Krmiva Nový Jičín a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2015 21:26
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Zdravím :) jen zjišťuji, jaká krmiva a doplňky stravy pro pejsky Vám v prodejnách v Novém Jičíně a okolí chybí?

7.1.2015 23:20
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Nikdo nic? :).

8.1.2015 12:31
noemi

XXX.XXX.64.236

Mně tedy chybí hlavně kvalitní granule (objednávám jen na netu).
V nj jsou asi 3 zverimexy (víc jsem neobjevila) a je to docela bída. Navíc - když je obejdete, ve většině jsou tytéž komerční výrobky, jinak nic zajímavého.

Myslím, že nejlepší postup je načíst informace, nezaplevelovat zákazníkům hlavu informacemi i kvalitě ProPlanu, rc atd. Ale naopak - nabízet střední a vyšší třídu.
Tohle jsem zatím viděla jen ve zverimexu v Bytřici nad Pernštejnem ;-).

Taky nabídka oblečků pro střední a větší psy, kdy je možno je odzkoušet, v reálu velice chybí.
Psi senioři by to možná přivítali .

Mít mražák a nabízet maso (nejen Vetamix, Pošvář).

Mít e-shop s možností osobního vyzvednutí bez poplatku.

Nikde jsem třeba nesehnala hnědou řasu kelpu - i když je pro psy doporučována.

Taktéž Immunovet je k sehnání pouze na netu...

To byly jen tak první tipy, které mě napadly jako odpověď na dotaz.

Nevím, jestli máte v plánu otevřít kamenný obchod...ale každopádně Vám držím palce.

8.1.2015 13:30
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Moc Vám děkuji za reakci! Přesně něco takového mám v plánu ;) kamennou prodejnu a e-shop a jednoznačně chci zařadit právě kvalitní granule jak pro koně, tak i pro psy - např orijen, acana, canidae, annamaet nebo jiná krmiva podobné kvality. Pozjišťuji, jaké jsou možnosti na oblečky, masa a ostatní doplňky stravy :) děkuji za typ!

8.1.2015 14:43
noemi

XXX.XXX.64.236

Na oblečky, případně obojky by bylo super si sehnat vlastní šičku (výšivky, případně různé zdobné stuhy). Já mám třeba psa, který má atypickou postavu a komerční oblečky mu nesedí.

K tomu mít i oblečky manmat, případně další renomované značky.

Vše závisí i na rozumné ceně - a to je určitě problém.
K tomu opravdu poněkud odbornější informace, nepodporované jen reklamními plakáty nejrůznějších výrobců.

Máte psa?...obejděte místní zverimexy (já jsem našla v nj 4) a mějte jiné věci než oni.

Já bych třeba nezařazovala vůbec ty nejlevnější granule - max oblíbený Brit a pak už jen ty "lepší" - Canidae, Barking Heads, Annamaet, Wolblut, ...

Zkuste dělat i osvětu a lidi si v Vám cestu určitě najdou.

8.1.2015 21:32
mgtka

XXX.XXX.36.4

Za koně určitě spillers, k mání jsou osobně jen ve f-m a jsou oblíbené.

8.1.2015 22:33
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Moc děkuji za další užitečné typy! Určitě se nechám inspirovat! :) Zverimexy už jsem obešla, takže nějakou představu mám, chtěla bych zařadit opravdu kvalitní krmiva za co nejpřijatelnější ceny, tak snad vše půjde podle plánu. Určitě mrknu i na oblečky :) a za typ na Spillersky děkuji, nad nimi jsem už také uvažovala.
Ještě někdo nějaké další nápady?

11.1.2015 16:00
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Už žádný pejskař z okolí nj? :).

14.1.2015 14:50
kkkajulinka

XXX.XXX.44.106

Akt.

12.2.2015 23:41
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Tak se nám konečně podařilo dořešit papírování a skladovací prostory a začínáme s prodejem

Naskladňujeme a přijímáme objednávky :) -

krmiva pro psy a kočky : Nutri Can, Taste of the Wild, Essential Foods.
(v plánu ještě minimálně - Annamaet, Acana, Orijen...)

krmiva pro koně: Pavo, Nutri Horse, Spillers, NovaEqui, Horsehage, Mollichaff, Winergy Equilibrium

Pro prvních 10 zákazníků dárek a dovoz do 15km ZDARMA!

Nabídku stále rozšiřujeme!

Více na FB - Food4Pets nebo na mailu kolibova.klara@seznam.cz

e-shop bude brzy!

13.2.2015 08:40
noemi

XXX.XXX.64.236

Třeba Vám v další nabídce granulí pomůže i tohle: http://www.psikrmivoradce.cz/znacky-krmiv-a-z/
Nevím, jak je to s možností prodeje granulí Purizon - levnější alternativa Orijenu, myslím, že by se dobře prodávala.
Za nás můžu hlasovat i pro naši značku - Brit, ale Carnilove. Pes je má sice teprve 3. den, ale přechod bez problémů.

Pokud jsem mohla v Novém Jičíně a Ostravě vypozorovat, hodně lidí chodí na granule "do pytlíčku" - tedy rozvažované. Nevím, jak je to s požadavky hygieny, ale pokud se takto prodávají, asi to lze. Určitě si najdete své pravidelné odběratele, a když jim doporučíte a poradíte, lidi se k Vám cestu najdou.
Jen bacha s přechody ze šrotu na ty nej - taky je třeba upozornit a mít v nabídce něco mezi - třeba Dog Lovers Gold nebo obilné Canidae (tobojí jsem zatím viděla hodně málo).
A třeba granule Carneeval - mně ještě napadlo .

Ještě mě napadlo - nikde mimo e-shopy nemají k prodeji hnědou řasu kelpu (tedy v kamenných zverimexech, které jsem navštívila).
Tyhle protihltací mistky si taky v reálu nemůžu nikde v okolí prohlédnout - SLO BOWL.

Plus netuším, zda budete mít v nabídce i maso. My jezdíme do Rybaspolu (http://obchod.rybaspol.cz/mraen-maso-a-salmy). Oni berou samozřejmě i od jiných dodavatelů, ale mají i své výrobky za příznivou cenu. Možná tip na případnou spolupráci..

Obstát v konkurenci bude těžké, proto je třeba pátrat, jak zaujmou Lidé často jedou v zažitém, takže je třeba přesvědčit (pokud možno k oboustranné spokojenosti), že u Vás jim vždy poradíte - dobře a kvalitně a nabídnete věci, u kterých si pak na netu nepřečtou naprosto odlišné informace ..

13.2.2015 11:40
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

noemi napsal(a):
Třeba Vám v další nabídce granulí pomůže i tohle: http://www.psikrmivoradce.cz/znacky-krmiv-a-z/
Nevím, jak je to s možností prodeje granulí Purizon - levnější alternativa Orijenu, myslím, že by se dobře prodávala.
Za nás můžu hlasovat i pro naši značku - Brit, ale Carnilove. Pes je má sice teprve 3. den, ale přechod bez problémů.

Pokud jsem mohla v Novém Jičíně a Ostravě vypozorovat, hodně lidí chodí na granule "do pytlíčku" - tedy rozvažované. Nevím, jak je to s požadavky hygieny, ale pokud se takto prodávají, asi to lze. Určitě si najdete své pravidelné odběratele, a když jim doporučíte a poradíte, lidi se k Vám cestu najdou.
Jen bacha s přechody ze šrotu na ty nej - taky je třeba upozornit a mít v nabídce něco mezi - třeba Dog Lovers Gold nebo obilné Canidae (tobojí jsem zatím viděla hodně málo).
A třeba granule Carneeval - mně ještě napadlo .

Ještě mě napadlo - nikde mimo e-shopy nemají k prodeji hnědou řasu kelpu (tedy v kamenných zverimexech, které jsem navštívila).
Tyhle protihltací mistky si taky v reálu nemůžu nikde v okolí prohlédnout - SLO BOWL.

Plus netuším, zda budete mít v nabídce i maso. My jezdíme do Rybaspolu (http://obchod.rybaspol.cz/mraen-maso-a-salmy). Oni berou samozřejmě i od jiných dodavatelů, ale mají i své výrobky za příznivou cenu. Možná tip na případnou spolupráci..

Obstát v konkurenci bude těžké, proto je třeba pátrat, jak zaujmou Lidé často jedou v zažitém, takže je třeba přesvědčit (pokud možno k oboustranné spokojenosti), že u Vás jim vždy poradíte - dobře a kvalitně a nabídnete věci, u kterých si pak na netu nepřečtou naprosto odlišné informace ..

Noemi - Mooockrát děkuji za reakci! Určitě si z ní ráda vezmu inspiraci a na konkrétní výrobky, krmiva a stránky určitě velmi ráda mrknu a strašně moc Vám děkuji za podporu a rady, moc moc si toho vážím!

28.2.2015 22:11
noemi

XXX.XXX.64.236

A můžete tady hodit adresu, kde obchod sídlí?...nebo web, pokud už máte...děkuji.

28.2.2015 23:59
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Adresa pro odběr krmiv je na adrese Zahradní 669, Šenov u NJ nebo v půjčovně kostýmů v NJ, odběr možný pouze po domluvě. Do max. dvou let plánujeme otevřít klasickou kamennou prodejnu, taktéž v Šenově. Momentálně nabízíme i rozvoz po okolí, pro blízké okolí je zdarma. E-shop bude snad do konce příštího týdne, odkaz samozřejmě později doplním i zde :) Jinak momentálně máme akci na krmiva pro psy Essential Foods a Taste of the Wild a krmiva pro koně Spillers, Mollichaff a Horsehage. Při zakoupení 4 pytlů je nejlevnější za třetinu nabídka platí pouze pro osobní převzetí a rozvoz do max.50ti km.. kdyby měl třeba někdo zájem :)

22.3.2015 15:18
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Zdravím Novojičíňáky a okolí :)

Moc se všem, kteří se těší na e-shop omlouvám za zdržení. Stále je ve výstavbě, denně jsou doplňovány informace a nové zboží, ale již funguje! V žádné případě není momentální nabídka konečná.
Nejedná se o žádný profi e-shop, působíme spíš jako výdejní místo s možností objednání či rezervace zboží přes internet a zboží také rozvážíme. Samozřejmě je i možné zaslání formou české pošty. Do budoucna plánujeme otevření klasické prodejny.
Přikládám tedy odkaz. www.food4pets.shop5.cz/

Moc všem děkuji za podporu a snad budete s našimi službami a nabídkou zboží spokojeni!

Přidejte reakci

Přidat smajlík