Uživatel s deaktivovaným účtem

kiko
napsal(a):
Sny mají, to ano.Ale spíš by mě zajímalo jakým způsobem je vnímají.
To by mě taky zajímalo, jak je vnímají. Moje psice už dvakrát ve spaní začala neskutečně výt. Napodruhé jsem jí viděla - ležela na boku, se zavřenýma očima zvedla hlavu a strašně dlouze zavyla, až z toho běhal mráz po zádech. Pak hlavu položila a spala dál. Snažila jsem se jí probudit, ale nešlo to. Docela by mě zajímalo, co má za noční můry - je to nalezenec a i po dvou letech mi občas přijde, že si stále připouští možnost, že se znovu ocitne na ulici.
Většinou ve snech něco jí (olizuje se), chytá mouchy (cvaká zubama), hraje si se psy (vesele poštěkává a vrtí ocasem), honí slepice a koně (škube tlapkama a je zadýchaná)...
kiko
napsal(a):
Ahojky,
takové trochu odlehčující téma, i když asi těžko zodpověditelné. Dnes v noci jsem nemohla spát, tak jsem tak pozorovala a poslouchala tu mojí chlupatou příšerku, jak poňafává a běží ze spaní. Tak jsem s tak říkala jaké sny asi psi mají, co myslíte? Vidí obrazy jako lidé?
Psi nevidí obrazy jako lidé ani, když jsou vzhůru, takže proč by je tak měli vidět ve snu? Psí sny budou vypadat tak, jak vypadá psí svět, vnímají více pachy než obrazy (ne, že by neviděli nic). Sen o klobáse nebude ztělesněný obrazem klobásy jako spíš veškerou tou vůní a chutí, to, že tu klobásu zároveň vidí, pro ně není tak podstatné :).