? A pak ještě - jaká je ta kůže na sezení, třeba v létě? Nelepí se na to člověk?

Moc díky za info.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.12.2019 19:54

Nevím, jestli to kůže vydrží, protože ovčanda na kožený gauč ani křesla nelezla, měla svoje "látkové" křeslo a chrťák, který u nás doma ležel pouze na gauči, tak když jsme se přestěhovali do baráku po rodičích, tak ani on na kožený gauč nechodil, až když jsme zase koupili látkové sedačky, tak tam zas ležel normálně.
Deky jsme na koženém gauči měli stejně, protože to i pro nás lidi bylo příjemnější, já doma lítám v dlouhých trikách a takže nohy mám holý a když si pak sednu nebo lehnu na kožený gauč.... , zase třeba moje kamarádka má koženou sedačku a problém s tím nemá. Taky mi vadilo, že když tam ta deka byla, tak klouzala.
Nevím možná jiní psi s tím nemají problém, ale ti moji měli....ale obecně myslím, že do kůže není problém udělat rýhu drápem......
Já osobně za topten materiál na sedačku považuju "mikroplyš" resp. dřív se tomuhle typu potahu takhle říkalo, ale dnes už se to snad ani nedělá...ale to jsem si nemohla vynachválit, chlupy z toho šly bez problémů vysát, když tam pes udělal ťápotu, tak to šlo houbičkou normálně a snadno vyčistit......a hlavně i po x-letech ta sedačka vypadala dobře, to o těch současných říct nemůžu.....taky přemýšlím o pořízení nového sedacího nábytku a ty moje staré se pomalu budu stydět i vyhodit a abych pravdu řekla nevím, co si pořídit....veliký to musí být určo, ale taky bych byla ráda, aby to bylo dobře udržovatelný a když sedačky prohléžím, tak si jen říkám...bože na tom se budou držet chlupy

11.12.2019 20:05
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Díky za zkušenost. Nemyslím si ,že by naši psi měli problém s jakýmkoli povrchem gauče, to asi ne. Jako deku bych tam asi stejně dávala - pro pohodlí - ale to spíš jako tak, že prostě rozložím deku a nějak ji tam hodím. A ne jako teď, že na jeden gauč potřebuji 3 velké deky, které tam musím pořád rovnat, zastrkávat a tak .Jen si právě nejsem jistá tím, když pes hrábne, tak jestli tu kůže nerozerve no.

A pak taky tím, jak je ta kůže pohodlná pro člověka, pokud na tom chce ležet třeba jen v dlouhém triku nebo v kraťasech no.

.veliký to musí být určo, ale taky bych byla ráda, aby to bylo dobře udržovatelný a když sedačky prohléžím, tak si jen říkám...bože na tom se budou držet chlupy

Asi tak no. I když já teda musím říct, že na současném starém gauči se chlupy nijak extra nedrží. A nebo je jen nevidím tím, jak je vzorovaný . Na dekách, které tam dávám je chlupů plno, když je sundám, tak nic nevidím - a jasně, že občas někde je nějaká škvíra, někde ta deka spadne a tak. A ani návštěva když si sedne, tak pak není obalená chlupama. V ložnici máme od gauče stejné i křeslo - na tom ani deka není, fena tam občas lehá a chlupy tam taky nejsou viditelné. A to máme ty krátké, co se zapíchavají.

Ale ideálně jsem si říkala, že ten nový gauč bych chtěla takový, který nemusím pořád "obkládat" dekama. že na něj prostě jen hodím jednu deku, kterou pak rychle složím, chlupy smetu, setřu a je to .

Edit.: jinak to , že potřebujete velký gauč je mi naprosto jasné - když si představím vaše telátka . My jsme na gauči dva lidi, dva psi - oproti vašim prcci - 30 a 15 kg - ale jak se umí roztáhnout a máme plno, v případě rozloženého gauče. Pokud není rozložený, tak se nevejdeme - teda vejdeme , ale tím stylem, že psi si lehnou na nás - na hlavu, na břicho a tak no .

11.12.2019 20:58

marcelaamax napsal(a):
Díky za zkušenost. Nemyslím si ,že by naši psi měli problém s jakýmkoli povrchem gauče, to asi ne. Jako deku bych tam asi stejně dávala - pro pohodlí - ale to spíš jako tak, že prostě rozložím deku a nějak ji tam hodím. A ne jako teď, že na jeden gauč potřebuji 3 velké deky, které tam musím pořád rovnat, zastrkávat a tak .Jen si právě nejsem jistá tím, když pes hrábne, tak jestli tu kůže nerozerve no.

A pak taky tím, jak je ta kůže pohodlná pro člověka, pokud na tom chce ležet třeba jen v dlouhém triku nebo v kraťasech no.

.veliký to musí být určo, ale taky bych byla ráda, aby to bylo dobře udržovatelný a když sedačky prohléžím, tak si jen říkám...bože na tom se budou držet chlupy

Asi tak no. I když já teda musím říct, že na současném starém gauči se chlupy nijak extra nedrží. A nebo je jen nevidím tím, jak je vzorovaný . Na dekách, které tam dávám je chlupů plno, když je sundám, tak nic nevidím - a jasně, že občas někde je nějaká škvíra, někde ta deka spadne a tak. A ani návštěva když si sedne, tak pak není obalená chlupama. V ložnici máme od gauče stejné i křeslo - na tom ani deka není, fena tam občas lehá a chlupy tam taky nejsou viditelné. A to máme ty krátké, co se zapíchavají.

Ale ideálně jsem si říkala, že ten nový gauč bych chtěla takový, který nemusím pořád "obkládat" dekama. že na něj prostě jen hodím jednu deku, kterou pak rychle složím, chlupy smetu, setřu a je to .

Edit.: jinak to , že potřebujete velký gauč je mi naprosto jasné - když si představím vaše telátka . My jsme na gauči dva lidi, dva psi - oproti vašim prcci - 30 a 15 kg - ale jak se umí roztáhnout a máme plno, v případě rozloženého gauče. Pokud není rozložený, tak se nevejdeme - teda vejdeme , ale tím stylem, že psi si lehnou na nás - na hlavu, na břicho a tak no .

Si tak říkám..."na co my potřebujeme sedačky?", když všichni v obýváku u televize ležíme, kdyby jsme tam měli dvě "letiště" tak je vystaráno, stejně když přijde kámoška nebo mamka, tak jsme zvyklé sedět u kafe v kuchyni ....ale tak to by bylo asi fakt divný

12.12.2019 09:44

Sezení je děsně nepřirozená poloha, vemte si příklad ze psů. Proč sedět,když si můžou lehnout. Nebo už jste viděla odpočívat psa v sedě? Hlasuju za dvě velká letiště :-))

12.12.2019 10:00
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Jo, nám by ta letiště taky stačila - jakmile jdeme večer na gauč, tak všichni uleháme , nebo i když tam jdeme přes den nachvíli si odpočinout. Na gauči sedíme snad jen s návštěvou .

Jinak moje fena občas spí v sedě - ona má vůbec divné polohy na spaní a ve většině případů si úplně "vyvrací" halvu. Je schopná usnout tak, že sedí na křesle otočená k opěradlu, hlavu úplně vyvrácenou nahoru opřenou o opěradlo. Teda opěradlo - mě to nějak nemyslí, teď mi to přijde jako divné slovo , mám na mysli to, o co si běžně člověk opírá záda na křesle . Jo a ještě pak když bereme psy do hospody - to kolikrát fena sedí vedle mě nebo na mě, hlavu si položí na stůl a v sedě spí .

28.4.2020 15:17
Otakárek

XXX.XXX.144.65

Ahoj, kožená sedačka mě lákala, ale nakonec jsem se raději rozhodla pro https://www.nabytek-interior.cz/produkt/pohovka-malli Mám docela kvalitní udělátko na odstraňování chlupů a během půl hodiny mám sedačku čistou.

28.4.2020 15:35

Otakárek napsal(a):
Ahoj, kožená sedačka mě lákala, ale nakonec jsem se raději rozhodla pro https://www.nabytek-interior.cz/produkt/pohovka-malli Mám docela kvalitní udělátko na odstraňování chlupů a během půl hodiny mám sedačku čistou.

A hodite nam sem reklamu na to udělatko?

28.4.2020 15:42
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

To je druhá polovina reklamy, dva v jednom

28.4.2020 15:56

Otakárek napsal(a):

Chtěla bych k tomu "kvalitnímu udělátku" něco poznamenat.....

"Během půl hodiny mám sedačku čistou"

No tak to potěš koště....to jako, že půl hodiny bych strávila odstraňováním chlupů každej den....protože to, že sedačku odchlupím opravdu neznamená, že po dalších deset dní, tam žádnej chlup nebude....teda jedině, že pesany nebudu pouštět do obýváku a i tak o tom potom silně pochybuju....
navíc sedačka v odkazu, to není sedačka, to je gaučík....mám dvě rohový sedačky, takže to by bylo každej den tak hoďka a půl odchlupování

No tak to radši žádný kvalitní udělátko nechci.....na sedačkách budeme mít stále deky, které se dají vyklepat a z těch míst, která nejsou zakrytá chlupy normálně stáhnu namočenou rukou....sakumprdum otázka 5-10 minut.......namočení ruky je zdarma

28.4.2020 16:03
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Chtěla bych k tomu "kvalitnímu udělátku" něco poznamenat.....

"Během půl hodiny mám sedačku čistou"

No tak to potěš koště....to jako, že půl hodiny bych strávila odstraňováním chlupů každej den....protože to, že sedačku odchlupím opravdu neznamená, že po dalších deset dní, tam žádnej chlup nebude....teda jedině, že pesany nebudu pouštět do obýváku a i tak o tom potom silně pochybuju....
navíc sedačka v odkazu, to není sedačka, to je gaučík....mám dvě rohový sedačky, takže to by bylo každej den tak hoďka a půl odchlupování

No tak to radši žádný kvalitní udělátko nechci.....na sedačkách budeme mít stále deky, které se dají vyklepat a z těch míst, která nejsou zakrytá chlupy normálně stáhnu namočenou rukou....sakumprdum otázka 5-10 minut.......namočení ruky je zdarma

28.4.2020 16:47
Otakárek

XXX.XXX.144.65

Já vám ho klidně najdu :) Sedačku pravidelně čistím extraktorem, takže to práce na deset minut není... Ale dostane to z ní téměř cokoliv

28.4.2020 16:50
Otakárek

XXX.XXX.144.65

lesnížínka napsal(a):

Bohužel se nám do bytu o moc větší nevejde

28.4.2020 17:04

Otakárek napsal(a):
Bohužel se nám do bytu o moc větší nevejde

Ne já vás nechtěla urazit tím "gaučík"....spíš, že sedačku téhle velikosti odchlupujete půl hoďky a já mám sedačky, který vydaj za 3 takhle malé sedačky, takže by to byla hoďka a půl odchlupování a vzhledem k tomu, že mi sedačky nonstop okupují 2 kříženci bernardýna, tak to by byla opravdu sisyfovská práce.......

Edit: stroj na čištění mám taky....ale sedačky čistím tak 2x za rok...

28.4.2020 17:14
Otakárek

XXX.XXX.144.65

Ne já vás nechtěla urazit tím "gaučík"....spíš, že sedačku téhle velikosti odchlupujete půl hoďky a já mám sedačky, který vydaj za 3 takhle malé sedačky, takže by to byla hoďka a půl odchlupování a vzhledem k tomu, že mi sedačky nonstop okupují 2 kříženci bernardýna, tak to by byla opravdu sisyfovská práce.......

Edit: stroj na čištění mám taky....ale sedačky čistím tak 2x za rok...

V pořádku. Já se snažím sedačku důkladně vyčistit minimálně čtyřikrát ročně. Máme boxera a labradora a během mé nepozornosti si tam rádi nosí jídlo a tak... A jak je šedá, tak to jde docela pěkně vidět :)

28.4.2020 17:35

Otakárek napsal(a):
Já vám ho klidně najdu :) Sedačku pravidelně čistím extraktorem, takže to práce na deset minut není... Ale dostane to z ní téměř cokoliv

.jà myslím že už té reklamy bylo dost.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík