Uživatel s deaktivovaným účtem

Máte někdo zkušenosti z přechodem z masa na granule ? šlo by o přechod na granule orijen nebo essential (nic špatného).

papuchalk
napsal(a):
Barfující pes nebude mít absolutně problém s jakýmkoliv přechodem, koneckonců většina BARFařů na dovolených a podobně krmí bez problémů granulemi. Otázka ale je, proč chcete přecházet...
Hodně s psíkem cestuji poslední dobou a nemám tak čas na barfování hlavně převážení masa.. A myslíte že mohu třeba týden dávat granule (kvalitní třeba jako orijen) a pak zas třeba měsíc maso ?
napsal(a):
Hodně s psíkem cestuji poslední dobou a nemám tak čas na barfování hlavně převážení masa.. A myslíte že mohu třeba týden dávat granule (kvalitní třeba jako orijen) a pak zas třeba měsíc maso ?
Úplně klidně. Párkrát do roka na dovolených mám taky psy týden dva v kuse na granulích, zbytek roku na mase a žádné nežádoucí účinky nepozoruju. Změna mezi masem a kvalitními granulemi není o moc zásadnější, než změna třeba mezi krůtou, vemenem nebo rybou, což jsou změny, které psi na BARFu zažívají každý den.
pidla
napsal(a):
Úplně klidně. Párkrát do roka na dovolených mám taky psy týden dva v kuse na granulích, zbytek roku na mase a žádné nežádoucí účinky nepozoruju. Změna mezi masem a kvalitními granulemi není o moc zásadnější, než změna třeba mezi krůtou, vemenem nebo rybou, což jsou změny, které psi na BARFu zažívají každý den.
Taky si myslím, že žaludek barfujícího psa je na změny mnohem připravenější než unuděný žaludek psa x let na stejných granulích.
Mám psy převážně na barfu a když krmí páneček, krmí granule, někdy jednou týdně, někdy týden v kuse a psům to nevadí. Ale je pravda, že mám psy s ocelovým pajšlem, pač se mi na barfu nikdy nepos...