Jak max. dlouho hárací kalhotky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2015 21:46
jaruha

XXX.XXX.201.128

Dobrý večer,
po jakou maximální dobu fena může mít na sobě hárácí kalhotky? (Když už je mít musí).
Je mi jasné, že čím méně, tím lépe, hlavně, ať se může často čistit a často vyměňovat vložku.

Btw., nevíte, jak spolehlivě dostat z koberce krvavé skvrnky? :d Drhnu ho namočeným hadrem, ale někdy tam flíček zůstane - když je tam krev zaschlá - z noci.
Bojím se jí je nechat přes noc, i když většinu prospí, může se přeci jen vzbudit a chtít se očistit... Navíc by to mělo raději všechno větrat, zánět fakt nechci. Ale když vstane a jde mimo pelech a deku, kape po koberci...
Být doma, tak to neřeším, ale jsem s ní v hotelu a po dobu celého hárání budu.

Díky za postřehy.

12.1.2015 10:18
dasita

XXX.XXX.230.195

Když moje fenky krvácí natolik, že znečistí podlahu (koberec), mají kalhotky celou dobu, co jsou doma, i v noci. S čištěním si poradí - buď se nečistí nebo se tam snaží dostat přes kalhotky, žádný problém jsem z toho nezaznamenala.

12.1.2015 10:54
scylla

XXX.XXX.150.32

Hárací kalhotky nedávám vůbec, je to nesmysl.

12.1.2015 12:39
jaruha

XXX.XXX.201.128

scylla napsal(a):
Hárací kalhotky nedávám vůbec, je to nesmysl.

Já je taky kupovala poprvé v životě, nejsem jejich fanda, ale jsem slušný člověka chodit po společných prostorách v hotelu a nechat ji tam kapat + ničit hotelový koberec je značně nevhodné.
A jinam ji dát nemůžu a ani nechci, chci si ji ohlídat sama, protože štěňata opravdu nechci.

12.1.2015 12:41
jaruha

XXX.XXX.201.128

dasita napsal(a):
Když moje fenky krvácí natolik, že znečistí podlahu (koberec), mají kalhotky celou dobu, co jsou doma, i v noci. S čištěním si poradí - buď se nečistí nebo se tam snaží dostat přes kalhotky, žádný problém jsem z toho nezaznamenala.

Díky.

12.1.2015 13:37
mgtka

XXX.XXX.36.4

Po venčení je chvilku nechám ať se očistí, pak nasazuju kalhotky a mají je celou dobu. Hoky mi poměrně dost krvácí takže bez nich to nepůjde a když chtějí není problém se dostat pod ně.

12.1.2015 16:48
hanitchka.m

XXX.XXX.33.190

mgtka napsal(a):
Po venčení je chvilku nechám ať se očistí, pak nasazuju kalhotky a mají je celou dobu. Hoky mi poměrně dost krvácí takže bez nich to nepůjde a když chtějí není problém se dostat pod ně.

Taky používáme kalhotky, koupila jsem schválně takové měkké, pod které se, když chtějí, čumákem dostanou a očistí se, jak je třeba. Akorát takové to mimovolné špinění koberců nám tím pádem odpadlo. Mají je celou dobu doma, i v noci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík