Viděni pejsci Vysočina

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2015 18:25
vigen

XXX.XXX.30.93

Včera kolem 18:00 byli mezi Českou Bělou a Macourovem (Vysočina) viděni u silnice dva pejsci (max do 5 kg), jeden měl na sobě modrý a druhý červený obojek. Chtěli jsme je chytit, ale bojí se jít k člověku. Drželi se spolu. Možná kříženci s jorkem. S modrým obojkem na 100% pes, byl tmavší, s červeným obojkem snad fenečka, ta byla světlejší.

11.1.2015 19:17
bonča

XXX.XXX.5.254

Nějakou fotku nemáte?

12.1.2015 05:54
vigen

XXX.XXX.158.2

Bohužel nemám, byla už docela tma a stejnak by z toho asi nic nebylo, chvíli nepostáli, stále před námi utíkali. Je mi jich hrozně líto, pořád na ně myslím. Včera jsme se ještě na to místo vrátili, ale bohužel už jsme je nepotkali. Snad je někdo ve vsi vzal k sobě. P/okud ne, tak v tomhle počasí nevim, nevim.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.1.2015 05:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

Možná byli jen na raizu a šli domů.

14.1.2015 07:45
vigen

XXX.XXX.158.2

Nechápu, proč je nikdo nehledá. Napsala jsem inzerát, mejly na obecní úřady, vyvěšeno na fcb, nic. Včera jsem ještě jela přes tu vesnici, u které jsme je viděli. Ptala jsem se místních lidí, a říkali že o nikom kdo by tam takové pejsky vlastnil neví, a na druhý den byli viděni u sousední vesnice kolem 16:00. Ty vesnice nejsou ani 1km od sebe. Ještě jsem to tam v okolí projížděla a hledala je, ale nic.

14.1.2015 09:44
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

vigen napsal(a):
Nechápu, proč je nikdo nehledá. Napsala jsem inzerát, mejly na obecní úřady, vyvěšeno na fcb, nic. Včera jsem ještě jela přes tu vesnici, u které jsme je viděli. Ptala jsem se místních lidí, a říkali že o nikom kdo by tam takové pejsky vlastnil neví, a na druhý den byli viděni u sousední vesnice kolem 16:00. Ty vesnice nejsou ani 1km od sebe. Ještě jsem to tam v okolí projížděla a hledala je, ale nic.

Třeba je nějaký lump vyhodil, napiště taky myslivcům, ať je nezastřelí. Mám známé, kteří se již několik let starají o no, taky vyhozeného a zrazeného, který žije v příměstském lese, nedá na sebe sáhnout, ale přichází pro jídlo, do kterého dostává odčervovací tablety jedou za čas, nedá se přilákat ani na háravku, tak ho lidé zklamali.

14.1.2015 11:11
bonča

XXX.XXX.45.3

A co se domluvit s odchytovkou na sklopci? Třeba by se ho podařilo odchytnout. Jinak se takto chovají po čase i nevyhození, zaběhnutí psi. Jsou případy, kdy se i majitelům dlouho zaběhnutých psů podařilo je odchytit až po dlouhé době krmení, nechávání věcí na místě, boudy, přepravky apod.

K těm pejskům, co viděla zadavatelka, ano info je všude možně a nikde jsme zatím nenarazili na info, že by byla hlášena ztráta.

14.1.2015 22:11
lev

XXX.XXX.253.186

ať žijou psi napsal(a):
Třeba je nějaký lump vyhodil, napiště taky myslivcům, ať je nezastřelí. Mám známé, kteří se již několik let starají o no, taky vyhozeného a zrazeného, který žije v příměstském lese, nedá na sebe sáhnout, ale přichází pro jídlo, do kterého dostává odčervovací tablety jedou za čas, nedá se přilákat ani na háravku, tak ho lidé zklamali.

A to je takový problém se domluvit s vetem a dát mu do krmení uspávací prostředek, ale pak ho musejí najít. Ale pokud ho pár dnů nechají vyhladovět a pak mu dají malé množství dobrého masa s uspávadlem a pod to velké kosti, aby musel kousat, měl by za pár minut usnout.

15.1.2015 06:41
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

lev napsal(a):
A to je takový problém se domluvit s vetem a dát mu do krmení uspávací prostředek, ale pak ho musejí najít. Ale pokud ho pár dnů nechají vyhladovět a pak mu dají malé množství dobrého masa s uspávadlem a pod to velké kosti, aby musel kousat, měl by za pár minut usnout.

No to ano, ale kdoví kde v lese...

Přidejte reakci

Přidat smajlík