Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.3.2012 18:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.75

koukala jsem na tuto novinku máte s ní už někdo zkušenosti? docela mě překvapilo, že je tam derivát nebo jak se tomu říká methrinu a je to aj pro kočky..ale jinak vypadá zajímavě, mohl by bejt učinnej neb s ním ještě klíštáci nemaj zkušenosti

Neregistrovaný uživatel

29.3.2012 10:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.78

já ho včera dala psům... tak uvidíme... dneska sice po jednom, přímo po obojku, lezlo klíště, ale tak nemůže to začít účinkovat hned... tak uvidíme...

Neregistrovaný uživatel

2.4.2012 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.18

Máte už někdo nějaké reference na tento obojek?

Neregistrovaný uživatel

3.4.2012 08:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.143

Zatím máme obojek 14 dní. Každý den se pohybujeme v lese a zatím klíště žádné. Během prvních dvou dní, jsme našli asi tři nebo čtyři lezoucí klíšťata, ale žádné zakouslé. Pejsek obojek snáší dobře, žádné problémy se srstí nebo něco podobného. Myslím že zatím asi moc zkušeností nebude, vzhledem k tomu že je to novinka, tak píšu alespoň svojí prozatímní zkušenost ;-)

Neregistrovaný uživatel

3.4.2012 10:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.81

Prosím Vás, smrdí ten obojek? Mám psa v bytě a doteď mě obojky tím smradem odrazovaly.Ale má alergii na pipety :-(
Jakou má barvu?

Neregistrovaný uživatel

3.4.2012 10:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.143

obojek je šedý, šedobílý. Já mám psa taky v bytě. Když vyndáte obojek z obalu je trochu divně cítit a možná ještě den dva co ho měl na sobě, když jsem psíka hladila, trochu smrděl, ale teď z něj už necítím nic

Neregistrovaný uživatel

3.4.2012 23:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.66

já z něho necítila nic...
máme ho týden na psech co jsou celý den na zahradě a zatím ani jedno klíště (když nepočítám jedno co lezlo v den nandání obojku)

Neregistrovaný uživatel

25.4.2012 16:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.2

Tak jaké jsou další zkušenosti? Taky nad ním uvažuju, protože jsme alergický na Scalibor a na Kiltix, bohužel... ach josmajlík
Už nevím, co jinýho zkusit. Pipety nepřichází v úvahu..

Neregistrovaný uživatel

25.4.2012 16:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.101

My jsme foresto koupili dneska, před chvílí jsem jí ho nasadila, tak uvidíme. Kamarádka ho mají už měsíc, zatím žádné klíště, tak snad bude fungovat. pište další zkušenosti, jsem zvědavá:-)

Neregistrovaný uživatel

25.4.2012 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.2

Taky by mě zajímalo, proč je tak drahej? smajlík

Neregistrovaný uživatel

25.4.2012 16:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.18

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

tak každá novinka JE drahá....bohužel.

Neregistrovaný uživatel

25.4.2012 21:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.10

Taky máme alergii na Scalibor, a teď mám strach pořídit obojek, ať ho za ty prašule pak zase nevyhodím jak ten Scalibor, ale samozřejmě něco pořídit musím, ta svině jsou všude, už měla tři...ach jo. Zatí stříkám Arpalitem, ale ona se nevydrží den necáchat, a voda mu snižuje účinek.smajlík

Neregistrovaný uživatel

26.4.2012 08:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.2

tak každá novinka JE drahá....bohužel.

To je mi jasný. Právě jsem si říkala, jestli to je jen kvůli tomu, že je to novinka, nebo je to něco lepšího, než ostatní obojky:-)

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 19:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.170

Máte někdo nové zkušenosti s tímhle obojkem? Někde jsem četla že není obalený práškem jako příkladně Kiltix .

Neregistrovaný uživatel

23.10.2012 07:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.2

Nepadá z něj pudr, moc nesmrdí. Něco jako Scalibor, ale nám nefungoval. Trochu drahá sranda smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.10.2012 09:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.125.1

Mám ho letos přes celou sezonu na fence NO a musím říct, že jsem spokojená. Před rokem jsem na ní měla Kiltix a bylo to na houby... Navíc mi na Kiltixu vadí ten pudr a hlavně ten smrad.
Foresto vůbec necítím a fungoval. Za celou sezonu vytaženo cca 15klíšťat a to bydlíme u lesa. Když měla Kiltix tak jsem tahala klíště tak obden.
Takže za mě funguje... Ale příští sezonu chci vyzkoušet Scalibor, je na stejné bázi jako Foresto a cenově dostupnější...:-)

Neregistrovaný uživatel

23.10.2012 09:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.178

drahy je kvoli tomu, ze jednak absolutne nepachne a najma kvoli tomu, ze ma dlhsiu ucinnost, nez zvysne obojky, ktore su na trhu.
ja som celkom spokojna, aj ked vobec neviem porovnat, ako je to tento rok s kliestami. obojok som nasadila na jar, jeden kliest sa vyskytol chvilu potom, odvtedy nic.

Neregistrovaný uživatel

23.10.2012 17:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.19

Foresto mám na svých psech 2 měsíce a jsem velmi spokojený.Bydlím 300m od lesa a psi jsou v lese každý den 2x.Zatím ani jedno klíště a je klid i s blechama,zatím co souseduv pes je jich plnej.Ale oni to neřeší,vesnickej pes má mít blechy.Kiltix je výbornej,ale mě osobně dost smrdí. Takže Foresto SUPER.Na druhou stranu jsou to dva měsíce a má učinkovat osm,tak uvidíme.

Neregistrovaný uživatel

23.10.2012 17:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.125.1

Foresto mám na svých psech 2 měsíce a jsem velmi spokojený.Bydlím 300m od lesa a psi jsou v lese každý den 2x.Zatím ani jedno klíště a je klid i s blechama,zatím co souseduv pes je jich plnej.Ale oni to neřeší,vesnickej pes má mít blechy.Kiltix je výbornej,ale mě osobně dost smrdí. Takže Foresto SUPER.Na druhou stranu jsou to dva měsíce a má učinkovat osm,tak uvidíme.

Já ho mám od dubna a furt funguje :) a to byslím 20m od lesa :-D

Neregistrovaný uživatel

23.10.2012 19:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.8

Také jsem dala na úžasné recenze a obojek koupila. Bohužel za sebe nemohu tvrdit,že by byl něco extra. Každý pejsek je pochopitelně jiný, u nás se Foresto prostě neosvědčilo. Máme ho 4 měsíce, klíšťat přes sezonu nepočítaně, kupodivu nejvíc na krku v blízkosti obojku,pěkně živá, kolikrát nacucaná.je tedy fakt,že letos bylo klíšťat extrémně dost,ale stejně...Zato na blechy super, v blízkosti máme psy nijak ošetřované plné blech a tu nechytil náš pes ani jednu.Takže za nás zkušenost taková, na blechy paráda, klíšťata o dost slabší.Roky předtím jsme používali Scalibor a na jaře se k němu vracíme, zkušenost s ním máme o sto procent lepší.

Neregistrovaný uživatel

23.10.2012 19:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.8

Také jsem dala na úžasné recenze a obojek koupila. Bohužel za sebe nemohu tvrdit,že by byl něco extra. Každý pejsek je pochopitelně jiný, u nás se Foresto prostě neosvědčilo. Máme ho 4 měsíce, klíšťat přes sezonu nepočítaně, kupodivu nejvíc na krku v blízkosti obojku,pěkně živá, kolikrát nacucaná.je tedy fakt,že letos bylo klíšťat extrémně dost,ale stejně...Zato na blechy super, v blízkosti máme psy nijak ošetřované plné blech a tu nechytil náš pes ani jednu.Takže za nás zkušenost taková, na blechy paráda, klíšťata o dost slabší.Roky předtím jsme používali Scalibor a na jaře se k němu vracíme, zkušenost s ním máme o sto procent lepší.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2014 17:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.75

je to dobrý obojek ,ale NE pro dlouhosrsté psy nebo pro neostřihaného psa.......Jinak má nacucaných klíšťat hromadu.(udělala jsem stejnou chybu ,ale když jsem nechala svého psa ostřihat už jsem nenašla žádné klíště)

Neregistrovaný uživatel

12.4.2014 17:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.75

Barvu má šedivou a nesmrdí.

Domisak

19.4.2016 09:06
Domisak

XXX.XXX.128.30

My jsme obojek dali psovi teď na jaře a už měl 4 klíšťata zakouslé i v poměrně blízko obojku.
Má ho už 14 dní. Sice nesmrdí, ale nevím jestli účinkuje dostatečně.

19.4.2016 20:26
noemi

XXX.XXX.64.236

Náš pes zatím bez klíštěte, ale je fakt, že jsme nikde v kriticky klíštěcím terénu nebyli.
Pokud bude problém, tak mě to fakt naštve .

Se Scaliborem byl pes vždy celou sezónu bez klíštěte...jen se vloni mírně drbal, tak jsem se letos rozhodla pro změnu.

22.4.2016 08:12
Residentos

XXX.XXX.65.14

Obojek 3 den... klištat mraky.

22.4.2016 08:19
vava69

XXX.XXX.136.28

Není to Foresto, ale včera sestra naší feny přestala chodit na zadní nohy - reakce na Scalibor. Napíchali kortikoidy a dnes snad už dobrý, ale nepoužívám antiparazitní obojky nikdy a jsem ráda. Takže nejen vylysalá místa, ale i tohle se může stát.

22.4.2016 10:03
Lussina

XXX.XXX.34.1

Minulý rok kiltix a jen jedno klíště... Tento rok foresto, má ho od začátku března a už měl na hlavě 4 klíštata! :// ještě najdu jedno a kupuju ihned kiltix

22.4.2016 10:42
Kikuš

XXX.XXX.152.1

Foresto za mě nejlepší obojek co zatím je asi :).. Na mém teď už bývalém stafíkovi, který je alergik snad úplně na vše, tak foresto snášel moc dobře. Celé léto se s ním koupal ve vodě, což je další + tohodle obojku, že je voděodolný a neměli jsme ani jednu blechu, nebo klíště :).. nejde cítit teda vůbec, a to mám citlivý čich a spavá normálně s obojkem v posteli a pohoda ... takže za mě foresto určitě ano :).. rozhodně bych se bála Scaliboru, na který jsou ted nejčatější alergické reakce.

22.4.2016 10:48
Kikuš

XXX.XXX.152.1

Residentos napsal(a):
Obojek 3 den... klištat mraky.

Trvá zhruba cca týden, než se obojek dostane do celého těla a začne účinkovat, jelikož je na bázi pipet a vstřebává s do lipidové vrtstvy kůže.

23.4.2016 13:39
conty

XXX.XXX.103.249

No, já nevím .Asi je letos šílená invaze klíšťat, protože my i přes obojky Foresto taháme skoro denně nějakou potvoru. Mladej má Fypryst a to stejný. Ale ještě jsem si říkala, že bych jim občas stříkla něco na nohy. Ale co? Nepoužíváte někdo něco dobrýho?

23.4.2016 13:50
Arni

XXX.XXX.111.238

conty napsal(a):
No, já nevím .Asi je letos šílená invaze klíšťat, protože my i přes obojky Foresto taháme skoro denně nějakou potvoru. Mladej má Fypryst a to stejný. Ale ještě jsem si říkala, že bych jim občas stříkla něco na nohy. Ale co? Nepoužíváte někdo něco dobrýho?

To jste mne nepotěšila, teď jsem jej zakoupil a nasadil. . Uvidíme. přidám ještě pangamin. Kolega v práci mi Foresto doporučil, když tak mu přinesu ůčet a klíštata

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.4.2016 14:00

Arni napsal(a):
To jste mne nepotěšila, teď jsem jej zakoupil a nasadil. . Uvidíme. přidám ještě pangamin. Kolega v práci mi Foresto doporučil, když tak mu přinesu ůčet a klíštata

23.4.2016 14:01
conty

XXX.XXX.103.249

Uvidíte, třeba budete spokojen. My bydlíme u lesa /dokonce je teď dcera přivezla z cca
tříhodinové procházky po lese/ a psi jsou skoro pořád na trávě, takže se ani nedivím.
Nedovedu si ale představit, že by neměli žádný antip. Loni jsme tady našli ježečka a měl chudáček bříško samý klíště .

23.4.2016 15:06
Arni

XXX.XXX.111.238

conty napsal(a):
Uvidíte, třeba budete spokojen. My bydlíme u lesa /dokonce je teď dcera přivezla z cca
tříhodinové procházky po lese/ a psi jsou skoro pořád na trávě, takže se ani nedivím.
Nedovedu si ale představit, že by neměli žádný antip. Loni jsme tady našli ježečka a měl chudáček bříško samý klíště .

Taky chodíme právě přes louky asi dva kilometry do lesa. Myslím že to něco odpudí možná ne vše, ale kolega s tím má dobrou zkušenost.

29.4.2016 09:00
kobroor

XXX.XXX.41.2

Conty: Já používám pipety Advantix - a zatím žádné klíště. Většinou aplikuju jen 2x za sezónu a stačí to. Uvidíme letos, jak budou ty potvory aktivní.. Taky jsem přemýšlela nad Forestem, ale Advantix je stoprocentní (jen ta aplikace mi nevyhovuje a to dočasné umaštění srsti ).
Jinak pokud máte obojek, tak bych už nic dalšího nestříkala - myslím chemickýho.

29.4.2016 21:39
conty

XXX.XXX.103.249

kobroor napsal(a):
Conty: Já používám pipety Advantix - a zatím žádné klíště. Většinou aplikuju jen 2x za sezónu a stačí to. Uvidíme letos, jak budou ty potvory aktivní.. Taky jsem přemýšlela nad Forestem, ale Advantix je stoprocentní (jen ta aplikace mi nevyhovuje a to dočasné umaštění srsti ).
Jinak pokud máte obojek, tak bych už nic dalšího nestříkala - myslím chemickýho.

Jj, ten jsme taky měli na mladýho, byl hodně dobrej.Ale jelikož tak rychle nevydělávám, chtěla jsem něco fin. dostupnějšího, tak jsem koupila Fotesto ovčákům a Fypryst mladýmu, ale asi je těch klíšťat letos nějak moc...

JindrichF

13.5.2016 11:57
JindrichF

XXX.XXX.38.152

Tak jsme koupili Foresto. Bez něj jsme tahali minimálně 4 klíšťata denně. První týden po nasazení bylo vše v pořádku, pes byl bez klíšťat. Další týden se situace zhoršila a po 3 týdnech z upadne minimálně jednu nacucané klíště denně i přesto, že psa pečlivě kontrolujeme. Nevím, kde se ty mrchy schovávají. Soused má hnědého Labradora s krátkou srstí a nemůže si Foresto vynachválit. My máme srst trošku delší, ale na ostříhání to není. Možná zkusím maličko zkrátit srst kolem obojku tak, aby tam byl kontakt s kůží psa.

13.5.2016 12:58
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

Foresto máme měsíc a žádný klíšťák.
Jak se u váš alergie projevuje?

13.5.2016 16:30
conty

XXX.XXX.103.249

Tahám klíšťata denně. Zkoušela jsem je nastartovat ohýbáním, ale nějak je pořád nemůžu donutit, aby ty potvory odradily Ještě zkusím psy vykoupat v orthosanu...

13.5.2016 16:47
Clayton

XXX.XXX.104.9

Pokud obojek neúčinkuje, může to být tím, že psy často koupete V ŠAMPONU a z toho důvodu mají minimum mazu v srsti a tudíž se nemá obojek do čeho "vsáknout", aby vytvořil ochranný film.
Podotýkám, že čistá voda absolutně nevadí, plavat může pes klidně denně, ale jak se smyje šamponem (výstavní psi) vrstva mazu v srsti, obojek přestává účinkovat.

13.5.2016 16:51
conty

XXX.XXX.103.249

Hmm, právě že je vůbec nekoupu a v šamponu jen mladýho. Ovčáky tak v nějakým přírodňáku a naposled se koupali loni v létě...

13.5.2016 16:56
Clayton

XXX.XXX.104.9

conty napsal(a):
Hmm, právě že je vůbec nekoupu a v šamponu jen mladýho. Ovčáky tak v nějakým přírodňáku a naposled se koupali loni v létě...

To mě jen tak napadlo, protože mně taky obojky neúčinkovaly do doby, než jsem psa přestala koupat...

13.5.2016 17:19
Arni

XXX.XXX.111.238

Někdo tady psal že obojek nemá být příliš volný, u nás zatím spokojenost, bez klíšťat.

13.5.2016 17:24
Clayton

XXX.XXX.104.9

Arni napsal(a):
Někdo tady psal že obojek nemá být příliš volný, u nás zatím spokojenost, bez klíšťat.

To je pravda. Nemá se volně pohybovat po krku, aby měl kontakt s kůží.Opravdu hodně natěsno na ty dva prsty.

13.5.2016 20:04
conty

XXX.XXX.103.249

Víc je utáhnout nemůžu, mají je úplný natěsno

13.5.2016 20:56
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

conty napsal(a):
Víc je utáhnout nemůžu, mají je úplný natěsno

Ale naše má obojek právě docela navolno a klíšťáci (zatím) nikde. Ale my teda neběháme po lese. Než jsme dali obojek, měla svého prvního - jednoho jediného.

13.5.2016 21:40
so24

XXX.XXX.128.254

Já dala naší ovčandě taky foresto v březnu, hlavně proti blechám. Funguje i na klíšťata, jsem spokojená a pes též. Kočce a malé fence jsem tehdy dala frontline combo a před měsícem jsem teda koupila obojek pro kocoura, protože ten vždycky donese blechy.Měl ho asi týden a trouba ho někde ztratil . Tak pro kočku co lítá venku je to drahá záležitost. Tož nic budu chodit k vetovi pro stronghold. Na pesany je obojek myslím OK .

15.5.2016 16:11
Od Stříbrných vodopádů

XXX.XXX.20.39

Obojek máme u 3 psů. Dva ho mají 5 měsíců a třetí 2 měsíce. U všech jsme měli klíšťata. Takže za mě nespokojenost.

15.5.2016 17:39

Známá po několika vyzkoušených přípravcích na velkého psa zakoupila v zahradnictví toto http://www.agromanualshop.cz/biotoll-univerzalni-insekticid-500ml/ a říká, že super, zatím ani jedno klíště, bydlí na kutnohorsku a každý den chodí do lesa a pes klíšťata domu nenosí koukala jsem na to, účinná látka je permethrin, jako v jiných antiparazitárních přípravcích pro psy. Říkala, že psa nastříká 2x týdně celého a je klid a navích ani nijak nesmrdí.

15.5.2016 19:09
tapina

XXX.XXX.227.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Známá po několika vyzkoušených přípravcích na velkého psa zakoupila v zahradnictví toto http://www.agromanualshop.cz/biotoll-univerzalni-insekticid-500ml/ a říká, že super, zatím ani jedno klíště, bydlí na kutnohorsku a každý den chodí do lesa a pes klíšťata domu nenosí koukala jsem na to, účinná látka je permethrin, jako v jiných antiparazitárních přípravcích pro psy. Říkala, že psa nastříká 2x týdně celého a je klid a navích ani nijak nesmrdí.

Kupte kanystr biokillu, je to to samý, vyjde to levnějc a vydrží to možná i dýl než pes.

15.5.2016 19:16

tapina napsal(a):
Kupte kanystr biokillu, je to to samý, vyjde to levnějc a vydrží to možná i dýl než pes.

Koukám, že je to to samé, nevím jak dlouho to vydrží, ale cena se liší cca o 4Kč, což není nic. Já to kupovat nehodlám, nám funguje Foresto

15.5.2016 19:35
tapina

XXX.XXX.148.24

Koukám, že je to to samé, nevím jak dlouho to vydrží, ale cena se liší cca o 4Kč, což není nic. Já to kupovat nehodlám, nám funguje Foresto

Myslela jsem to ironicky, ale to neva. To je jedno smajlík bylo to nemístné - ostatně, co byste ode mě čekala.

15.5.2016 19:39

tapina napsal(a):
Myslela jsem to ironicky, ale to neva. To je jedno smajlík bylo to nemístné - ostatně, co byste ode mě čekala.

Vy jste zase jak zájmeno.

15.5.2016 19:57
tapina

XXX.XXX.227.8

Vy jste zase jak zájmeno.

Tak sorry. Myslela jsem to tak, že tím, že to není zdravotnický, veterinární ani kosmetický přípravek, nemusí tam ve složení být leccos zmíněno. Účinná látka dobře, ale co dál? Účinek nerozporuji.

15.5.2016 20:05
Terven

XXX.XXX.160.10

Tak pokud není vtip i tohle, tak k tomu bych měla poznámku...
účinná látka permethrin je sice stejná jako v přípravcích pro psy, ale k aplikaci na povrchy se používá v úplně jiných koncentracích než na kůži.
Takže bych se bála, že krom parazitů zlikviduju i psa. Permetrrin totiž není úplně neškodný.

BellaAnnaMarie

9.8.2016 15:53
BellaAnnaMarie

XXX.XXX.188.5

Ja jsem pouzivala pipety, a to pravidelne, kazdy mesic. Uderem jara ale desitky klistat. Tak jsem se nastvala, a presto ze mam fenecku bigla doma a je hodne mazliva, koupila jsem obojek foresto. Uz ho mame 5 mesicu, a i kdyz kazdy den behame a chodime ve vysoke trave a v lese, tak problemy s klistaty ani blechami nemame. A pokud vydrzi slibenych 5 mesicu, pak tato ochrana prijde i levneji. Zadne vedlejsi ucinky na sobe ani na fence nepozoruji.

5.9.2016 18:29
natalka123

XXX.XXX.242.21

Dobrý den, může pejsek chytit blechy když má oboje foresto. Má ho od března. Plánuj itak 7 měsíc výměnu za nový.

5.9.2016 18:59
sisi58

XXX.XXX.191.1

Foresto

Bezpečný obojek, který odpuzuje a hubí blechy i klíšťata s ověřenou účinností až po dobu 8 měsíců. Obojky jsou vyráběny ve dvou velikostech – pro menší a velké psy i kočky. Na začátku sezony stačí připnout a až do podzimu se nemusíte obávat přenosu nebezpečných onemocnění. Obojek je vybaven postupným uvolňováním účinných látek po celou dobu nošení a nezapáchá.

citace z
https://www.pytelgranuli.cz/vyrobce/foresto/?gclid=Cj0KEQjwr7S-BRD96_uw9JK8uNABEiQAujbffFATCWxXlwiZa_U_Tj19q1Cqx-06d7xMT4OO9orNfvAaAmGg8P8HAQ.

5.9.2016 19:17
natalka123

XXX.XXX.242.21

Děkuji tedy není nutné stříkat ještě něčím jiným. V okolí jsou blešky tak mám strach, aby něco pejsek nechytl. Jinak se pejskům snažíme vyhýbat.

5.9.2016 19:34
sisi58

XXX.XXX.191.1

Rozhodně antiparazitika nekombinujte!
Můžete psovi uškodit.
A psům se nevyhýbejte, přece nemůže být váš pes bez kamarádů
To jako by vás rodiče odtáhli od každé kamarádky, se kterou byste se chtěla pozdravit.

5.9.2016 21:28
natalka123

XXX.XXX.242.21

Vím., stýká se jen, se kterými se známe. Jinak je pravda, tak cizím psům se raději vyhýbáme obloukem jelikož i náš pejsek je až moc přátelský a to se ostatním nelíbí. Každopádně moc děkuji za radu a snad budeme bez blešek. Raději jsem zvolila foresto jelikož si myslím, že je asi nejlepší volba. Pipetam nevěřím a tablety se bojím.

Mixinda

7.5.2017 13:08
Mixinda

XXX.XXX.62.109

Dobrý den, všem,

moje zkušenost s obojky Foresto je spíše negativní. Vlastním 5 border coliíí a obojky jsem zakoupila před více jak 14 dny. Postupovala jsem přesně podle návodu a všichni psi mají obojky dostatečně utažené, tak aby účinná látka mohla působit. Nemine dne, abych nemusela vytahovat živá klíšťata. Jsem velice zklamaná, protože jsem zainvestovala 3.500 Kč. Za mě předražená, dobře reklamovaná paráda bez efektu.

7.5.2017 16:34
Karamelka

XXX.XXX.109.127

Naše BOC má Foresto skoro měsíc, běhá v lese a po loukách a neměla jediné klíště, tak nevím jak je možné, že někomu funguje a jinému ne.Dokonce jsem byla nucena jí vykoupat šamponem i s Forestem, protože se vyválela v močůvce.

7.5.2017 16:52
Santinan

XXX.XXX.119.249

Mam BOM a foresto pouzivam 2.rokem s maximalni spokojenosti. Cuba je jezci vrah a i tak mi blechy nebo klistata nenosi a to ani z lesa. Nezadouci ucinky jsem zatim nezaznamenala a obojek je funkcni. Ale dost casto se setkávám s tim, ze hodne lidi obojek nasazuje pres chlupy, psa casto koupe samponem a nebo je obojek prilis na volno kolem krku. takze za moji osobu a nasi malinu mohu rici, ze pristi tok ho asi nasadime zas a pokud nebude fungovat, tak se vratime k pipetam advantix.. Sice drahe ale z pipet u nas jedine ucinne a vydrzi i koupani psa v rece ci rybnice bez toho ze by se oslabila ucinnost nejak vyrazne..

7.5.2017 19:49
Lesana

XXX.XXX.56.178

Foresto máme letos po druhé po roce a velká spokojenost. Blechy ani klíšťata nemáme. Kupuji ho zásadně u veta, tomu ho pošlou od výrobce a hned nasazuju. Jak tu někdo píše, že to nefunguje, napadá mě, jestli třeba někde dlouhou dobu neležely, třeba několik let.

7.5.2017 20:16
Cat cat

XXX.XXX.38.223

Taky jsem ho koupila, pes ho má přes měsíc a zatím ani jedno klíště, blecha...takže za mě spokojenost.

7.5.2017 20:16
KKK

XXX.XXX.120.22

Tak budte ráda, denně po vycházce okolo dvaceti lezoucich klíštáku.

Zendy

7.5.2017 22:43
Zendy

XXX.XXX.59.163

Dobry den, moje zkusenost je negativni.Jedna prochazka v lese a nalezeno 5 klistat.

7.5.2017 22:48

Loni jsem Foresto nasazovala poprvé a dobrý. Teď jsem ho koupila znovu, fena ho má na krku zatím 6 dní,3. den po nasazení, nad očkem malinké klíště, ještě nenapité, tak jsem ho vytáhla a dobrý zatím. Ještě ale před procházkou co 3., stříkám roztok jablečného octa s vodou. Hlavně okolo uší, bříško a hrudník. Když šel manžel s ní ven, říkal, nestříkej ju, připadám si, jak bych šel ven s okurkou. Je to cítit, jak nakládačka.

8.5.2017 06:51
AmyOva

XXX.XXX.49.154

Za mě 3 sezóny max spokojenost. Klíšťata minimálně a to v zamořené klíšťové oblasti.

8.5.2017 16:49
natalka123

XXX.XXX.242.21

Ono jde o to, že obojek začíná učinkovat až tak po třech týdnech nošení, a hlavně je období línání a to té ochraně taky nepřidá. S forestem během měsíce máme 4 klíštata, ale bez něho by jich bylo určitě hodně. Nyní je jich opravdu hodně. Upřímně mám větší strach z blech a naty snad funguje dobře.

Tera997

22.7.2019 18:34
Tera997

XXX.XXX.171.243

Obojek jsem koupila kocourovi. Měl ho všehovšudy týden a úplně se zbavil blech i klíšťat, zato dostal príma exem. Teď mu léčím tři mokvající rány. Ne každému zvířeti zřejmě vyhovuje.

22.7.2019 19:01

Tera997 napsal(a):
Obojek jsem koupila kocourovi. Měl ho všehovšudy týden a úplně se zbavil blech i klíšťat, zato dostal príma exem. Teď mu léčím tři mokvající rány. Ne každému zvířeti zřejmě vyhovuje.

to je bohužel vlastnost účinné látky imidaklopridu.

může způsobovat kontaktní dermatitidy.

taky mám takovou kočku. na druhou stranu ona je cíťa a je alergická i na kousnutí tím klíštětem, takže rozškrábaný krk je u nás během sezony bohužel pravidlem. kromě foresta, které teda nemůže, je totiž funkční už jen bravecto a to zase zabije klíště až po nasátí a když kočce vadí už to nasátí...

moken210

23.7.2019 19:23
moken210

XXX.XXX.58.168

Hello. And Bye.

24.7.2019 08:45

Nasadila jsem mopslím obojky foresto kvůli blechám a mám dotaz, jestli je můžu po nějaké době vykoupat, abych z nich nějak dostala ty bleší "bobky"? Mají hrozně hustou podsadu a nevím, jak to z nich dostat... Možná furminátorem?

Přidejte reakci

Přidat smajlík