Česká superprémiovka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2015 14:56
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Dobrý den, při brouzdání jsem narazil na tyto granule s názvem Active Live Superpremium Adult Giant, cena je za 20 kg-1250, -

Složení: sušené drůbeží maso, sušené rybí maso, mléko a mléčné výrobky, lososový extrakt, drůbeží játra, rýže, kukuřice, kukuřičný glutén, cukrovarské řízky, zelenina, drůbeží tuk, slunečnicový olej, lososový olej, kvasnice, yucca, probiotické látky, minerální látky, vitamíny. Dále obsahuje antioxidant alfatokoferol bohatý na extrakty přirozeného původu, konzervanty, barviva, zchutňovadla.

Na stránkách píší pouze vyrobeno v ČR z dovážených surovin, jinak o nich není nikde ani řádka.

Granule jsou podezřele podobný Delikanu CD no nevím

11.2.2015 18:17
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Tak jsem vyčmuchal že je to privátní značka, kterou vyrábí Delikan na objednávku zákazníka/eshop, chov. stanice atd. /Na dotaz obsahu % masa mi bylo zděleno toto.
Celkový obsah surovin živočišného původu je 50%, používáme pouze masové moučky od předních evropských výrobců

12.2.2015 16:37
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

No připadají mi jako CDčka a ty barviva a zchutňovadla tomu bych se vyhýbala obloukem.. Pokud budou chuťově dobré tak max je používat jako pamlsky.

12.2.2015 16:51
prostě-miloš

XXX.XXX.230.93

Rotvik napsal(a):
Dobrý den, při brouzdání jsem narazil na tyto granule s názvem Active Live Superpremium Adult Giant, cena je za 20 kg-1250, -

Složení: sušené drůbeží maso, sušené rybí maso, mléko a mléčné výrobky, lososový extrakt, drůbeží játra, rýže, kukuřice, kukuřičný glutén, cukrovarské řízky, zelenina, drůbeží tuk, slunečnicový olej, lososový olej, kvasnice, yucca, probiotické látky, minerální látky, vitamíny. Dále obsahuje antioxidant alfatokoferol bohatý na extrakty přirozeného původu, konzervanty, barviva, zchutňovadla.

Na stránkách píší pouze vyrobeno v ČR z dovážených surovin, jinak o nich není nikde ani řádka.

Granule jsou podezřele podobný Delikanu CD no nevím

Přečtěte si poslední tři položky (...konzervanty, barviva, zchutňovadla)...a jděte rovnou od toho.
Vedle máte ten udělaný Prolife, ten není zázrak sám, ale proti tomuhle je to o několik tříd výše)...Miloš.

12.2.2015 22:53
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Díky moc , nebojte se, krmit tím nehodlám, jen mě překvapilo, že se dají koupit granule na kterých se člověk nedozví kdo je vyrábí,.,.

Přidejte reakci

Přidat smajlík