Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2015 20:05
zuz15

XXX.XXX.152.170

Ahoj, kolik vás stály testy na boreliozu? Před půl rokem jsem platila 1500, - což se mi zdá hodně a bohužel se to asi nepřeléčilo (pes začíná mít stejné příznaky jako tenkrát). A platit další 3000, - za testy a léčbu se mi zdá jako studentovi dost. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.2.2015 11:00

zuz15 napsal(a):
Ahoj, kolik vás stály testy na boreliozu? Před půl rokem jsem platila 1500, - což se mi zdá hodně a bohužel se to asi nepřeléčilo (pes začíná mít stejné příznaky jako tenkrát). A platit další 3000, - za testy a léčbu se mi zdá jako studentovi dost. Děkuji.

Levněji těžko seženete, ono totiž už ta testovací sada, tedy materiál k vyšetření, je dost drahá.

4.2.2015 11:58

My platili 800 na VFU v Brně, ale už je to myslím 3 roky zpátky.

4.2.2015 14:12
sona1

XXX.XXX.1.101

zuz15 napsal(a):

Nechala jsem svému psovi dělat test na boreliózu před Vánoci, vzorek se posílal do Státního veterinárního ústavu v olomouci a přišla mi složenka na 480, - Tak trochu nechápu ty sumy, co zde jiní uvádějí... To mají různé ceníky?

Přidejte reakci

Přidat smajlík