Agility Uherský Brod - Uherské Hradiště

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2015 15:30
brebera

XXX.XXX.31.114

Zdravím, nevíte někdo o agility cvičišti v této oblasti?
Našla jsem jen Agility Olšava, ale nikdo mi neodpověděl.
Dík moc za info.

8.2.2015 16:19
noemi

XXX.XXX.64.236

Nevím - zadala jsem do vyhledávače a vyjelo toto:

http://www.agizlechov.cz/index.php?page=najdete.

7.10.2015 14:05
shavoid

XXX.XXX.152.1

Mohu se zeptat, kam nakonec chodíte? Budeme se co nevidět stěhovat mimo Zlín a hledám něco bližšího.

7.10.2015 14:11
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Zlechov je pěkný cvičák...

7.10.2015 14:31
brebera

XXX.XXX.31.114

shavoid napsal(a):
Mohu se zeptat, kam nakonec chodíte? Budeme se co nevidět stěhovat mimo Zlín a hledám něco bližšího.

Zatím nikam, jedna feňule měla mateřskou, druhá onemocněla, tak jsem to nehrotila. Ale chci to přes zimu vysondovat a na jaro snad začít někam jezdit. Zatím si krátíme chvíle jinými sporty :)
Jinak v Uherském Brodě se taky cvičí agi.

8.10.2015 13:20
lilynek

XXX.XXX.218.195

V Nivnici je punťa klub a tam se také cvičí agility.

16.8.2016 22:09
shavoid

XXX.XXX.213.5

Nevím, zda ještě hledáte nějaké to agility, každopádně můžete někdy zajít k nám, my jsme od UH kousek, zatím je to ale spíše jen takový malý soukromý klub (překážky ale máme všechny dle FCI a trénujeme sofistikovaně, nebojte) :)
Více informací mohu poskytnout do zprávy.

EvaKuj

14.1.2017 19:43
EvaKuj

XXX.XXX.241.173

shavoid napsal(a):
Nevím, zda ještě hledáte nějaké to agility, každopádně můžete někdy zajít k nám, my jsme od UH kousek, zatím je to ale spíše jen takový malý soukromý klub (překážky ale máme všechny dle FCI a trénujeme sofistikovaně, nebojte) :)

Dobrý den. Prosím Vás, kde máte ty agility? Ráda bych také vyzkoušela... Děkuji.

14.1.2017 20:04
shavoid

XXX.XXX.64.24

EvaKuj napsal(a):
Dobrý den. Prosím Vás, kde máte ty agility? Ráda bych také vyzkoušela... Děkuji.

Agility máme v Pašovicích, kousek od UH, teď v zimě nic, ale až opadne sníh a led, chystáme se zase začít makat :), máte možnost mi nějak napsat, klidně na facebook, ideálně sem do zprávy, ať zde nepíši své celé jméno.

Cherry 28.6.

1.2.2017 20:05
Cherry 28.6.

XXX.XXX.21.165

shavoid napsal(a):

Dobry den, chtela bych s pejskem take zkusit agility. Muzete mi napsat? Mockrat dekuji.
martina.dn@seznam.cz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík