Nevím - zadala jsem do vyhledávače a vyjelo toto:
http://www.agizlechov.cz/index.php?page=najdete.
shavoid
napsal(a):
Mohu se zeptat, kam nakonec chodíte? Budeme se co nevidět stěhovat mimo Zlín a hledám něco bližšího.
Zatím nikam, jedna feňule měla mateřskou, druhá onemocněla, tak jsem to nehrotila. Ale chci to přes zimu vysondovat a na jaro snad začít někam jezdit. Zatím si krátíme chvíle jinými sporty :)
Jinak v Uherském Brodě se taky cvičí agi.
EvaKuj

XXX.XXX.241.173
shavoid
napsal(a):
Nevím, zda ještě hledáte nějaké to agility, každopádně můžete někdy zajít k nám, my jsme od UH kousek, zatím je to ale spíše jen takový malý soukromý klub (překážky ale máme všechny dle FCI a trénujeme sofistikovaně, nebojte) :)
Více informací mohu poskytnout do zprávy.
Dobrý den. Prosím Vás, kde máte ty agility? Ráda bych také vyzkoušela... Děkuji.
EvaKuj
napsal(a):
Dobrý den. Prosím Vás, kde máte ty agility? Ráda bych také vyzkoušela... Děkuji.
Agility máme v Pašovicích, kousek od UH, teď v zimě nic, ale až opadne sníh a led, chystáme se zase začít makat :), máte možnost mi nějak napsat, klidně na facebook, ideálně sem do zprávy, ať zde nepíši své celé jméno.
Cherry 28.6.

XXX.XXX.21.165
shavoid
napsal(a):
Nevím, zda ještě hledáte nějaké to agility, každopádně můžete někdy zajít k nám, my jsme od UH kousek, zatím je to ale spíše jen takový malý soukromý klub (překážky ale máme všechny dle FCI a trénujeme sofistikovaně, nebojte) :)
Více informací mohu poskytnout do zprávy.
Dobry den, chtela bych s pejskem take zkusit agility. Muzete mi napsat? Mockrat dekuji.
martina.dn@seznam.cz.